![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Discutie - Hard, soft sau hard-soft?!?
Last Updated: Apr 09 2002 09:41, Started by
johnny{}
, Apr 09 2002 09:28
·
0

Posted 09 April 2002 - 09:28

Problema despre care vreau sa discutam este legata de alegerea pe care trebuie sa o faca o persoana atunci cand vrea sa urmeze o specializare in calculatoare. La prima vedere toti au tendinta sa urmeze o specializare pe software dar eu cred ca niste cunostinte de hardware te ajuta sa intelegi niste chestii mult mai bine. Problema e ca daca urmezi specializarea pe hardware nu cam prea gasesti joburi si pierzi mult timp in defavoarea softului. De aceea cred ca cel mai este o specializare combinata.
Parerile ar trebui sa fie impartiale. |
Posted 09 April 2002 - 09:41

Parerea mea:
1. Depinde de persoana si de inclinatiile ei. Am cunoscuti insi care poa' sa se dea peste cam ca nu "vad software" (ma refer la dezvoltare) 2. d.p.d.v. job-uri: ca dezvoltatori gasesti mult mai multe; ar o sa devina precum contabii in RO sau o sa fie impartiiti in categorii: elitele - (10 %), mediocritatile (care au si ei un job si creaza nishte "te miri ce") - (70%), taritorii (care habar n-au cu ce se manaca, da' au terminat cu profil de developeri da' nu-i angazeaza nimeni ca-s prea "buni" si atunci se reprofileaza) - (20%) 3. Cum nu zice nimeni sa ajungi sa faci munca de rutina, io zic asa: termina ceva de genu hard-soft-soft. (pentru ca in dezvoltare ai mai multe sanse de job-uri), iar cand de plictisesti (o data la 5 ani, apox.), schimbi dupa bunul plac. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users