![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
recomandare
Last Updated: Oct 26 2007 19:57, Started by
flavius1990
, Oct 22 2007 14:28
·
0

Posted 22 October 2007 - 14:28

sa va spun povestea mea: dupa vacanta de iarna de anul trecut,am constatat cu stupoare ca am ajuns la greutatea de 84 de kilograme la inaltimea de 1,70(aratam ca un adevarat obez).M-am ambitionat si mi-am propus ca in fiecare zi sa alerg cate 1-2 km pe mal sau in curtea scolii si in plus sa nu mananc dupa ora 18:00 iar mesele zilnice care pana atunci erau dese si bogate sa devina mai neconsistente(adica sa mananc regulat si niciodata sa nu ma ridic de la masa cu burta plina).Am uitat sa specific ca o data la 2 zile faceam si programul ala de 8 minute de abdomene.In 15 iunie cand m-am cantarit din nou aveam 74 de kilograme,deci am reusit sa slabesc 10 kilograme.Pe timpul vacantei avand in vedere ca umblam foarte mult si activitatea mea zilnica era destul de incarcata am renuntat sa mai alerg sau sa mai fac abdomene,doar regimul alimentar am continuat sa-l urmez.Din 1 septembrie m-am apucat din nou de munca,astfel mi-am propus ca o zi sa alerg(am ajuns chiar si la 3-4 km pe zi) si o zi sa fac abdomene si evident sa nu mananc dupa ora 18:00.Acum am ajuns la 64 de kg ceea ce ma bucura foarte mult,chiar daca pe abdomen mai este putina grasime,dar multa lume imi zice ca am slabit foarte mult chiar si parintii si-au pus problema sa nu fiu cumva bolnav.Precizez ca mesele sunt regulate si imi permit sa mananc cam orice trebuie doar sa shti sa te opresti.Acum sa va pun intrebarea mea: Avand in vedere ca vine frigul iar vremea nu este prielnica pentru fugit m-am gandit sa ma duc la bazin dar as vrea sa iau ceva suplimente nutritive pentru cresterea musculaturii. Ahhhh si am uitat sa precizez ca de la un timp incoace m-am apucat si de flotari,in fiecare dimineatza, la pranz dupa masa, si seara inainte de culcare fac cate 50 de flotari. Va rog sa imi raspundeti la intrebre cei care se pricep.Multumesc anticipat
|
Posted 22 October 2007 - 18:14

Ca sa cresti in masa musculara in primul rand trebuie sa mergi la o sala de forta nu la bazin, si cu cele 50 de flotari mai bine fa odata la 4-5 zile cam 1 ora flotari cu pauze mici intre seturi sa`ti mai revii putin, asta daca nu vrei sa mergi la sala.
|
Posted 23 October 2007 - 12:52

mergi la bazin dupa sala( asta daca ai de gand sa te apuci de sala)...ca relaxare..
|
Posted 24 October 2007 - 13:40

Posted 24 October 2007 - 14:38

citeste ultimele 2 cuvinte scrise de mine..crezi ca la inot puternic ma refeream ?
|
Posted 24 October 2007 - 17:14

Posted 24 October 2007 - 20:20

la bazin ma relaxez cel mai bine...inot constant si foarte incet (FOARTE) incet...si ma simt ca dupa o ora de somn
![]() flavius asteptam vesti cu ce te-ai hotarat sa faci. |
Posted 25 October 2007 - 06:26

Cand ma refeream la bazin..ma refeream la inot la sensul de profesionist,adica nu merg sa ma balacesc sau sa ma relaxez,merg sa inot calumea,sa fac bazine.
apropo de sala, inainte sa incep sa alerg am fost si la sala vreo 2 ani fara sa iau absolut nici un supliment dar acum sunt clasa a 12-a si nu prea am timp de sala(alergatu il practic seara de tot dupa terminarea tuturor activitatilor).Acuma nu stiu daca sunt bune sau nu dar m-am consultat cu un prieten si a zis ca HMB-urile de la Weider ar fi cele mai potrivite pentru ce vreau eu .. voi ce ziceti? Edited by flavius1990, 25 October 2007 - 06:27. |
Posted 26 October 2007 - 19:57

Cand ma refeream la bazin..ma refeream la inot la sensul de profesionist,adica nu merg sa ma balacesc sau sa ma relaxez,merg sa inot calumea,sa fac bazine. apropo de sala, inainte sa incep sa alerg am fost si la sala vreo 2 ani fara sa iau absolut nici un supliment dar acum sunt clasa a 12-a si nu prea am timp de sala(alergatu il practic seara de tot dupa terminarea tuturor activitatilor).Acuma nu stiu daca sunt bune sau nu dar m-am consultat cu un prieten si a zis ca HMB-urile de la Weider ar fi cele mai potrivite pentru ce vreau eu .. voi ce ziceti? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users