Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Eterna și chinuitoarea probl...
 Imi poate dona cineva pesti exoti...

Star wars, care e ordinea?

Upgrade stocare! Pot clona SS...

Oferta de locuinte a scazut in Ro...
 amortizoare pentru alt model

Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea
 Upgrade RAM Laptop ASUS ROG Zephy...

Terminator End of War (FAKE)

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone

120 de pompieri, transformați în gunoieri la vilele țiganilor

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
35 replies to this topic

active95

active95

Guru Member

• Grup: Senior Members

View Postcardinal, on Sep 29 2007, 10:26, said:

simt nevoia sa va atrag atentia, daca veniti in toronto, o sa fiti gunoieri la casele indienilor si chinezilor.

Dar pompieri pe post de lucratori de salubriate ai sa vezi in Toronto? Nu cred

Nae Niculae

Nae Niculae

Junior Member

• Grup: Members

View PostMosotti, on Sep 30 2007, 15:57, said:

...chiar si in razboi, poti sa nu respecti ordinele daca sint deampulea...
Bineinteles... Ai dreptate. Faptul ca primesti un glont in cap e un amanunt minor... Important e ca ti-ai sustinut punctul de vedere.

Ramunc

Ramunc

Senior Member

sunt paris din toflea si as vra mai multe detali despre pajna toflea

http://ro.wikipedia....ilizator:Toflea

http://maps.google.c...&...215607&z=13

Valea Boului din satul Toflea este de fapt un fir anemic de apa care abia isi croieste drum printre ziduri, curti betonate, garaje si castele construite in albia paraului. Aici puteti admira ultimul tip de locuinta lacustra: ditamai vila alba sade pe niste piloni uriasi, din beton, printre care serpuieste paraul. Unde-i Bacovia sa vada?! Practic iesi dintr-o curte ca sa intri in alta, si abia apoi ajungi la podetul care zornaie metalic sub picioare. Pardon, nu e podet, e canalizare care, la fel ca si celelalte canalizari din comuna se scurge in Valea Boului. Apa puturoasa se strecoara cu greu printre zdrente, haine, pet-uri, resturi de mobila umflate de apa, rupte, cauciucuri, sacose, resturi menajere... Sunt locuri unde nici nu mai vezi apa de atata mizerie. Nici nu-i de mirare ca umflat, paraul nu a mai avut pe unde sa curga si a luat-o prin palate. Sub zidurile solemne cu care sunt imprejmuite palatele se inalta, mandre, tone de gunoaie. Ma intreb sincer daca pe proprietari nu ii deranjeaza privelistea sau macar duhoarea. Poate e o rezervatie de murdarii si nu mi-am dat seama?
"Ati venit cu ajutoare?"

Tacuti, cu manusi de cauciuc in maini si masti pe fata, pompieri fac munca de Sisif adunand in saci gunoaiele. Nu incap utilajele. Tot pompierii cara sacii pana in strada si tot ei ii urca in remorca jigarita. "Aici nu s-a auzit de bascula", murmura un pompier din Bucuresti. Rromii sinistrati ii monitorizeaza din curti si balcoane. Suntem luati la ochi. Rapid, cateva pirande ma inghesuie: "Doamna, doamna, ati venit cu ajutoare?" "Nu, sunt cu pompierii, cu curatenia", raspund sec. "Aha!", spun si se retrag. "Sa veniti si pe la noi", aud din spate. Or fi avut gunoi de dus la parau? O localnica ne marturiseste ca pompierii i-au dat manusi si saci ca sa-si adune mizeria din casa si au rugat-o sa-si aduca gunoiul la parau gata ambalat. O masina de fite opreste langa noi: "Ati adus conserve?". "Nu". Aflam ca mai nou, cu conserve sunt hraniti cainii din Toflea. Un rrom cu o burtica prospera se plange ca nu a primit ajutoare de urgenta: "Pai, mie mi-a luat apa gardul. Deci nu mai e! Cum sa nu iau si eu trei milioane?".
La 50 de metri, suta de saci

Niciunul dintre sinistrati nu da semne ca ar vrea sa se alature pompierilor. In schimb, le arunca plase cu gunoi in fata sau in spate. "In 50 de metri se aduna pe putin o suta de saci si tot nu se igienizeaza complet. Marti in trupele de la Bucuresti si Galati un cetatean a aruncat cu gunoi si pet-uri. Au fost pur si simplu ochiti. Se degradeaza imaginea pompierului", ne-a spus lt. Eugen Chirita, purtatorul de cuvant al ISU. Urcam pe firul apei si ajungem in spatiul pe care pompierii l-au igienizat cu o zi in urma. Oamenii au stat sub un zid inclinat la 45 de grade si care in orice clipa se putea prabusi peste ei. Gunoaiele si-au recucerit teritoriul. Pe apa plutesc nostalgice cateva pet-uri, iar pe maluri fac plaja sacose cu cotoare de gogosar, si resturi de rosie de la o recenta salata cu care s-au delectat sinistratii. "Nu suntem nici de la REBU, nici de la Ecosal. Noi facem curatenie, dar de ce facem? Daca primaria nu a pus un container unde sa duca gunoiul ei il pun unde au fost obisnuiti, la parau", spune amarat un pompier.

http://www.green-rep...flea---1605.htm

Edited by Ramunc, 30 September 2007 - 19:44.

fracture

fracture

Senior Member

Știți că s-au făcut angajări la pompieri. Vărul meu, recent întors din Irak , va da undeva în jur de 5000 de euro șpagă să se mute de la infanteriști la pompieri.
Ce situație nașpa. Să dai 5000 EUR pe un post de gunoier :lol:

Ulpiatraiana

Ulpiatraiana

Senior Member

View Postcardinal, on Sep 29 2007, 10:26, said:

simt nevoia sa va atrag atentia, daca veniti in toronto, o sa fiti gunoieri la casele indienilor si chinezilor.

Asta lucrezi tu in Toronto? Gunoier la indieni si chinezi? Te cred ca -ti este greu.

Pompierii aia chiar nu pot fi detasati in alta parte si sa lase ciorile sa se sufoce in propriile lor fecale

Crezi ca se sufoca?

fracture

fracture

Senior Member

View Posttkd29, on Sep 29 2007, 05:54, said:

O tara de cacat in care tiganii fac legea.. :death:
Eu știam că toți comuniștii care se respectă militează pentru drepturile minorităților. Ce e cu tine, ce-ai pățit? :huh:

kos_funny said:

Pompierii ar trebui sa ii ia pe tiganii aia spurcati sa ii faca pachet si sa le dea foc!
Dă-mi voie să citez dintr-un mare filosof Cine are are, cine n-are n-are :rolleyes:

colt45

colt45

The Truth is Out There! Open your Mind and you will See It.

se incadra perfect la topicul cu Mitocania conduce Romania

din alt punct de vedere, daca mai era necesar, e inca o dovada a lipsei de respect......... :death:

danuta_ro

danuta_ro

Junior Member

• Grup: Members

View Postsabin velcea, on Sep 30 2007, 01:33, said:

Pompierii militari sunt soldati ca orice soldat si ca urmare se supun ordinelor.

Citind astfel de randuri ti se face rusine, te apuca groaza si scarba. Ti se face mila pentru saracii militari. Desigur ca nu e vina lor, ca in afara de faptul ca in armata sunt reguli care trebuiesc respectate, au si ei familii acasa de intretinut, rate de platit si nu cred ca iti vine sa-ti lasi copii pe drumuri pentru un principiu. Desigur ca nimeni nu zice sa ar trebui lasati de izbelieste numai pentru ca sunt romi. Cred ca au platit destul pentru tratamentul preferential pe care il au acuma si desigur ca aici este de vina cel care a incasat banii nu cel care a platit.

Mosotti

Mosotti

Geniu umil

doamne miluieste-i pe saracii militari. sint sigur ca daca refuzau sa curete piscinele coloratilor ar fi fost judecati de curtea martiala :lol:

fracture

fracture

Senior Member

View Postdanuta_ro, on Oct 1 2007, 07:41, said:

Ti se face mila pentru saracii militari.
Hai dragă mai lasă-i. Să pună și ei osul la treabă nu numai să alerge ca bezmeticii pe câmpuri, adăpostindu-se de atacuri inamice închipuite.
Pompierii la fel. Aia iau niște bani de la stat și în general, dacă nu dă vreunul foc la ceva, freacă menta pe un salariu de cel puțin 1500 de RON. Nu crezi că trebuie să muncească pentru banii ăia?
Oricum cred că și militarii aia se cam săturaseră de table și poker în curtea unității.

zoro2

zoro2

Senior Member

View Postfracture, on Oct 1 2007, 12:02, said:

Hai dragă mai lasă-i. Să pună și ei osul la treabă nu numai să alerge ca bezmeticii pe câmpuri, adăpostindu-se de atacuri inamice închipuite.
Pompierii la fel. Aia iau niște bani de la stat și în general, dacă nu dă vreunul foc la ceva, freacă menta pe un salariu de cel puțin 1500 de RON. Nu crezi că trebuie să muncească pentru banii ăia?
Oricum cred că și militarii aia se cam săturaseră de table și poker în curtea unității.

tu consideri normal ca tiganu sa stea cu pu1a la soare si soldatu sa-i scoata apa din conacul facut pe spinarea copiilor mutilati pe viata de ei si trimisi la cersit in vest, pe seama fetelor luate cu japca ca n-are cine sa le mai apere si trimise la prostitutie in vest iar daca refuza prostitutia sunt omarate sub ochii altor fete ce refuza prostitutia si asta in timp ce statul roman stie, curva de uniune stie iar la toate aceste organisme infecte numite tarii si asociatii de tari le convine de minune.
beleste ochi la cum s-au comportat unguri atunci cand au fost calamitati.

Edited by zoro2, 01 October 2007 - 11:23.

fracture

fracture

Senior Member

View Postzoro2, on Oct 1 2007, 08:23, said:

tu consideri normal ca tiganu sa stea cu pu1a la soare si soldatu sa-i scoata apa din conac
Da, atât timp cât soldatul e plătit de la buget și țiganul nu.
După cum am mai spus cred ca era momentul ca soldații ăia sau pompieri ce erau să se recreeze, să mai ia și ei o gură de aer proaspăt.

zoro2

zoro2

Senior Member

View Postfracture, on Oct 1 2007, 13:01, said:

Da, atât timp cât soldatul e plătit de la buget și țiganul nu.
După cum am mai spus cred ca era momentul ca soldații ăia sau pompieri ce erau să se recreeze, să mai ia și ei o gură de aer proaspăt.

deci daca-ar fi platit de la buget si-ar scoate singur apa ?

intrebare: cine pu1a mea i-a pus pe soldati aia sa le scoata gunoiul din casa ?
ei nu stiau ca ce se-aseamana se-aduna  :lol:

fracture

fracture

Senior Member

View Postzoro2, on Oct 1 2007, 09:09, said:

intrebare: cine pu1a mea i-a pus pe soldati aia sa le scoata gunoiul din casa ?
Cum cine, niște oameni conștienți că atât ei cât și sclavii din subordine se bucură de servicii și privilegii la care românii nici nu visează.
Astfel acești oameni foarte responsabili s-au decis să-și arate recunoștința față de societatea care e nevoită să-i suporte.
Militarii nu produc nimic, ei doar consumă resurse.

zoro2

zoro2

Senior Member

View Postfracture, on Oct 1 2007, 13:20, said:

Cum cine, niște oameni conștienți că atât ei cât și sclavii din subordine se bucură de servicii și privilegii la care românii nici nu visează.
Astfel acești oameni foarte responsabili s-au decis să-și arate recunoștința față de societatea care e nevoită să-i suporte.
Militarii nu produc nimic, ei doar consumă resurse.

si de ce ma rog nu s-au dus spre exemplu la unguri sa dea o mana de ajutor dar s-au dus la ......... (scuza-ma, nu ma pot abtine sa rad, era sa zic oameni) entitatile alea sa-i ajute, ca doar si unguri sunt platitori de taxe (era sa scriu, ciorditori, deh asta e cand vorbesti de asemenea entitati)

a era sa uit, taticul meu mai bine s-ar sinucide decat sa stea cu mana pe cur stiind ca apa-i zace-n beci.

Ramunc

Ramunc

Senior Member

Lumea celor 5000 de rromi

[ http://www.vlg.sisnet.ro/imagini/an2003/4203/soc1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
    Localnicii din satul Toflea au cele mai scumpe case de rromi din judet, evaluate la peste 10 miliarde lei fiecare. Vedete ca Guta, Adrian Copilul Minune, Pepe si altii, sunt chemate la Toflea ca sa distreze, pe mii de dolari, familiile de rromi. Din Toflea nu lipsesc castelele cu piscina, cu teren de tenis si masinile de lux. In timp ce barbatii fac afaceri, femeile din Toflea isi comanda rochii la Zina Dumitrescu, la Bucuresti, si se ingrijesc sa fie cat mai aratoase. Romanii isi vand vatra de casa cu 6 miliarde de lei.
    Satul Toflea, din comuna Brahasesti, este la peste 100 de kilometri de Galati. Daca nu cunosti drumul pana acolo, ai toate sansele sa te ratacesti. Cum am patit si noi de altfel, ocolind vreo 30 de km pana sa descoperim drumul spre Nartesti, apoi spre Brahasesti. Nici o tablita indicatoare nu-ti arata drumul catre sat, atata doar, ca poti vedea din departare niste acoperisuri rosii, "caciuli" cochete peste niste case mai inalte de vreo doua ori decat stalpii de iluminat, care oricum nu se vad dintre dealuri. Treci de bordeiele mici, pipernicite, cu varul sters si gardurile cazute din Brahasesti, si, urmand soseaua ingusta care serpuieste pe niste campuri-jumatate-sterpe, ajungi in... Dallas. Sau direct in Mexic ori in Spania. Greu de spus, pentru ca trecand de casele saracite, care abia se tin pe picioare, ajungi in fata unor vile colorate, ca-n reviste sau telenovele, case in stilul celor sud-americane care se intind pe mii de metri patrati, una langa alta, de-o parte si de alta a drumului. Sunt "locuintele" rromilor din Toflea, de fapt niste palate in toata regula, case care ar lasa cu gurile cascate pe orice oameni normali cu serviciu, cu chenzina si cu taxe de platit la fisc. Imediat ce calcam pamantul din Toflea, suntem luati in vizor de localnici. Rromii, care sunt majoritari in sat (sunt aproape 5000 de rromi, iar romanii vreo 30!), ne privesc pe sub sprancene si se opresc, uitandu-se la masina noastra, care starneste praful pe "autostrada". De fapt, pe ulita pe care circulatia este mult mai intensa decat pe strada Domneasca, din Galati. Masini de lux, toate ultimul tip si noi, de parca ai zice ca abia s-a scos tipla de pe ele, ne depasesc si ne umplu de praf, aproape batjocoritor. Oprim pe partea dreapta, regulamentar, si un Mercedes visiniu, impecabil, opreste in dreptul masinii noastre. La volan, un tanar. Cum distanta intre cele doua masini este de doar cativa centimetri, dialogul se poarta prin geamurile lasate. "Ce cautati aici?", a sunat raspicat intrebarea interlocutorului-posesor-de-limuzina-rosie. "Vrem sa vedem satul..."
    Romanii, angajatii toflenilor
    Oprim in centru. Dam cu ochii de un bar, unde cativa barbati isi beau cafeaua. Pare ca au multe de discutat, vorbesc tare si gesticuleaza, insa sunt cu privirea atintita spre noi. Cativa metri mai incolo, doua batrane vand piersici si seminte la pahar. Peste drum, la o consignatie, pe rafturi sunt pachete de Marlboro, Kent, sapun "Dove" si "Fa", la pret mai mare ca in oras. Straduta e (prea) animata. Puradeii au transformat strada in teren de joaca. Cativa romani pregatesc mortarul cu lopetile, in fata unei vile in constructie. Muncitorii au mult de lucru, nu au timp de pauza. Sunt veniti de prin alte judete (chiar din Maramures) si sunt platiti pentru cat muncesc. Dorm in casele celor care i-au angajat, au asigurata si masa, sunt multumiti si de banii pe care ii primesc de la tofleni. Pe langa ei, alte femei romance lucreaza in casele rromilor, ca menajere. "Muierile noastre fac mancare", spune un rrom cu camasa scrobita, impecabila. "Si copii... Iar noi facem afaceri! Ne scuzati dumneavoastra pe noi, dar nu putem sa spunem ce afacere. Mata ai spune?!", a continuat, printr-o intrebare, rromul care e imbracat ca un director de banca. "Nu toti suntem bogati, sunt si saraci printre noi. Am lucrat la stat, am facut burghie pentru nemti, export adica, n-am furat la drumul mare. Toata lumea spune ca avem miliarde..", a mai zis "directorul".
    Femei frumoase, vile de miliarde
    Din centru, urcam drumul la deal, spre capatul satului. Incepe ploaia, iar stropii par sa potoleasca praful. Cateva femei trec pe langa noi, masurandu-ne din cap pana in picioare. Nu au chef de vorba cu noi ori poate nu le lasa barbatii. Sunt frumoase, cu pielea curata, imbracate cu fuste si bluze "de oras". Nu vedem, deocamdata, nici o nevasta de rrom cu fuste lungi, colorate si cu bani in cositele impletite. "Femeile din Toflea sunt moderne, ele isi fac rochii la Bucuresti, la Zina Dumitrescu, merg la coafor si isi lacuiesc unghiile cu lacuri fine si scumpe", ne-a zis o romanca care n-a vrut cu nici un pret sa-i apara numele la ziar. "Uitati-va la ele, si pielea o au mai alba. S-au romanizat...", a mai spus soptit romanca, de teama sa nu fie auzita.
    Nu stim incotro sa ne uitam mai intai, luxul orbitor al vilelor ne-a lasat fara cuvinte. Pe dreapta, vedem o super-casa cu geamuri albastrii, cu tigla rosie si curtea imensa, pavata cu marmura alb-stralucitoare, acoperita de un covor verde, de la poarta, pana la intrarea in casa. Ferestrele sunt si ele imbracate in termopan, rotunjite la colturi. Vila are peste zece incaperi probabil (judecand dupa numarul ferestrelor), cine stie cate bai, livinguri si bucatarii numara locuinta... Cateva candelabre, sustinute de stalpi inalti, ca niste lujeri, lumineaza statuetele albe ca laptele: sunt lei si tigri, sculptati in piatra. In ansamblu, vila este cat o "aripa" din... Casa Poporului. Si luxul nu se termina aici. Vila mai are piscina si teren de tenis, cu zgura rosie, marcat cu dungi albe, pregatit parca pentru marele slem. Dar toate vilele din Toflea sunt, la propriu, de miliarde. Unii rromi au chiar cate doua, trei sau patru palate, "sa fie", dupa cum ne-au zis.
    Vedetele nu lipsesc din "Dallas"
    Toflea e stat in stat, iar romanii nu se simt prea bine aici. Rromii detin suprematia, nu neaparat pentru ca sunt mai multi, ci pentru ca sunt bogati. Nu au un bulibasa, pentru ca "nu le trebuie" si isi traiesc viata dupa bunul lor plac. Pe mii de dolari, toflenii simt gustul distractiei ori de cate ori doresc. Vedetele nu rezista in fata dolarilor si bat sute de kilometri pana la Toflea pentru bani ori ca sa faca baie in piscina, sa mai joace tenis sau sa se bucure de festinul meselor pregatite de gazde. "Guta vine la noi tot timpul, Adrian Minune, Tociu si Palade, Pepe, au fost aici si de la ®Surprize, Surprize...¯. Noi ii asteptam cu alamurile, avem si noi formatie de trompete, ne punem si costumele", au spus cu mandrie barbatii. Dar astea nu sunt singurele distractii. Mai sunt nuntile, cu daruri de sute de milioane de lei, si petrecerile de pomina, cu purcei la protap si vin rosu, degustate in fata focului.
    La Toflea, copiii merg la scoala, stiu sa scrie si sa citeasca. Sunt cativa care fac liceul la Tecuci si care vor sa urmeze o facultate. Aproape toti au acte de nastere, buletine si, cei trecuti de 18 ani, pasapoarte. Dar nu prea pleaca in strainatate, afacerile le fac aici, in tara, pe la Bucuresti, rareori ajung prin Italia sau Iugoslavia. "Noi am munci aici, in Toflea, dar nu avem unde", a spus Dumitru Didila, consilierul rromilor. "Chiar puteti sa scrieti, sa ne faca Guvernul o fabrica de caramida pentru noi, barbatii, iar pentru femei o fabrica de textile. Noi stim meserie, o viata am facut ceaune, burghie, cutite. Nu ne este frica de munca, asa sa dati la televizor! Sa dati si de bine, nu numai cand vin mascatii sa ne ia banii pentru curent. De ce vin noaptea la noi si nu ziua?! Daca ne-ar vorbi frumos, noi am scoate banii, dar sa vina in fiecare luna. Ei vin dupa zece ani si ne cer datoriile din urma. De unde bani, cand noi nu avem poate nici 100.000 din casa?!", a mai zis Didila. Nici un moment nu i-a trecut prin minte ca fabrica ar putea fi ridicata cum s-au ridicat vilele. Adica de oamenii din sat, nu de stat.
    Good bye, Toflea!
    Toflenii spun ca sunt saraci. Dar au case de peste 10 miliarde lei fiecare, masini de lux, piscine si terenuri de tenis. Fac afaceri in tara, prin firmele pe care le au sau pe cont propriu, dar ar vrea si o fabrica de caramida in sat, unde sa lucreze cu carte de munca. Isi ridica vila dupa vila, cumpara terenuri de la romani cu cate 5-6 miliarde lei (vatra de casa) si au cunostinte "inalte", in randul vedetelor si chiar guvernantilor, dupa cum s-au laudat unii dintre ei. Mai mult, sponsorizeaza echipe renumite de fotbal (se spune ca un toflean "cotizeaza" la Dinamo), de parca in Toflea ar exista un izvor nesecat de valuta forte...
    Am plecat din sat, dupa-amiaza tarziu, fara ca cineva sa ne spuna "secretul" miliardelor. Si primarul din Brahasesti s-a codit sa discute despre bunastarea toflenilor... Rromii se retrasesera deja spre casele lor, sa manance, asteptati de neveste. Ne-am strecurat printre Mercedesuri, Opel-uri si Jeep-uri si am pornit spre marginea satului, trecand pe langa casele rromilor fara bani. Un fel de bordeie, prin care bate vantul si ploaia. In spatele lor, sclipitoare, inca se mai zareau vilele bogatilor... Pe un drum ingust, la o cotitura, masina noastra a depasit o caruta trasa de un cal slabanog, de puteai sa-i numeri coastele. In caruta, un puradel tragea cu dintii de o bucata de paine uscata, cu gust de saracie... Good bye, Toflea!
http://www.vlg.sisne...4203/Social.htm

Toflea, cu ocazia unui 'botez':
http://www.trilulilu.../ba0b313882a954

La "dureri", una care persista, tine de ROMSILVA. Primaria, cu tot cu scoli, are in proprietate 8 ha de padure, din care se fura pe ruptelea. Degeaba am incheiat contract ferm cu Ocolul Silvic de care apartinem, sa ne fie pazita. Tot ce a fost "esenta tare" a fost furat si dirijat spre Toflea, acolo s-au vandut lemnele noastre, cu 1,2 milioane de lei caruta. Padurarii nu indraznesc sa se duca la Toflea sa cerceteze, si nici politistii - aici nu poti intra decat cu batalionul. Probabil ne vom judeca cu ROMSILVA, pentru nerespectarea contractului.
http://www.sisnet.ro...9/Economic.html

Edited by Ramunc, 01 October 2007 - 13:07.

Maresalul

Maresalul

Gata cu joaca, la munca!!!

Idiot e ăla care a dat ordinul ca acești oameni să facă curățenie. Pompierul are regim de militar. Acolo ordinul nu se discută!
Că unii sunt nesimțiți asta e altă problemă. Așa au fost învățați. Generație de generație asta fac. Au palate și mașini "made in Germania" dar nu-și plătesc nici facturile curente. Pentru ei e o rușine să fie în legalitate. Acolo, primești apelativul de "șmecher" în funcție de nr. de ciordeli reușite și câți oameni ai băgat în spital.
Acum și Italia s-a cam săturat de români. Nu mai contează că majoritatea își câștigă cinstit banii.
Ești român, ești băgat în aceeași oală cu nespălații care se țin numai de prostii.
Totuși, din când în când, mai avem și noi o bucurie când aflăm că cei și cele care vin să-i ajute pe "minoritarii noștrii oropsiți" se trezesc jefuiți și bătuți tocmai de cei de care susțin că nu sunt lăsați să se integreze în societate. Cireașa de pe tort o reprezintă violul.  :D
Haules baules, ăștia suntem și trebuie să mergem cu ei în cârca noastră!
Occidentul să nu uite însă că, până prin anii 1900, când vedeau țigani pe teritoriile lor, fie îi omorau, fie îi alungau.
Dacă nu mă înșel, cel mai mare genocid împotriva țiganilor își are originea tot în occident. Și nu mă refer la naziști, cu al lor fuhrer în frunte... ;)

fracture

fracture

Senior Member

View Postzoro2, on Oct 1 2007, 09:36, said:

si de ce ma rog nu s-au dus spre exemplu la unguri sa dea o mana de ajutor dar s-au dus la ......... (scuza-ma, nu ma pot abtine sa rad, era sa zic oameni) entitatile alea sa-i ajute, ca doar si unguri sunt platitori de taxe (era sa scriu, ciorditori, deh asta e cand vorbesti de asemenea entitati)
a era sa uit, taticul meu mai bine s-ar sinucide decat sa stea cu mana pe cur stiind ca apa-i zace-n beci.
Nu știu dacă iți mai aduci aminte dar când au fost inundațiile alea prin Giurgiu, tăranii de acolo cam la fel făceau.
Militarii le scoteau apa din curte iar ei stăteau cu țuica-n bot la cârciumă.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate