Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum v-a apucat dragostea pentru p...

Intrebare hdmi laptop lenovo

Fezabilitate - Adaugare microinve...

inmatriculare autoturism reprezen...
 2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...
 Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...

SUMMER HITS!

Conducta pluviala sparta la bloc....
 Medii admitere 2023 UPB - Faculta...

Cum pot crea o iluzie de tipul Fa...

Cand crezi ca le-ai vazut pe toat...

Damsel (2024)
 

GARMIN MOBILE XT

- - - - -
  • Please log in to reply
2491 replies to this topic

#19
alf77

alf77

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 24.11.2004
subarufan , plz hel

am facut gmapsupp.img dar nu pot sa caut adrese.Imi spune ca nu am harti in detaliu. Ce trebuie sa fac?

#20
nicuabc

nicuabc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,450
  • Înscris: 28.02.2007

View Postalf77, on Feb 7 2008, 23:37, said:

subarufan , plz hel

am facut gmapsupp.img dar nu pot sa caut adrese.Imi spune ca nu am harti in detaliu. Ce trebuie sa fac?

Ce harti ai instalat? ce regiuni? ai cod de deblocare pt ele?

#21
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,615
  • Înscris: 20.09.2006

View PostCorbu', on Feb 7 2008, 21:06, said:

M-am prins, pana la urma o sa stau sa transfer toata harta Europei pe card si gata, cardul nu e problema; impreuna cu ROAD 2006 si am rezolvat cu totul.
Asta-i treaba, n-ai ce face, sunt totusi 1.3GB de transferat...

Si apropo de ROAD, vad la ei pe site ca se vorbea de ROAD 2007, dar a trecut si 2007 si nimic.
Mai scot astia ceva sau gata cu Romania Digitala?
Daca s-ar termina cu Romania Digitala s-ar termina si cu hartile garmin pentru Romania...O sa apara, fi sigur de asta...Gandeste-te insa ca unii s-au cam saturat sa munceasca free asa ca incerca sa gasesca o solutie sa protejeze produsul cat mai bine. Daca o sa reuseasca sau nu...o sa vedem, dar harta sigur o sa o avem, in curand.


#22
bv66wuw

bv66wuw

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 04.07.2006

View Postsubarufan, on Dec 7 2007, 11:43, said:

Cateva capturi ecran cu Garmin Mobile XT, versiunea 4.10.60 pentru Symbian...
misto...dar am si eu o intrebare..stie careva cum se instaleaza?ca eu am gasit softul respectiv(Garmin Mobile XT) dar cam greu cu instalatul...
am incercat sa-l instalez pe un N95/8Gb si nu prea am reusit ...asa ca daca ma poate ajuta careva....multam!

Edited by bv66wuw, 09 February 2008 - 01:22.


#23
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,680
  • Înscris: 05.04.2006
A mai patit cineva blocaje la Garmin mobile XT?

Prima data cand l-am folosit la drum mai lung (Buc. Poiana Brasov si retur). Nu mai vorbesc de rutare catre P. Brasov (s-a discutat in alt topic), pentru care am folosit un artificiu (catre strada Calea Poienii, Brasov pentru ca nu am avut timp sa fac ruta in Mapsource). E vorba de blocarea softului: atat la dus cat si la intors mi s-a blocat de 3-4 ori, in general doar afisarea vitezei dar si a distantei (in km) pana la urmatoarea manevra. S-a deblocat de fiecare data doar printr-o noua comanda Incotro/Adresa.
Configuratie: GMXT v. 4.10.60/N80/LD-3W/RO.A.D 2006 v2.16 + camere de pe http://www.romaniadi...oi_download.php

#24
Corbu'

Corbu'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 17.09.2004
Facut weekendul asta Brasov > Sighisoara si retur, absolut nici o blocare. Destul de exact, de super mare ajutor hotelurile si pensiunile prezente in ROAD :D.

#25
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,615
  • Înscris: 20.09.2006

View PostAdrian P., on Feb 10 2008, 16:12, said:

A mai patit cineva blocaje la Garmin mobile XT?

Prima data cand l-am folosit la drum mai lung (Buc. Poiana Brasov si retur). Nu mai vorbesc de rutare catre P. Brasov (s-a discutat in alt topic), pentru care am folosit un artificiu (catre strada Calea Poienii, Brasov pentru ca nu am avut timp sa fac ruta in Mapsource). E vorba de blocarea softului: atat la dus cat si la intors mi s-a blocat de 3-4 ori, in general doar afisarea vitezei dar si a distantei (in km) pana la urmatoarea manevra. S-a deblocat de fiecare data doar printr-o noua comanda Incotro/Adresa.
Configuratie: GMXT v. 4.10.60/N80/LD-3W/RO.A.D 2006 v2.16 + camere de pe http://www.romaniadi...oi_download.php
Mi s-a intamplat sa se blocheze, fara nici o explicatie plauzibila, in timpul unei rute...dar niciodata de 3-4 ori in aceeasi zi...De obicei atunci cand ma apucam sa mai fac si altceva cu telefonul in afara de convorbiri. In general de vina este telefonul nu softul. Culmea este ca dupa deblocare revenea in aceeasi ruta, fara sa trebuiasca sa o introduc din nou. Totusi, de 2 ori cred s-a resetat complet si a trebuit sa in configurez de la inceput. Pe ansamblu insa, considerand vreo 10 crashuri in 10 luni, este OK.

#26
Adrian P.

Adrian P.

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,680
  • Înscris: 05.04.2006
Multumesc Subarufan.
As mai vrea sa intreb cum se pot salva track-uri din telefon in Mapsource. Desi in telefon am doua track-uri nu le pot importa in Mapsource (imi spune ca nu a gasit nici un track). M-am uitat si cu Explorer-ul si nu am gasit nici o urma de track pe card.

#27
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,615
  • Înscris: 20.09.2006

View PostAdrian P., on Feb 11 2008, 16:02, said:

Multumesc Subarufan.
As mai vrea sa intreb cum se pot salva track-uri din telefon in Mapsource. Desi in telefon am doua track-uri nu le pot importa in Mapsource (imi spune ca nu a gasit nici un track). M-am uitat si cu Explorer-ul si nu am gasit nici o urma de track pe card.
Track-urile (ca si Waypointurile/Rutele salvate) se pot importa in MapSource DUPA ce executi EXPORT GPX in Manage My Data (pot fi considerat ipocrit, eu tin softul cu textul in engleza, ma deruteaza traducerea in romana). MapSource-ul de fapt importa datele din fisierul Current.gpx si operatiunea anterioara il 'updateaza'
Dupa ce executi operatiuena inversa (de exemplu pentru waypointuri create in MapSource) folosesti IMPORT GPX.
Chestia asta cu IMPORT/EXPORT GPX este de folos ca sa mai salvezi din cand in cand ceea ce creezi in telefon.

Edited by subarufan, 11 February 2008 - 17:45.


#28
cosminjvb

cosminjvb

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 25.06.2006
sal . ma poate ajuta si pe mine cineva, pt. ca am intrat intr-o incurcatura si anume: am dat up-date la un GPS Garmin Ique 3600 si in timp ce isi facea up_date mi s-a parut ca s-a blocat :mellow:  si l-am oprit, iar acum nu mai porneste doar imi arata ca incarca  :madanimated:  :cursing:

#29
kondordv

kondordv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 132
  • Înscris: 05.08.2007

View PostCorbu', on Feb 7 2008, 22:06, said:

M-am prins, pana la urma o sa stau sa transfer toata harta Europei pe card si gata, cardul nu e problema; impreuna cu ROAD 2006 si am rezolvat cu totul. Si apropo de ROAD, vad la ei pe site ca se vorbea de ROAD 2007, dar a trecut si 2007 si nimic. Mai scot astia ceva sau gata cu Romania Digitala?

Hmmm in mod normal nu trebuie sa stai prea mult pentru transferul pe card, e destul sa ai un cititor/inscriptor bun chiar separat, adica nu transfer pe card-ul introdus in GPS. Acel cititor/inscriptor trebuie sa fie de calitate ca sa atinga viteze mari si cardul de memorie sa fie unul bun. Nu ar trebui sa-ti ia prea mult timp, asa fac si eu si transfer mult mai repede decat direct pe card introdus in GPS si GPS conectat pe USB!

View Postcosminjvb, on Feb 16 2008, 00:55, said:

sal . ma poate ajuta si pe mine cineva, pt. ca am intrat intr-o incurcatura si anume: am dat up-date la un GPS Garmin Ique 3600 si in timp ce isi facea up_date mi s-a parut ca s-a blocat :mellow:  si l-am oprit, iar acum nu mai porneste doar imi arata ca incarca  :madanimated:  :cursing:

Wow, asta e grav rau, da-ne ceva detalii, ce echipament ai si cum faceai update-ul. Scriai cumva pe flash? Daca da sunt slabe sanse sa-l mai faci functional daca nu schimbi flash-ul! si asta e hardware si scump!

#30
aandrii

aandrii

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 30.07.2007
Salut!
Eu am un Nokia 6110 Navigator (cu receptor GPS incorporat) si am instalat Garmin XT in tel, dar imi cere mereu sa conectez receptorul de GPS extern prin bluetooth. Nu am gasit nici o setare in softul garmin din tel, unde sa il setez pe receptor GPS intern.
Pe site la Garmin spune ca XT-ul poate lucra si cu tel. cu GPS incorporat!
Poate cineva sa ma ajute?

#31
nicuabc

nicuabc

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,450
  • Înscris: 28.02.2007

View Postcosminjvb, on Feb 15 2008, 23:55, said:

sal . ma poate ajuta si pe mine cineva, pt. ca am intrat intr-o incurcatura si anume: am dat up-date la un GPS Garmin Ique 3600 si in timp ce isi facea up_date mi s-a parut ca s-a blocat :mellow:  si l-am oprit, iar acum nu mai porneste doar imi arata ca incarca  :madanimated:  :cursing:


Nu mai poti sa ii instalezi firmware-ul dinou deoarece l-ai intrerupt in timp ce incarca iar acum e un "cadavru". totusi solutia e sa te duci la Garmin Romania (Drumul Taberei) si iti vor instala firmware-ul, te va costa 10 euro.

View Postaandrii, on Feb 18 2008, 19:06, said:

Salut!
Eu am un Nokia 6110 Navigator (cu receptor GPS incorporat) si am instalat Garmin XT in tel, dar imi cere mereu sa conectez receptorul de GPS extern prin bluetooth. Nu am gasit nici o setare in softul garmin din tel, unde sa il setez pe receptor GPS intern.
Pe site la Garmin spune ca XT-ul poate lucra si cu tel. cu GPS incorporat!
Poate cineva sa ma ajute?


Ca sa functioneze trebuie sa iei un card Garmin Mobile XT Non Garmin. Acesta va functiona cu gps-ul intern. Acum tie iti cere sa conectezi un gps pe bluetooth dar Garmin.

#32
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,513
  • Înscris: 05.06.2002
daca n-am modul bluetooth pot sa instalez softul doar pt a vizualiza harta? sau fara modul bluetooth nu vrea sa porneasca aplicatia?

#33
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,615
  • Înscris: 20.09.2006

View Postaandrii, on Feb 18 2008, 19:06, said:

Pe site la Garmin spune ca XT-ul poate lucra si cu tel. cu GPS incorporat!
Tot pe site scrie ca softul SE CUMPARA, ca si hartile de altfel

View PostFane, on Feb 18 2008, 20:48, said:

daca n-am modul bluetooth pot sa instalez softul doar pt a vizualiza harta? sau fara modul bluetooth nu vrea sa porneasca aplicatia?
Da poti, aplicatia iti permite sa vizualizezi harta fara receptor GPS

#34
aandrii

aandrii

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 30.07.2007

View Postnicuabc, on Feb 18 2008, 20:24, said:

Ca sa functioneze trebuie sa iei un card Garmin Mobile XT Non Garmin. Acesta va functiona cu gps-ul intern. Acum tie iti cere sa conectezi un gps pe bluetooth dar Garmin.

Adica sa imi cumpar un card microSD Garmin?
Am vazut pe net o gramada de anunturi ca instaleaza,bineinteles contracost :)), pe tel Nokia 6110 navigator softul Gamin Mobile XT, si ma gandeam ca totusi a reusit cineva si fara card asa cum zici tu!

Merci oricum!

#35
subarufan

subarufan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,615
  • Înscris: 20.09.2006

View Postaandrii, on Feb 18 2008, 21:08, said:

Adica sa imi cumpar un card microSD Garmin?
Am vazut pe net o gramada de anunturi ca instaleaza,bineinteles contracost :) ), pe tel Nokia 6110 navigator softul Gamin Mobile XT, si ma gandeam ca totusi a reusit cineva si fara card asa cum zici tu!
Merci oricum!
Ca s-o lamurim...
Ce fac altii este treaba lor. Pe softpedia nu ai 'voie' sa faci asa ceva, fara suparare...
Iar a face bani din chestia asta mi se pare o magarie...daca si-ar oferi serviciile gratuit atunci le-as acorda circumstante atenuante.
Iar in final, softul asta - Garmin Mobile XT - merge pe aproape 'orice', pe Symbian (chiar si pe o vechitura de 6600 ca sa aleg unul la intamplare), pe Palm, pe UIQ, pe WM

#36
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,513
  • Înscris: 05.06.2002
revin cu intrebarea, poate-mi raspunde si mie cineva:
daca n-am modul bluetooth pot sa instalez softul doar pt a vizualiza harta? sau fara modul bluetooth nu vrea sa porneasca aplicatia?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate