![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Am un telefon Nokia 3110 Classic, Probleme java-uri!
Last Updated: Sep 28 2008 23:03, Started by
pickone
, Sep 22 2007 10:18
·
0

Posted 22 September 2007 - 10:18

Buna ziua...
Am acest telefon... Nokia... iar cand bag si eu jocuri java pe el, majoritatea sau mai mult de majoritate..... imi sunt afisate doar un 1/4 din joc. ca si cum rezolutzia telefonului ar fi prea mica pt a suporta . Ce stitzi? e vreo posibilitate sa il rezolv? sa pot juca pe intreg? sa il vad complet pe ecran? |
Posted 22 September 2007 - 22:00

Pai nu ai ce face decat sa cauti jocuri pentru rezolutia ta. Am gasit o aplicatie care cica ti-ar redimensiona jocurile pentru rezolutia ecranului tau, dar din cate am testat pana acum, n-a functionat
![]() |
Posted 23 September 2007 - 11:06

Trebuie sa pui jocuri la rezolutia 128x160.....se gasesc o gramada....
|
Posted 28 September 2008 - 23:03

am si eu o mare problema... mi-a disparut din meniu optiunea telefonului "calculator"
![]() ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users