Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...
 Recuperare fișiere dupa form...

Aplicatii stress test RAM

Asigurare auto hibrid

Asus B550M - PC-ul nu porneste di...
 Tzanca Uraganu - Inconjurat de Fe...

explicatie montaj breadboard

3 Doors Down - Kryptonite

Semnalizati cand virati pe un dru...
 

SEO si promovare pentru un site non-content

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
Ma pregatesc sa dau drumul la un site , un fel de aplicatie web care ofera o alternativa online pentru un lucru offline. (un exemplu departat ar fi flickr) Content scris nu va exista prea mult , fiecare user care se inregistreaza primeste un link de tip username.domeniu.ro , in fiecare din aceste linkuri am linkuri catre site (iar cum google vede fiecare subdomeniu ca un site diferit, probabil o sa am multe linkuri spre homepage ceea ce e bine).

Insa cum ziceam, homepage-ul si nici subdomeniile nu se vor baza pe content scris, adica e ceva, insa nu e nimic care sa ma ajute sa fiu gasit prin motoare
Ce solutii de promovare a site-ului gratis am?

Pana acum am asa: comunicate de presa pe site-urile de specialitate, oferirea unui ticker personalizat fiecarui user ca sa si-l puna pe site/blog.

#2
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005
Din moment ce ai linkuri spre tine ( foarte multe ) e suficient sa iti pui un titlu bun si o descriere la fel de buna. O alta solutie ar fi sa dai drumu unei sectiuni de stiri sau blog ( integrata in homepage ) unde sa mai postezi cate un articol sau  news mi scurt(e) , dar totusi legat(e) de domeniul viitorului tau website ( aplicatii.. ) si acolo sa ai grija sa adaugi cateva cuvinte cheie. Pentru un content subtire, 2-3 cuvinte cheie ar face o densitate buna , parerea mea. Acum pot sa ma  insel pentru ca am vazut ca in ultima vreme google schimba destule, dar totusi poti sa incerci.

Ar mai fi ceva sfaturi in legatura cu numele domeniului si al subdomeniilor dar probabil ca deja partea asta ai rezolvat-o si nu mai are rost sa postez.

#3
lord_ice

lord_ice

    SEO is ART

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,100
  • Înscris: 20.06.2007

View Postdarkstar_tfd, on Oct 13 2007, 11:35, said:

solutie ar fi sa dai drumu unei sectiuni de stiri sau blog ( integrata in homepage ) unde sa mai postezi cate un articol sau  news scurt(e) , dar totusi legat(e) de domeniul viitorului tau website ( aplicatii.. ) si acolo sa ai grija sa adaugi cateva cuvinte cheie. Pentru un content subtire, 2-3 cuvinte cheie ar face o densitate buna , parerea mea. Acum pot sa ma  insel pentru ca am vazut ca in ultima vreme google schimba destule, dar totusi poti sa incerci.


Personal stiu ca site-urile low content sunt indexate prost sau foarte prost , sincer asta e adevaraul , pana vei avea tu atatea linkuri ca sa te ridice Pr-ul (daca pe asta te bazezi) o sa-mi creasca barba! Ai optiunea pe care ti-a recomandat-o darkstar , e foarte buna si dupa parerea mea poate singura normala, eu insa ti-as mai da una , e tricky dar merge , fa-ti din paginile de privacy si Termen si conditii (cred ca pui asha ceva) o adevarata comoara seo , fa-le html , static, pur , si very rich content , repeta anumite cuvinte pe care le vrei cheie de vreo 5-6 ori prin pagina , si scoate la maxim in evidenta trasaturile site-ului tau , sau daca vrei sa fii mai elegant de atat pune-ti o eticheta ...o pagina html care sa-ti descrie site-ul , purtarea membrilor sau ce-ti mai trece prin gand , baga cateva sute de cuvinte, tine cont de ce ti-am spus si va fi cool , pentru ca pe tine nu te intereseaza daca vei fi primul in google cu un link de forma domeniu.ext/domeniul_de_activitate/etiquette.html sau cum vrei sa-i spui la pagina , a si in pagina asta pune-i multe linkuri spre index ptr a redirectiona rapid vizitatorii ianinte sa se plictiseasca de citit , de fapt poti face un html sitemap in finalul pagini , nush...am id-ul pe profil , poate mai ai nevoie de idei ,sau nu ma intelegi ("sunt greu de inteles ;)  cateodata) si tine cont de sfatul lui DarkStar pentru ca e foarte bun! Sunt curios ce o sa folosesti , ceva facut de tine sau o derivatie a genului de script pe care il folosea Geocities. Poate ne spui si noua!

Edited by lord_ice, 13 October 2007 - 11:55.


#4
Krumel

Krumel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,371
  • Înscris: 19.05.2004

View Postlord_ice, on Oct 13 2007, 12:43, said:

eu insa ti-as mai da una , e tricky dar merge , fa-ti din paginile de privacy si Termen si conditii (cred ca pui asha ceva) o adevarata comoara seo , fa-le html , static, pur , si very rich content , repeta anumite cuvinte pe care le vrei cheie de vreo 5-6 ori prin pagina , si scoate la maxim in evidenta trasaturile site-ului tau , sau daca vrei sa fii mai elegant de atat pune-ti o eticheta ...o pagina html care sa-ti descrie site-ul , purtarea membrilor sau ce-ti mai trece prin gand , baga cateva sute de cuvinte, tine cont de ce ti-am spus si va fi cool , pentru ca pe tine nu te intereseaza daca vei fi primul in google cu un link de forma domeniu.ext/domeniul_de_activitate/etiquette.html sau cum vrei sa-i spui la pagina , a si in pagina asta pune-i multe linkuri spre index ptr a redirectiona rapid vizitatorii ianinte sa se plictiseasca de citit , de fapt poti face un html sitemap in finalul pagini , nush...am id-ul pe profil , poate mai ai nevoie de idei ,sau nu ma intelegi ("sunt greu de inteles ;)  cateodata) si tine cont de sfatul lui DarkStar pentru ca e foarte bun! Sunt curios ce o sa folosesti , ceva facut de tine sau o derivatie a genului de script pe care il folosea Geocities. Poate ne spui si noua!

Asa, mai bin te apuci sa construiesti pagini normale.

"Paginile de privacy si Termen si conditii" ar trebui sa contina doar continut releted lor si nimic altceva.

Cred ca pagina de Contact si Despre firma sau Produs e cel mai indicat ptr ce zicea lord_ice....

Edited by Krumel, 13 October 2007 - 12:56.


#5
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
am pagini de tipul asta : despre , termeni si conditii , contact , facilitatile site-ului , de ce sa te inscrii , faq (toate sunt statice , cu title , keywors si description diferite)

cand le-am scris nu m-am gandit strict la seo , si anume sa umplu pagina de cuvinte cheie ; cuvinte exista pt ca fac parte dintr-o explicatie cat mai pe intelesul tuturor

nu e vorba nici pe departe de un site ca geocities , e o idee mai noua si totul conceptie proprie (dpdv tehnic)

mai sunt cateva zile pana la lansarea oficiala , dar puteti vedea temporar toata chestia la cv.kleampa.com

#6
lord_ice

lord_ice

    SEO is ART

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,100
  • Înscris: 20.06.2007

View PostKrumel, on Oct 13 2007, 13:55, said:

Asa, mai bin te apuci sa construiesti pagini normale.

"Paginile de privacy si Termen si conditii" ar trebui sa contina doar continut releted lor si nimic altceva.

Cred ca pagina de Contact si Despre firma sau Produs e cel mai indicat ptr ce zicea lord_ice....


Dap , ai dreptate , dar la urma urmei ce conteaza ce pagina are max PR daca iti aduce vizitatori? Ai dreptate , eu am crezut ca este vb despre un altfel de site , ma gandeam geocities sau deviant , se pare ca m-am inselat , in conditiile astea tu esti cel ce are dreptate :D

Ok , un site de CV-uri ? Nu e tocmai ceva unic , nici pe departe, sunt nshpe mii de site-uri mari , mai nou vedem reclame cu mirese la TV pentru un astfel de site =))

#7
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
:) nu esti singurul care a zis ca e site de joburi

nu ofer joburi ci doar posibilitatea de a-ti tine cv-ul online

nu vand niciunui recruiter baza de date cu cv-urile , daca e interesat , poate cauta manual cu searcu din site

#8
Krumel

Krumel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,371
  • Înscris: 19.05.2004

View Postlord_ice, on Oct 13 2007, 15:20, said:

Dap , ai dreptate , dar la urma urmei ce conteaza ce pagina are max PR daca iti aduce vizitatori?
Unde vezi tu discutie despre PR? Eu nu am zis nimic de PR.

again, site-ul daca il promovezi cum trebuie..o sa isi faca treaba.

#9
lord_ice

lord_ice

    SEO is ART

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,100
  • Înscris: 20.06.2007

View Postagain, on Oct 13 2007, 15:37, said:

:) nu esti singurul care a zis ca e site de joburi

nu ofer joburi ci doar posibilitatea de a-ti tine cv-ul online


Ciudat , ai nevoie de o pagina de privacy bine  pusa la punct , nu stiu cine si-ar pune CV online asa , chiar nu stiu! Multa bafta!

