![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Instalarea Modemului pe linux Slackware
Last Updated: Oct 21 2007 21:18, Started by
dorian_xulo
, Oct 16 2007 22:11
·
0

Posted 16 October 2007 - 22:11

Bun am si eu o mica problema...Am pe un calculator linux Slackware si nu reusesc sa instalez modemul..am un Motorola SM56 Data Fax si nu am suport la linux pentru el..si nici pe internet nu gasesc nici un pachet de instalare pentru asemenea modem..Pana acum am facut o conexiune prin Bluetooth DUN modem dar din anumite motive l-am scos si acum vreau sa il conectez Prin Ethernet.
|
Posted 17 October 2007 - 14:51

Scuze pentru dublu post, dar am nevoie neaparat de conexiunea la internet...Chiar nu ma poate ajuta nimeni??
|
Posted 21 October 2007 - 21:18

cauta pe net
sm56-85.1-10.i386.rpm hcfpcimodem-1.14full.tar.gz Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users