![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
cum pot sa...?
Last Updated: Nov 21 2007 13:45, Started by
twism007
, Sep 29 2007 16:23
·
0

Posted 29 September 2007 - 16:23

vreau sa fac un fel de Notepad in vb (am ales un notepad pt ca sunt incepator)
si as vrea ca atunci cand maximizez fereastra sa se mareasca si text boxul.. am tot cautat..dar nu am gasit deci cum pot sa fac asta? si inca ceva cum pot sa sterg textul dintr-un text box prin apasarea unui buton? am codul: Private Sub new_Click() textbox1.clear() End Subsi da eroare ![]() |
Posted 29 September 2007 - 17:55

Cauta in proprietatile textbox-ului Anchor (si setezi cum vrei sus, stg, dr sau toate 4).
Pt. stergerea textului este intradevar clear ceva de genu: Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click TextBox1.Clear() End Sub |
Posted 29 September 2007 - 18:18

m-am uitat in proprietati si pur si simplu nu gasesc anchor
![]() nici clear la text box nu pot sa dau nu merge codul.. zice ceva de genul end of statement expected (precizez ca butonul este in meniu - gen file, edit..) |
Posted 30 September 2007 - 10:11

Dublu click pe form, selectezi resize (din dropdown sus dreapta), scrii codul:
Private Sub Form_Resize() Text1.Width = Form1.Width - 300 Text1.Height = Form1.Height - 600 End SubTe joci cu valorile 300/600, le nimeresti pe cel epotrivite pentru tine. |
Posted 30 September 2007 - 11:52

am rezolvat cu marimea text boxului cu codul lui queensoft
acum sa rezolv si cu stergerea textului din text box tot codul este acesta Private Sub Exit_Click() End End Sub Private Sub Form_Resize() Text1.Width = Form1.Width - 100 Text1.Height = Form1.Height - 500 End Sub Private Sub New_Click() Text1.Clear() End Sub am incercat si cu metoda data de daleo dar tot nu merge (da eroare la compilare) folosesc visual basic 6 LE: deci solved trebuia sa scriu in loc de text1.clear() , text1=clear ![]() Edited by twism007, 30 September 2007 - 12:06. |
Posted 21 November 2007 - 13:45

Pai e simplu
Text1.text = "" asta iti va returna un blank la textbox-ul tau Edited by tehnics, 21 November 2007 - 13:47. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users