![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Mixer!!!
Last Updated: Jul 04 2004 09:24, Started by
Alecsxus
, Jul 03 2004 12:50
·
0

Posted 03 July 2004 - 12:50

Stie careva vreun loc de unde se poate cumpara un mixer bun si cat de cat acceptabil ca pret...ceva detalii are cine...10x ....ciao
|
Posted 03 July 2004 - 13:48

Si ce fel de mixer doresti? Uite unul audio cu doua cai aici . :)
In Bucuresti exista de vinzare la magazinul Muzica. Sau in Ploiesti exista Electro-Vox . |
Posted 03 July 2004 - 16:25

:Peace: merci mult pt informatii....dar era o chestie daca aveam si eu ocazia sa pot compara doua mixere pt ca pe cele de la magazinul muzica le stiu...sunt destul de klumea...dar nu e bine intotdeauna sa te arunci la prima okazie.....sper ca m-am facut inteles..merci oricum....see ya :oK: :Peace:
|
Posted 03 July 2004 - 21:55

Si tot nu ai spus ce fel de mixer audio ai nevoie, la ce vrei sa-l folosesti si ce buget se aloca pentru acest scop. :cool:
|
Posted 04 July 2004 - 02:22

yo ash fi vrut ceva de genu asta http://www.decks.co....ehringer/vmx100
daca exista pe undeva prin romania in afara de magazinul muzica...yo cred ca exista...merci mult oricum !!!! P.S.Cam in jurul a 100 de dolari ca mai mult ce vreau eu nu se merita!!!! |
Posted 04 July 2004 - 09:24

VMX100, de la Behringer este aproximativ 130 USD pe site. Probabil ca la noi cu taxe ajunge la 200-250 USD. Exista la Muzica o firma care este reprezentant Behringer, poti sa intrebi acolo. :)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users