![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Se termina Seinfeld
Last Updated: Jul 22 2004 11:57, Started by
roguru
, Jul 01 2004 23:01
·
0

Posted 01 July 2004 - 23:01

Din pacate Seinfeld se va termina in curand.
Era singurul serial bun care era difuzat in .ro. Mai e cineva caruia ii pare rau ca Seinfeld se termina? Mie personal mi se pare best of all time. |
Posted 02 July 2004 - 01:42

Da..un SUPER serial.
Parca a fost si mai misto a doua oara. Cred ca si varsta e de vina! ![]() Oricum...chiar ma deprima faptul ca se termina...pt mine nu exista alt program(f mici exceptii) de la 12 la 1 decat Seinfeld Partea proasta e ca nu vad cu ce ar putea sa-l inlocuiasca pt simplul fapt ca nu exista un serial mai tare (f aproape a fost bundy)! Sper sa nu dea La bloc :vomiton: sau alte "seriale" romanesti cu umor de carciumari! |
Posted 02 July 2004 - 01:50

un mic album drept reminder despre seinfeld
Attached Files |
Posted 02 July 2004 - 12:22

sper sa il difuzeze pe Pro Cinema cand se termina pe ProTV
|
Posted 02 July 2004 - 12:51

o sa am mari probleme in a dormi fericit. sper sa il dea din nou cineva pe vreun canal.
|
Posted 02 July 2004 - 13:51

De cand s-a reluat seria m-am uitat la aproape toate episoadele si nu inteleg de ce prima data nu-mi placea. Cum spunea si sepguy, cred ca varsta e de vina.
Nu cred ca poate fi inlocuit. Chiar imi pare rau ca s-a terminat. ![]() |
Posted 02 July 2004 - 14:33

exceptional serial. de fiecare data cand ma uit, rad cu lacrimi. sunt f trist ca se termina. ultimu episod parca e pe data de 5.
|
Posted 02 July 2004 - 15:44

Ultimul episod e luni.;(
Acum mă scuzați, am să mă duc să plâng ca o fetiță. |
Posted 02 July 2004 - 16:14

Bine ca se termina !!
Poate mai redifuzeaza si ei seria RAMBO , TERMINATOR 1,2 , ERASER , seria GREU DE UCIS , seria SINGUR ACASA , KARATE KID , seria ROCKY si sa nu uit .. filmele alea tari cu van damme in asia cand ii bate pe toti ![]() ![]() ![]() Exagerez acum deoarece si mie mi-a placut familia Bundy si l-am urmarit cu placere de fiecare data cand se trezea Proteveu sa mai bage cate un episod , dar asta este ... daca nu vrei sa fiti dezamagiti cand se termina un film serial urmariti Tanar si nelinistit ![]() |
Posted 02 July 2004 - 16:14

Eu am tras pe VHS cel putin 120 de episoade... :yeah baby
I-am imprumutat cuiva o caseta de 3 ore trasa pe long play, deci 6 ore de Seinfeld. Pana sa vada acea caseta, acea persoana considera ca este o porcarie de serial din motive necunoscute, prejudecati probabil. Dupa primele 10 minute ale primului episod de pe acea caseta, timp de 6 ore a stat continuu in fata tv-ului si acum are o mare sete de Seinfeld si mereu am 2-3 casete imprumutate pe la el. Le imprumut numai pe 2-3 beri... ![]() Uneori ma mira enorm unele faze inedite, de mare valoare si inteligenta care se intampla in fiecare episod... SUPER! Sa nu imi cereti VHS-urile pana nu ma intrebati ce bere beau... ![]() |
Posted 02 July 2004 - 19:26

Asta intr-adevar veste proasta din partea protv. In opinia mea, si nu numai, Seinfeld este cel mai tare serial de comedie.
|
Posted 02 July 2004 - 19:39

Imi pare foarte rau ca se termina (cred ca ma repet), dar nu imi pare rau ca Jerry a refuzat un sal de 5.000.000 $
![]() ![]() |
Posted 02 July 2004 - 21:15

Macar ne putem consola cu " I'm telling you for the last time " ....
Mai stiti vreun show de-al lui Jerry " procurabil " de undeva ? |
Posted 02 July 2004 - 22:13

In 20 de ani nu cred ca se va mai face un serial macar la fel de bun ca Seinfeld. Dovada clara e ca din 98 (cand au terminat filmarile) si pana in 2004 nimic interesant sub soare. Poate doar Friends, dar personal nu cred ca se compara cu Seinfeld...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users