Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Conectare TV, telefon și pc ...

PROIECT CASUTA MICA IN JUR DE 40M...

Vecini cu chef de renovari.
 La multi ani @TheSignMetro64!

Exista firme DDD dezinsectie Bucu...

Masina noua - plata finala

Laptop 17" - baterie buna
 Uree 239 analize catel

Programare Sala Tulcea

Tensiune mica Smart Forfour 2017

Reglaj a
 Desparțire de sotie

Problema combina frigorifica

Persoanele care nu se scalda (in ...

Redmi K50 in Reteaua Digi
 

Amplificator audio alimentat de la sursa de calculator (?)

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
sigxcpu

sigxcpu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,606
  • Înscris: 22.09.2002
se poate alimenta un amplificator audio de la o sursa de calculator? mie mi se pare o solutie ieftina (pret/putere), dar nu stiu cum sta cu zgomotul.

#2
James

James

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 518
  • Înscris: 04.06.2003
Se poate face acest lucru, zgomot nu ar trebui sa fie si chiar daca e se poate scoate. Incearca.

#3
DrFan

DrFan

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,702
  • Înscris: 28.02.2002
pai crezi ca iti ajunge o sursa de calculator?....poate doar de un amplificator mititel asa...;)......e bine filtrat curentul....cel putin cand am incercat eu nu s-a pus problema de zgomot....doar de potential:D:D:D:D

#4
Bujor Stefan

Bujor Stefan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 03.05.2004
Da, se poate alimenta un amplificator la o sursa de PC.
Eu am avut un timp un TA8210 (sau KIA6210, e acelasi lucru, numai de la firme diferite) pe o sursa (normal, pe bratul de 12V).
Integratul scoate normal la 14,5 V vreo 2X22 W reali, ceea ce e suficient si pentru o petrecere in casa.
Daca ai o sursa care scoate mai mult pe bratul de 12V, de ex.: 14, 15 pana in 17, 18V oricum, puterea de iesire a integratului creste pe la vreo 25W.

#5
iuli_T

iuli_T

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 02.07.2004
de mers merge sigur , cu zgomotul nu cred ca vor fi probleme ... defapt sigur nu vor fi ... puterea e intr-adevar mica , e limitata de tensiune , da la o sursa de vre-o 300W ai destul curent deci fructifica-l ... doua amplificatoare de putere mai mica ...15W cred la 12 V.. da conectate in punte ... cu un defazor la intrare obtii de 4Xputerea unui singur amplificator , ion cazul nostru 4X15W pe aceeasi sarcina (da tre sa maresti radiatorii )indicat sa folosesti pe o sarcina dubla 8ohmi sa zicem in loc de 4 ,caz in care o sa ai de doua ori puterea deci vre-o 30W putere reala ...incearca :)

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate