Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Experiente cu mecanicii?

La Digi de la Vodafone

Creveti

Sare siguranta cand pornesc masin...
 Verificare structura de rezistent...

Masina nr 2 - 90% oras, benzina, ...

Tratament ortodontic

Passat B5 2000, fum
 navigația auto nu porneș...

Demontare plastic hayon Seat Ateca

Placa de baza Samsung Galaxy M21

Casca scuter electric + suport pi...
 Inmatriculare temporara Suedia

Abonament sala

CSS - E posibil sa ignori opacita...

Intrebare Facebook
 

Problema HP Thin Client

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
stefanutz

stefanutz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 12.11.2006
Salut,

Am o problema cu un HP Thin Client cu MS Windows XP embedded edition:

Dupa ce am dat un restore la SO deoarece am intampinat mai multe erori, s-a schimbat numele in ceva "HP-9234305jkb5jk45k4". Pana aici toate bune si frumoase. Dau join la domeniu, toate bune si frumoase iarasi, dar cand sa schimb numele calculatorului pe "CLI602", introduc username-ul si parola de admin, imi sare in fata o eroare "the user account does not exist, windows can not change the computer name" . Am incercat toate posibilitatile, nu am reusit sa rezolv problema nicicum, desi la celelalte calculatoare merge.

Ati mai intampinat careva problema asta ?

Va rog sa ma ajutati daca aveti vre-o idee despre problema asta ?

#2
Crash

Crash

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,066
  • Înscris: 27.08.2002
schimba numele inaintea join-ului in domeniu.......

p.s:presupun ca nu ai folosit user/parola de admin local

#3
stefanutz

stefanutz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 12.11.2006

View PostCrash, on Oct 20 2007, 20:56, said:

schimba numele inaintea join-ului in domeniu.......

p.s:presupun ca nu ai folosit user/parola de admin local

Crash, am incercat toate parolele (de admin de domain, de admin local, etc).

O sa incerc si cum zici tu si revin cu noutati.

Mersi

#4
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
ai bagat username-ul si sub forma [email protected]? sau domain\username?

#5
stefanutz

stefanutz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 12.11.2006

View Postworm, on Oct 22 2007, 11:03, said:

ai bagat username-ul si sub forma [email protected]? sau domain\username?

domain\username

#6
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
incearca si varianta [email protected]

#7
stefanutz

stefanutz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 12.11.2006

View Postworm, on Oct 22 2007, 22:27, said:

incearca si varianta [email protected]

o sa incerc, dar peste tot folosesc domain\username, aceeasi treaba exact asa o fac si pe alte thin client-uri si merge, doar 2 fac figuri ...

#8
filipxxx

filipxxx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,856
  • Înscris: 25.04.2006
Ca administrator local incearca sa-l bagi intr-un Workgroup oarecare. Restart si incearca din nou sa-l bagi in domeniu. Nebanuite sunt caile domain controlerului. :P

#9
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
folosirea domain\username e cam depasita, mai nou tendintele sunt spre [email protected]

#10
minok

minok

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 22.02.2008
salutari si-un La Multi Ani !!
chiar daca am observat vechimea acestui subiect, voi incerca, cu scuzele de rigoare sa-mi permit, a prezenta problema mea. Am primit un hp thin t5700 dar are o gramada de chestii restrictionate... (banuiesc), cum ar fi "User accounts", ce nu pot accesa, si nu numai , nu vad capacitatea totala, in Bios vad 256 dar in Win, nu imi arata ... decat un flash de 15 mb .... nu am acces la optiunea Tool/options ... si asa mai departe .... Am pus, conform instructiunilor, pe un stick usb, imaginea descarcata, boot-eaza de pe el dar cand sa inceapa treaba, imi "zice" ca nu exista spatiu destul..... Ar putea cineva sa ma lumineze  ??? multumesc anticipat ... respecte ...

#11
Atis

Atis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 04.03.2009
Eu folosesc thin clients marca Lex System la care le-am cumparat de pe vshop, singurul importator al produselor lex ( http://www.vshop.ro/...ies/146-minipc/ ). De 2 ani de cand le-am implementat in reteaua firmei nu am avut nici cea mai mica problema. Sunt foarte multumit de ele.
Noi stocam toate datele si programele pe server, asa ca statiile thin client functioneaza doar ca terminale. Prin asta am eliminat problemele de soft care ar putea aparea la nivelul statiilor. Daca se strica o statie, tot ce trebuie sa facem e sa o inlocuim cu alta, i-am conectat cablul si e totul ca inainte.  ;)

Facand un calcul rapid, cred ca am scazut costurile retelei la mai bine de jumatate (administrare, licente, facturi electrice, timp etc..).
Incercati sa va veti convinge  :coolspeak:

Edited by Atis, 04 March 2009 - 11:14.


#12
stefanutz

stefanutz

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 12.11.2006

View Postminok, on Jan 19 2009, 23:45, said:

salutari si-un La Multi Ani !!
chiar daca am observat vechimea acestui subiect, voi incerca, cu scuzele de rigoare sa-mi permit, a prezenta problema mea. Am primit un hp thin t5700 dar are o gramada de chestii restrictionate... (banuiesc), cum ar fi "User accounts", ce nu pot accesa, si nu numai , nu vad capacitatea totala, in Bios vad 256 dar in Win, nu imi arata ... decat un flash de 15 mb .... nu am acces la optiunea Tool/options ... si asa mai departe .... Am pus, conform instructiunilor, pe un stick usb, imaginea descarcata, boot-eaza de pe el dar cand sa inceapa treaba, imi "zice" ca nu exista spatiu destul..... Ar putea cineva sa ma lumineze  ??? multumesc anticipat ... respecte ...

minok, t5700, ca si toate thin-urile de altfel, foloseste Microsoft® Windows® XP Embedded . Aceasta ii o varianta "limitata" ca si functii a Windows XP, folosit in mediu enterprise, cum descrie si Atis mai sus. Poti incerca eventual sa pui o varianta mai "primitiva" de linux, dar mai multe sfaturi nu-ti pot da in acest sens pentru ca nu am incercat niciodata .



View PostAtis, on Mar 4 2009, 11:13, said:

Eu folosesc thin clients marca Lex System la care le-am cumparat de pe vshop, singurul importator al produselor lex ( http://www.vshop.ro/...ies/146-minipc/ ). De 2 ani de cand le-am implementat in reteaua firmei nu am avut nici cea mai mica problema. Sunt foarte multumit de ele.
Noi stocam toate datele si programele pe server, asa ca statiile thin client functioneaza doar ca terminale. Prin asta am eliminat problemele de soft care ar putea aparea la nivelul statiilor. Daca se strica o statie, tot ce trebuie sa facem e sa o inlocuim cu alta, i-am conectat cablul si e totul ca inainte.  ;)

Facand un calcul rapid, cred ca am scazut costurile retelei la mai bine de jumatate (administrare, licente, facturi electrice, timp etc..).
Incercati sa va veti convinge  :coolspeak:

Si eu folosesc thin-uri de servici, toate din gama HP si nu as putea spune ca am avut probleme mari cu ele. Singurele probleme au fost din cauza SO-ului, probleme care is inevitabile folosind produse Microsoft (parerea mea) .

In rest, se comporta foarte bine si intr-un mediu business, unde este si un terminal server, pot reduce costuri semnificativ si ne ajutoa foarte mult pe noi, ca is informaticieni, reducand volumul de lucru cu instalare/depanare .

Cu stima

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate