Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema pornire

Parere seria 4.

Recmandare trepied pt Godox SL150...
 Un documentar amuzant despre un b...

Sare fina?

poate cineva sa completeze circui...

Problema cu youtube si yahoo mail
 Cer o umila recomandare pentru ca...

Unde fac distribuția 1.4 tsi...

Ceas de masa desteptator

Singuratatea dupa 30 de ani? Cum ...
 Ce intelegeti din aceasta formula...

Passat B8 Variant 4motion 2.0 dsg

Curea distributie slaba?

ZF vs DSG / 2.0 TDI vs B47
 

Probleme cu schema de IR la port SERIAL

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
Hazard

Hazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,587
  • Înscris: 11.01.2004
Fratilor am tot incercat sa lipesc circuitul pentru receptorul de infrarosu conectat la portul serial. Cred ca schema este deja destul de cunoscuta,numai ca mie nu mi-a iesit. Deci in IR Asisstant nu imi detecteaza nici o prezenta de unda. Precizez ca am incercat mai mult telecomenzi.
Dati-mi o solutie, va rog!

Attached Files



#2
370677271050152

370677271050152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 19.05.2002
Heee :lol: schema aia functioneaza doar cu WinLirc
www.lirc.org

#3
Hazard

Hazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,587
  • Înscris: 11.01.2004
adica decat pe linux? Dar ceva care sa functioneze pe windows si sa nu imi prind urechile in circuite stii?

#4
370677271050152

370677271050152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 19.05.2002
Tot asta....  :cool:
Da-mi mail ca sa-ti trimit softul necesar  :oK:

#5
DeeJay

DeeJay

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,069
  • Înscris: 07.05.2004
incearca un buffer / amplif pe linia de date .... la mine asa a mers

#6
370677271050152

370677271050152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 19.05.2002
Din greseala am postat adresa spre softul imbunatatit de mine la treadul ala de mai sus LIPICIOS si asa o sa-l poata lua toata lumea.

Receptoarele voastre or sa functioneze din prima cu schema de mai sua postata de @danivaleanu


Bafta !!

#7
Hazard

Hazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,587
  • Înscris: 11.01.2004
370677271050152 - adresa este [email protected] Multam

#8
Hazard

Hazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,587
  • Înscris: 11.01.2004
deejay2k1 fii mai explicit, te rog. Nu ma pricep asa bine...

#9
370677271050152

370677271050152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 19.05.2002
Ia-l de la link-ul de mai jos ca nu se stie cand am sa-l mut de acolo :lol:

http://botiza.ebony.ro/Receptor.exe

Bafta !!

#10
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
softul se numeste girder, care nu mai este free (ultima versiune) 370677271050152 a pus o versiune mai veche, care insa e foarte buna :oK:

#11
Hazard

Hazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,587
  • Înscris: 11.01.2004
si Girder merge pe windows cu montajul pus de mine?
Dar ca idee, cu IRAssistant, trebuie alt montaj?

#12
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
foloseste girder :drac:

#13
370677271050152

370677271050152

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 554
  • Înscris: 19.05.2002
Da ala care l-am postat eu ce este ?????

Are in plus toate grupurile de comenzi pe care le-am gasit pe tot internetul si un pack pentru registrii care seteaza receptorul ca sa nu va chimuiti sa-l setati voi :lol:

#14
Hazard

Hazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,587
  • Înscris: 11.01.2004

Quote

Originally posted by i0nutzb
softul se numeste girder, care nu mai este free (ultima versiune) 370677271050152 a pus o versiune mai veche, care insa e foarte buna :oK:

Nu merge nimic. nici girder, nici IRAsistant. Ce sa mai fac?

#15
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 245,290
  • Înscris: 08.10.2015
foloseste winlirc..

#16
Hazard

Hazard

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,587
  • Înscris: 11.01.2004
@i0nutzb, winlirc merge pe windows ? nu stiu de ce,dar parca auzisem ca e pentru linux...

#17
somalezudj

somalezudj

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 28.01.2004
Winlirc-u merge perfect pe windows impreuna cu IRassistant. Folosesc combinatia asta de vreo citeva luni bune si nu am absolut nici o problema. Apropo de montaj ... e identic cu al tau .

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate