![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
inchidere balcon ... Help!!
Last Updated: Apr 23 2007 19:35, Started by
marianaenescu
, Jul 07 2004 09:08
·
0

Posted 26 February 2007 - 23:47

Posted 27 February 2007 - 04:12

Posted 27 February 2007 - 08:44

adik ar fi interedsant de stiut cu cat a fost mai ieftin inchis cu geam normal fata de termopan....
|
Posted 01 March 2007 - 00:04

adik ar fi interedsant de stiut cu cat a fost mai ieftin inchis cu geam normal fata de termopan.... geamul termopan 4mm float + 4 mm float = 15-20 euro/mp geamul termopan 4mm float + 4 mm low-e = 25-30 euro/mp geamul simplu de 4 mm nu stiu exact cat e dat te poti interesa la o geamgerie.(5-10 euro/mp), dar nu merita. bafta !! |
Posted 09 April 2007 - 15:15

Salutare,
puteti sa imi spuneti,care sint pasii ce trebuiesc urmati cind vrei sa gletuiesti?Amorsaj,gletuit cu glet grosier,si apoi glet de finisaj? Cum trebuie aplicata vopseaua,in general?Primul strat sa fie subtire sau gros(vopsele lavabile in general)? In ceea ce priveste vopseaua pt lemn,am vopsit suprafete de lemn noi,si am adaugat terepentina in vopsea,a trebuit sa dau 5 straturi(la fiecare strat am pus tot mai putina terepentina) si a iesit extraordinar de bine arata,dar mi s-a spus ca nu trebuie adaugat nimic in vopsea.Ce parere aveti ? Paste fericit! Razvan |
Posted 10 April 2007 - 01:52

pentru razvan si altii care mai au intrebari.
Cu cat esti mai atent in a pune intrebarea acolo unde trebuie, cu atat sunt mai multe sanse ca cineva sa iti raspunda. Sa intrebi despre glet intr-un loc unde se vorbeste despre instalatii nu este o idee prea buna, dar vina nu este a ta, pentru ca tu ai vazut acest subiect deschis. Intra AICI vezi in partea de sus daca poti incadra intrebarea ta la un subiect deja existent. Daca nu - si numai in acest caz - creaza tu unul nou. Acest subiect se inchide. |
Posted 23 April 2007 - 12:50

Salut,
Meseriasul pe care l-am chemat sa-mi zugraveasca o camera nu mi-a cerut glet, ci doar un sac de ipsos si 10 kg de pasta de rigips. Pe perete am calciu, si am si o usa de zidit. Pe cine am mai intrebat mi-a spus ca se poate tencui si cu ipsos+pasta de rigips + plasa(banda), si peretele poate iesi mai fin. Nu stiu ce sa fac, daca sa ii cer glet neaparat, sau sa-l las sa faca cum stie/vrea el ..? |
Posted 23 April 2007 - 19:35

scuza-ma, ce legatura are gletul cu instalatiile ? e chiar asa greu sa va orientati inainte de a pune o intrebare?!
in fine ... te rog, repeta intrebarea aici: http://forum.softped...t...40&start=40 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users