Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Citarea denumirii topicului

Vali Vijelie- Nu da cinstea pe r...

Nicolae Guta - Ne iubim pe datorie

cine colecteaza placi video, cpu,...
 Amalia Chiper Iurian - Asta-i rai...

Vladut de la Blaj - Frikitona

Sugesti deschidere bar!

V-ati inrola (in celule teroriste...
 MR Juve - Dai pana la patru

Extragere placa de osteosinteza h...

Aplicații meteo pentru Andro...

Atlas Global Promotie Business C...
 "Problema" afisare pe tot...

Pixel 2 XL "Taimen" (LG) ...

Pixel 2 "Walleye" (HTC) -...

Cum conectez telecomanda quick re...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Sygic GPS Software

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
2000 replies to this topic

#1
paulgsm

paulgsm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 732
  • Înscris: 08.02.2002
  • ID membru: 804
Un nou soft de navigare ce contine in sfarsit si o harta detaliata a Romaniei (pt telefoanele cu Symbian) poate fi descarcat si testat din linkul de mai jos:

http://www.allview.r...te/download.php

Amanunte aveti pe site!

Testati si postati rezultatele.

Numai bine!

Edited by paulgsm, 02 October 2007 - 15:35.


#2
Techno

Techno

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,280
  • Înscris: 19.07.2005
  • ID membru: 41,834
  • Locație: Bucuresti
OK, dar e de vazut daca merge pe Symbian UIQ, pe Sony-Ericsson P1i.

#3
robert.s

robert.s

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 05.07.2005
  • ID membru: 40,709

 paulgsm, on Oct 2 2007, 15:34, said:

Un nou soft de navigare ce contine in sfarsit si o harta detaliata a Romaniei (pt telefoanele cu Symbian) poate fi descarcat si testat din linkul de mai jos:

http://www.allview.r...te/download.php

Amanunte aveti pe site!

Testati si postati rezultatele.

Numai bine!

Ok , am descarcat , aplicatia a pornit fara sa ceara cod de activare dar nu am harti la ea . Ce sa testam , interfata ?

Edited by robert.s, 03 October 2007 - 08:37.


#4
Techno

Techno

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,280
  • Înscris: 19.07.2005
  • ID membru: 41,834
  • Locație: Bucuresti
Pentru XP, nu gasesc instructiuni, merge cu GPS extern? Cum se conecteaza?

#5
robert.s

robert.s

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 05.07.2005
  • ID membru: 40,709
Impresii :
Dupa ce am obtinut pe mail codul de activare si licenta pentru harta , am putut testa aplicatia.
Harta este cea binecunoscuta , de la Suncart ,dar intr-un alt format de fisiere (in directorul ROU) .
Prima impresie : Interfata este foarte asemanatoare cu TOMTOM . Se misca foarte fluent la manipularea hartii , pt.  ca sunt afisate mai putine detalii cand este afisata o portiune mai mare de harta . Gradul de detaliere creste pe masura ce se foloseste un zoom mai mare . Per total este un concurent redutabil pentru Mio in Romania , mai ales ca folosesc aceasi harta .Se pot seta preferinte pentru traseu , tipul masinii , drumuri cu taxa sau blocate , avertizare de viteza , camere radar (cu sunet la alegere ),  PDI , istoric , cautare dupa coduri postale , 2D , 3D , avion , cam tot ce are MioMap .Detalii.
Eu l-am testat pe un C520 unde a pornit din prima incercare .Se pare ca modelul lor GPS 4.3'' GPS-1101BT W  este indentic ca platforma HW cu Mio C520 .
Mai am trei zile de testat pe teren , sa vedem ce mai gasesc la el si va mai spun ...

#6
morogan

morogan

    Mananc useri

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 5,644
  • Înscris: 14.04.2002
  • ID membru: 1,082
  • Locație: Braila
Azi am intrat si eu in posesia unuia, voi testa comparativ cu IGo
Pana una alta producatorul e aici:  www.allview.ro

Edited by morogan, 03 October 2007 - 12:39.


#7
byteworks

byteworks

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 548
  • Înscris: 04.04.2003
  • ID membru: 3,390
  • Locație: Suceava
Oare nu acesta e producatorul?

#8
robert.s

robert.s

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 05.07.2005
  • ID membru: 40,709

 byteworks, on Oct 3 2007, 13:47, said:

Oare nu acesta e producatorul?
Sygic este producatorul software-ului , iar in Romania este comercializat atat individual cat si impreuna cu PNA-uri de catre ALLVIEW .
Eu am luat varianta demo si codul de activare de la allview ,cei de la sygic te contacteaza ei daca vrei evaluare ...

#9
paulgsm

paulgsm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 732
  • Înscris: 08.02.2002
  • ID membru: 804
Am testat pe N73; merge perfect.

Pe N95-ul meu normal ca nu merge ... pt ca el are receptor GPS intern si aplicatia vrea doar conectare la un receptor pe Bluetooth ... :o

Curios ca pe site la Sygic scria ca merge ... si pe N95.


Le-am trimis un email sa-i intreb ce si cum. Cei de la ALLview nu au avut N95 de teste si zic ca nu stiu daca merge sau NU.
Le spun eu ca nu functioneza.

#10
jayc21

jayc21

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 24.01.2007
  • ID membru: 132,563
Salutare,

Am downloadat aplicatia, am copiat-o pe SD si merge fara probleme.
GPS-ul si l-a gasit singur prin functia de autodetect din meniu.
Folosesc Windows CE 5.0 pe un Navigon Transonic PNA 7000T

Il testez mai in detaliu si revin cu impresii si pareri.

#11
robert.s

robert.s

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 05.07.2005
  • ID membru: 40,709
Salut ! Am testat aceasta aplicatie in teren , si desi arata bine (semana foarte mult cu TomTom ) nu sunt foarte multumit de ea . In primul rand am avut aprobleme la detectarea GPS-ului - il vede doar dupa un hard reset . Poate ca problema asta e specifica gps-ului meu  si nu o iau in considerare .
Probleme mai serioase are la recalcularea traseului , am mers aproape un kilometru cu traseul schimbat pana s-a prins si a facut recalcularea , si asta nu o data , si in oras si pe sosea . In rest se descurca destul de bine in navigare .
O alta problema este ca nu poti selecta unghiul inclinare al vederii 3D . Se poate trece cu vederea .
In privinta stabilitatii in functionare , aplicatia a crapat de 3 ori in 3 zile , cu mesajul "Fatal aplication error ! " . Solutia hard reset ...Iarasi poate este din cauza GPS-ului meu - (C520)
In rest , cum am mai spus aplicatia arata bine are o interfata placuta ochiului si un pret mai mic decat MioMap .
Daca ar fi sa aleg as alege totusi MioMap pentru ca este mai flexibila , are mai multe optiuni si nu in ultimul rand o comunitate destul de mare care sa o sustina cu addon-uri si tips&tricks ...  :rolleyes:

#12
paulgsm

paulgsm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 732
  • Înscris: 08.02.2002
  • ID membru: 804
Poate le spune cineva celor de la Sygic sa nu mai afiseze pe siteul lor compatiblitatea programului de navigare cu N95 si 6110 Navigator .... ca nu sunt deloc compatibile ...  Aceste doua modele au receptor GPS intern care NU este detectat de aplicatie ...

Probabil trebuie sa le trimit mai multe emailuri pentru a face modificarea pe site. Doua nu ajung. :death:

#13
bituminel

bituminel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 02.06.2005
  • ID membru: 38,006
  • Locație: Brasov
la mine nu merge site-u ... am primit codu si acu nu merge ... page not found :(

#14
bituminel

bituminel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 02.06.2005
  • ID membru: 38,006
  • Locație: Brasov

View Postbituminel, on Oct 8 2007, 13:49, said:

la mine nu merge site-u ... am primit codu si acu nu merge ... page not found :(
am reusit pana la urma sa-l instalez dar cand pornesc aplicatia se inchide intr-o secunda si nu zice nimic ... telefonul este nokia n73, a mai patit cineva asa ceva ?

#15
garett

garett

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,763
  • Înscris: 28.06.2006
  • ID membru: 84,068
  • Locație: Galati

View Postbituminel, on Oct 8 2007, 14:29, said:

am reusit pana la urma sa-l instalez dar cand pornesc aplicatia se inchide intr-o secunda si nu zice nimic ... telefonul este nokia n73, a mai patit cineva asa ceva ?
Ai copiat si directorul "Sygic" in radacina cardului? Mie imi merge perfect, tot pe N73.

#16
SnowWhit3

SnowWhit3

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,283
  • Înscris: 21.10.2003
  • ID membru: 7,447
  • Locație: Romania

View Postbituminel, on Oct 8 2007, 14:29, said:

am reusit pana la urma sa-l instalez dar cand pornesc aplicatia se inchide intr-o secunda si nu zice nimic ... telefonul este nokia n73, a mai patit cineva asa ceva ?

Si la mine face la fel pe E50 :(

#17
bituminel

bituminel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 02.06.2005
  • ID membru: 38,006
  • Locație: Brasov
rtebuie copiate directoarele sygic si maps in radacina si merge

#18
tao980

tao980

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 245
  • Înscris: 15.12.2003
  • ID membru: 9,050
  • Locație: is.ro.eu
L-am testat pe Symbian (Nokia N80 + Nokia LD-3W) si pe WM5 (Mio P550m). Mi-a placut. Grafica parca imi place mai mult decat cea de la MioMap sau iGO - desi asta poate fi doar o prima impresie, pentru ca orice este nou arata mai bine. Ce imi place este ca imi arata numarul strazii in timp ce ma deplasez si stiu si pe ce parte sunt numerele pare si impare. Asa ceva la iGO si MioMap nu este (inca). E interesant si gradul de detaliere al hartii pentru Romania la utilizarea pe telefoane mobile (ca alternativa la RO.A.D. prin Garmin Mobile). Imi place si cautarea dupa cod postal. Poate il cumpar, dar pentru PDA, nu pentru Symbian, pentru ca la N80 ma lasa repede fara baterie pentru convorbiri :-)

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users