![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
NOU! Google plateste de acum si prin Western Union
Last Updated: Feb 28 2008 06:55, Started by
netul
, Sep 27 2007 22:52
·
0

Posted 28 September 2007 - 14:34

Quote Cristian Mezei (de pe seopedia) a sunat la banca si se pare ca comisioanele sunt astfel: - pana la 3000$ este 15$ comision - peste 3000$ comisionul este de 25$ Iar suma maxima transferabila este 5000Eur (pe transfer). Oricum e buna vestea, insa cei care abia castica 100$/luna (~70Euro) nu cred ca le va conveni sa dea un comision de 15EUR bancii. Totutsi initiativa luata de google e chiar de laudat. |
Posted 28 September 2007 - 15:24

I'm also happy to let you know that it's free to receive your AdSense payments by Western Union. The Google AdSense Team Am ingrosat partea interesanta in care cei de la google zic ca va fi gratuit sa ridici banii. Vai... voi nu cititi ce scrie in postul asta.. ca e posibil ca google sa trimita gratuit prin WU. Adica, sa nu ne ceara nici un comision. Asa se explica de ce in contul adsense, in dreptul optiunii WU , nu este trecuta nicio precizare in privinta costurilor. Azi am intrebat la o banca si mi s-a spus ca cel ce trimite banii plateste toate comisioanele. |
Posted 28 September 2007 - 15:26

Vai... voi nu cititi ce scrie in postul asta.. ca e posibil ca google sa trimita gratuit prin WU. Adica, sa nu ne ceara nici un comision. Asa se explica de ce in contul adsense, in dreptul optiunii WU , nu este trecuta nicio precizare in privinta costurilor. Azi am intrebat la o banca si mi s-a spus ca cel ce trimite banii plateste toate comisioanele. ![]() |
Posted 28 September 2007 - 15:39

Quote Primirea plãşilor AdSense prin Western Union în moneda localã (RON) este gratuitã, Google AdSense suportând comisioanele aferente. Uite raspuns trimis de google unuia de pe seopedia |
Posted 28 September 2007 - 20:38

deci pana la urma este sau nu vreun comision (ascuns) ??????? k vreau sa aplic cat mai repede
![]() |
Posted 28 September 2007 - 20:40

ma repet, cum functioneaza? ![]() - a valid government-issued photo ID (Passport, Driver's license, National ID etc) - sender's information: Google Inc. 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, California 94043, USA. Phone Number: 650-253-4000 - amount of your payment, which you can find on your Payment History page - your unique MTCN (Money Transfer Control Number) which you can find by clicking on the 'details' link next to the Payment Issued line on your Payment History page Traducere: buletinul, adresa celor de la google (Google Inc. 1600 Amp... cea de mai sus), suma de bani care trebuie sa o primesti si codul MTCN (care va fi scris in contul tau dupa ce iti vor trimite banii - dupa ce apare payment issued). |
Posted 28 September 2007 - 20:54

deci pana la urma este sau nu vreun comision (ascuns) ??????? k vreau sa aplic cat mai repede ![]() ![]() ![]() le spun oficial adio babelor insipide de la raiffeisen care imi puneau ca cecul meu este fals ![]() |
Posted 28 September 2007 - 23:27

poti sa aplici cand vrei ca plata se face tot dupa calendar ![]() ![]() le spun oficial adio babelor insipide de la raiffeisen care imi puneau ca cecul meu este fals ![]() stiu ![]() ![]() Edited by rrsae, 28 September 2007 - 23:27. |
Posted 28 September 2007 - 23:41

buna ideea cu western union
![]() Edited by cipcip, 28 September 2007 - 23:42. |
|
Posted 29 September 2007 - 15:47

acu sunt curios sa vad ..de obicei google emitea cecu pe 24-25 ale lunii...acum oare cat va dura pana cand ei vor trimite banii spre plata wu ..din momentul cand a facut totalul lunii respective..
|
Posted 29 September 2007 - 16:15

acu sunt curios sa vad ..de obicei google emitea cecu pe 24-25 ale lunii...acum oare cat va dura pana cand ei vor trimite banii spre plata wu ..din momentul cand a facut totalul lunii respective.. google adsense said: * Western Union Quick Cash payments will be available for pick-up the day after the payment date. |
Posted 29 September 2007 - 17:12

da, nu a inteles
![]() repet mai clar sper: google emite cecu pe 24-25 ale lunii , care va fi perioada din momentul emiterii cecului pana in ziua cand noi ne putem duce la Wester Union sa ne luam banii.... |
Posted 29 September 2007 - 17:17

Lol. Cred ca nici tu nu intelegi ce vrei sa intrebi.
WU nu e cu cecuri. Probabil vei primi mtcn number-ul transferului pe mail sau in cont, si te duci cu el la western union sa ridici banii. Edited by don_dannielo, 29 September 2007 - 17:20. |
|
Posted 29 September 2007 - 17:32

Dupa cum zicea si don_dannielo nu se mai emite cec.
In data de 24 -25 (atunci cand apare payment issued) va aparea acolo scris un cod (codul MTCN). Cu acel cod te duci in urmatoarea zi si iti poti scoate banii. Deci raspunsul este o zi (cum a scris si bogdanar), cam prin data de 26). Sper ca asta ai intrebat. |
Posted 30 September 2007 - 08:31

Dupa cum zicea si don_dannielo nu se mai emite cec. In data de 24 -25 (atunci cand apare payment issued) va aparea acolo scris un cod (codul MTCN). Cu acel cod te duci in urmatoarea zi si iti poti scoate banii. Deci raspunsul este o zi (cum a scris si bogdanar), cam prin data de 26). Sper ca asta ai intrebat. da asta era raspunsu ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users