Site nou gen adsense
Last Updated: Dec 13 2007 18:27, Started by
cipcip
, Oct 21 2007 12:26
·
0

Posted 25 October 2007 - 07:16

E de tot rahatu serviciu lor. Au prea multe bug-uri in sistem incat sa cred ca ar fi seriosi. Pana ieri imi dadeau 0.28 centi pe click, aveam peste 10 dolari stransi. Azi dimineata mi-a scazut pretul clicului, insa suma totala se calculeaza dupa noul pret la clicului (deci acumam am sub 8 dolari). Acelasi lucru a patit un amic ieri. Tind deci sa cred ca e un fel de random chestia asta, sa dea si ei impresia ca sistemul lor e "viu". Si nu stiu de ce, dar tind sa cred ca pana sa ajungi sa faci 50$, iti tot scade pretul clicului si suma totala pana undeva la 1-2 centi pe click.
|
Posted 25 October 2007 - 17:52

Intradevar exista o eroare. Dar eu cred ca ti se intampla urmatoarea faza .... la o anumita reclama ai un pret/click, iar daca ai modifcat la ce faci reclama in acelasi widget ai alt pret, dar totalul se calculeaza in functie de noul pret/click. Nu sesizeaza faptul ca tu inainte aveai alt pret/click in acelasi widget. Este o eroare, dar in blog-ul lor spuneau ca, vor adauga curand noi functii inclusiv aceea de a vedea cat ai castigat pe widget-urie pe care le-ai sters.
|
Posted 25 October 2007 - 20:07

ieri am avul pa televizoare LCD 0.6$/click si vreo 7$
acum am amandoua wedgeturile sunt scazute, si am vreo 5.9$ in total. |
Posted 25 October 2007 - 20:29

Iti apar in culoarea rosie sau neagra ? Pentru ca daca iti apar in culoarea neagra iar inainte apareau in rosu s-ar putea ca sa fii avut ceva click-uri invalide si ele sa se fii scazut din suma castigata. Eu am 3 widgets care astazi au fost validate in sensul ca apar in culoarea neagra. Mai am unul cu rosu , dar care a fost pus recent.
|
Posted 25 October 2007 - 20:33

Adsense e adsense inca nau un concurent pe masaura eu raman cu adsensu
|
Posted 25 October 2007 - 20:43

Aici nu e vorba despre cat de bun e adsense. Daca astia dau banii care ii promit ... nu vad de ce nu ar fii la fel de buni. Sunt sceptic insa ca asta va dura multa vreme ... adsense inseamna un venit garantat pe termen lung.
|
Posted 27 October 2007 - 11:43

la widget usd
![]() ![]() |
Posted 27 October 2007 - 12:48

Si la mine la fel.. mi-au taiat cativa dolarei.. ma rog, deja am redus numarul widgeturilor de pe la vreo 10 ( pe diferite site-uri si pagini ) la vreo 3. Daca trag linie, ies cam aceasi bani ca la google dar macar cu adsense se incarca repede pagina
![]() |
Posted 27 October 2007 - 13:33

Uitati ce raspuns mi-au dat cand i-am intrebat daca imi suspenda contul daca nu am vandut nimic
Quote Thank you for contacting us. We have a responsibility to our merchants to deliver traffic that has a high chance to convert to a sale. If traffic from a particular account is consistently ruled invalid and filtered out, there is a chance that that account will be suspended. WidgetBucks Help Team Ce ziceti ? |
|
Posted 27 October 2007 - 13:45

No conversion or low converion rate = ban .. parerea mea.
|
Posted 27 October 2007 - 15:34

eu am renuntat la ei deoarece au reclamele in flash .. si mi se incarca greu forum-ul .. cum le-am scos .. se incarca mai repede ...
|
Posted 28 October 2007 - 09:21

Oricum se pare ca se va renunta la site-urile care nu au continut in limba engleza din cauza unei proaste conversii. Cat despre timpul de incarcare, dupa ce am facut update-ul cerut de ei la cod, am vazut ca se incarca chiar foarte repede, mai repede decat neogen de exemplu.
|
Posted 28 October 2007 - 10:16

Am observat o chestie, cu cat primesti mai multe click-uri, cu atat ti se taie din pretul/click. De cateva zile bune stagnez la aceeasi suma, chiar daca primesc clickuri in continuare. Primesc clickuri, mi se ia din vechii bani stransi, si mi sa da inapoi foarte putin, in asa fel incat sa raman la aceeasi suma, poate cu un plus foarte mic de 1-2 centi/click.
Cred ca e un sistem ceva de genul pentru primele clickuri iti dau baietii multi bani, pentru a atrage publish-eri, insa in timp ajungi sa fii platit sa zicem ca la google, cativa centi pe click. Astea fiind spuse, mi-am scos bannerele de la ei, raman cu adsense. Edited by nasorum, 28 October 2007 - 10:16. |
Posted 28 October 2007 - 11:06

Sincer, acum merge mult mai prost decat la adsense. Daca in primele zile facusem de 3 ori mai mult decat la adsense, acum pe langa ca mi-au scazut sumele de vreo 2 ori.. nici nu mai imi crediteaza contul.. pff.. mai am 3 banere, in vreo 2 zile renunt de tot.
|
|
Posted 28 October 2007 - 12:25

Cineva trebuie sa ramana sa va spuna daca totusi platesc ...
![]() |
Posted 05 November 2007 - 20:42

La mine s-a cam micsorat numarul de click-uri, asta pentru ca poate am si pus reclame la produse care nu prezinta chiar un asa mare interes decat chiar pentru cineva care vrea sa cumpere acel lucru (de ex: carti ) . Dar in continuare merge bine si astept sa treaca perioada de timp necesara ca sa pot sa primesc primii bani.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users