#10
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
mi s-a intamplat de multe ori sa nu am un cv la indemana sa il pot trimite unui posibil angajator , asa il modific super rapid , ramane acolo, nu tre sa-mi fac griji ca mi se strica laptopu si dispare si cv-u
aceeasi chestie ci cu hi5-u , cine si-ar pune poze dezbracate pe acolo? si uite ca-s multi doritori

ramane de vazut, incerc pana luni sa fac un privacy cat mai complex si cat mai pe intelesul tuturor

#11
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005
Din ce am vazut eu din exemplul tau again , in cateva luni daca faci niste miscari bune acum la inceput , site-ul tau o sa fie destul de vizitat. Rankings foarte bune in google.ro nu sunt sigur ca o sa primesti , dar cert e ca o sa primesti trafic chiar si cu o pozitie mai joasa. Acum nu spun ca e imposibil sa obtii pozitionari bune in SERPs , dar o sa fie dificil pentru ca sunt multe siteuri de genul care au cam preluat controlul. Aplicatia face parte din genul celor care sunt foarte uzitate de utilizatorul normal de internet , nu e dedicat neaparat webmasterilor , iar asta mareste considerabil cantitea de trafic pe care poti sa primesti. Pana la urma cu domeniul ce faci ? Ai ales sau nu , ca din demo imi dau seama prea putine.... dar banuiesc , ca nu il vei tine acolo.

#12
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
domeniu e cumparat , din cauza unor probleme care nu tin de mine , luni sau marti pot schimba ns-urile ca sa pointeze aici

#13
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005
Ce nume ai ales ?


edit : am uitat sa intreb dupa ce cuvinte cheie mergi ?

Edited by darkstar_tfd, 14 October 2007 - 12:11.


#14
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
onlinecv dot ro

cuvinte: "cv online" si "cv orice nume"

#15
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005
deci banuiesc , ca cvul online o sa fie sub forma :

ion-gheorghe.onlinecv.ro ?

Daca omul o sa aiba anumita experienta , scoli prin care e trecut si ceva cunostinte de .... ce o fi avand el. Deci subdomeniile astea o sa aiba content destul de mult. Ai putea foarte bine sa faci un box pe prima pagina in care sa listezi ultimele cv-uri , din care sa extragi doar partea cu cunostintele ( ar face niste fraze bune ). Daca vrei sa listezi si numele, asta e alta treaba , insa nu stiu cati utilizatori isi vor numele pe prima pagina. Daca eram in locul tau as fi ales varianta cu pagini in loc de domenii , era mai usor pentru tine sa "cresti".

#16
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
da, domeniul fiecaruia va fi cum ai spus
nu imi e greu nici sa le fac sub forma de folder , insa nu va mai fi user-friendly  , majoritatea ar prefera subdomenii decat foldere

nu prea am inteles treaba cu box-ul , exista acum un box cu ultimele cv-uri actualizate

#17
darkstar_tfd

darkstar_tfd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 18.08.2005
Boxul cuprinde urmatoarele date >

Quote

Filip C.T.E. , informatie nedisponibila
• 13.10.2007 23:15

E foarte putin.

Foloseste una dintre listele pe care o sa le ai sub >

Quote

Studii
Experienta profesionala
Ce o sa ai acolo ( daca nu o sa fie private ) o sa fie fraze mult mai bune , mai multe cuvinte cheie -> content bun.
Boxul > Ultimele CV-uri actualizate , este foarte mic.

#18
webs73

webs73

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 31.07.2012
Va salut si cu ocazia asta adaug si eu un anunt pentru cei interesati de SEO. Detin metodele sigure pentru a urca un website pe prima pagina Google in cel mult 3 saptamani. Pentru a va convinge, puteti sa-mi lasati un mesaj pe ID: webmasterg73  , Observ ca sunt atatea polemici si certuri pe acest subiect SEO, va chinuiti cu fel si fel de metode deplasate si total gresite pentru a va urca website-ul pe prima pagina in motoarele de cautare :) , simplu si nimic mai SIMPLU. As posta aici o metoda si cateva dintre site-urile facute de mine care sunt TOATE pe prima pagina si nu vor mai cadea de-acolo prea curand. Unele le tin pe prima pagina chiar de mai bine de 1 an :) Astept doritorii sa se convinga. Va multumesc si ...apropo, nu este aroganta ci mai degraba descretirea mintilor luminate in ale SEO si Web Design-ului....Firme care cer bani grei pentru asta si defapt ei nu sunt in stare sa urce un website macar in pagina 3 :)...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate