Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Doresc consultant pt avizare SRL ...

citire contor energie electrica

Decontare concedii mediale

Global dimming Samsung QLED 65Q80C
 Incalzirea in pardoseala se poate...

Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant

cum citim contor energie termica ...
 Cablu USB cu intrerupator

Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...
 GPL - avertisment rezervor gol, e...

Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

Administrarea de suplimente

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

businessFLO

businessFLO

Junior Member

• Grup: Members
ok, deci eu iau pro nutrition gigant pro mass(26 de grame de proteine la 70g produs, 292 kcal, 41,2 grame carbohidrati si 17g zaharuri), 3 masuri pe zi, 2 inainte si una imediat dupa antrenament, odata cu creatina(3 capsule inainte cu o ora si 2 imediat dupa), si in zilele de pauza iau tot 3 masuri(cate una pe shake, deci 3 shake-uri pe zi), dupa fiecare masa. fac bine? ar trebui sa iau mai mult dupa ce fac exercitiile? mentionez ca fac pt masa musculara...

Valy1

Valy1

Senior Member

• Grup: Senior Members
si pana la urma..care-i intrebarea ta ? vad ca deja te descurci..

businessFLO

businessFLO

Junior Member

View PostValy1, on Sep 22 2007, 23:28, said:

si pana la urma..care-i intrebarea ta ? vad ca deja te descurci..
intreb daca sunt rezultate mai bune in vederea cresterii masei musculare daca as lua 1 masura inainte de antrenament si 2 dupa, sau chiar toate 3 dupa.. e vreo diferenta?

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

nu lua 2 masuri deodata. nu conteaza daca iei inainte sau dupa antrenament, nivelul proteinlor trebuie sa fie in corp ridicat tot impul. daca iei 2 masuri odata sintetizezi 30g si restu le elimini.

incearca sa iei suplimente atunci cand nu mananci si seara. muschii nu cresc fix cand te antrenezi sau imediat in urmatoarele x ore, ei cresc pe parcusul saptamanii in care faci pauza, si in saptamana aia le trebuie proteine. gandeste-te la proteine ca la apa, bei cand iti este sete, nu cand te scoli si dupa fiecare masa.

Edited by keeekeeess, 22 September 2007 - 22:56.

businessFLO

businessFLO

Junior Member

View Postkeeekeeess, on Sep 22 2007, 23:55, said:

nu lua 2 masuri deodata. nu conteaza daca iei inainte sau dupa antrenament, nivelul proteinlor trebuie sa fie in corp ridicat tot impul. daca iei 2 masuri odata sintetizezi 30g si restu le elimini.

incearca sa iei suplimente atunci cand nu mananci si seara. muschii nu cresc fix cand te antrenezi sau imediat in urmatoarele x ore, ei cresc pe parcusul saptamanii in care faci pauza, si in saptamana aia le trebuie proteine. gandeste-te la proteine ca la apa, bei cand iti este sete, nu cand te scoli si dupa fiecare masa.
wise words  :lol:  ms

aici presupun ca e o chestie generala, nu conteaza fizionomia nu(cel putin cu proteinele)?

adi185

adi185

Member

View PostbusinessFLO, on Sep 22 2007, 23:57, said:

wise words  :lol:  ms

aici presupun ca e o chestie generala, nu conteaza fizionomia nu(cel putin cu proteinele)?
si daca iei fix 30 de gr nu se asimileazsa toate...deasta e ideal sa zicem undeva pe la 45 gr deprot si de acolo esti sigur ca se asimileaza 30,din 30 fix.. maxim 25 de grame daca se asimileaza

Rayden3000

Rayden3000

Member

View PostbusinessFLO, on Sep 22 2007, 07:49, said:

ok, deci eu iau pro nutrition gigant pro mass(26 de grame de proteine la 70g produs, 292 kcal, 41,2 grame carbohidrati si 17g zaharuri), 3 masuri pe zi, 2 inainte si una imediat dupa antrenament, odata cu creatina(3 capsule inainte cu o ora si 2 imediat dupa), si in zilele de pauza iau tot 3 masuri(cate una pe shake, deci 3 shake-uri pe zi), dupa fiecare masa. fac bine? ar trebui sa iau mai mult dupa ce fac exercitiile? mentionez ca fac pt masa musculara...

Parerea mea e ca nu e bine sa iei 2 masuri inainte de antrenament, si una dupa antrenament, mai bine mananci inainte de sala.. si daca insisti poti lua o cupa, si dupa antrenament 2.. sau chiar 3  e mai bine asa.. dupa parerea mea.Si creatina, depinde de cate kg ai.. daca ai in jur de 70 ia 5 grame inainte si 5 dupa antrenament. (Parere personala ! :) )

businessFLO

businessFLO

Junior Member

View PostRayden3000, on Sep 24 2007, 21:10, said:

Si creatina, depinde de cate kg ai.. daca ai in jur de 70 ia 5 grame inainte si 5 dupa antrenament. (Parere personala ! :) )
lolol! :lol: cum sa iau frate atat? am 60 de kile, daca as lua 10 grame de creatina(de 2 ori mai mult decat maximu admis care scrie pe cutie) cred ca deja incep efectele secundare..

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Ba cand va vad pe astia cu sfaturi gen 'ia proteine inainte si dupa'. Poate creatina trebuie luata inainte, sau orice energizant, dar proteinele sunt ca si mancarea, muschii cand cresc le cer, nu imediat dupa, ci in toata saptamana in curs.

Muschii par mai mari dupa o serie pentru ca sunt plini de sange, de aia daca-i pipai parca-s incordati, dar se 'dezumfla' la loc daca nu mai faci efort.

Sfatu meu e sa nu iei prea multe proteine pentru ca excesul e eliminat prin urina, dar iti solicita f mult rinichii, asa ca nu uita sa bei apa.

adi185

adi185

Member

View PostbusinessFLO, on Sep 25 2007, 20:49, said:

lolol! :lol: cum sa iau frate atat? am 60 de kile, daca as lua 10 grame de creatina(de 2 ori mai mult decat maximu admis care scrie pe cutie) cred ca deja incep efectele secundare..
cred ca ti se asimileaza mai mult....ce e peste o elimini.. nu patesti nik nici de la 20grame pe zi dapai de la 10 :))))))))))))

businessFLO

businessFLO

Junior Member

View Postkeeekeeess, on Sep 26 2007, 01:35, said:

Ba cand va vad pe astia cu sfaturi gen 'ia proteine inainte si dupa'. Poate creatina trebuie luata inainte, sau orice energizant, dar proteinele sunt ca si mancarea, muschii cand cresc le cer, nu imediat dupa, ci in toata saptamana in curs.

Muschii par mai mari dupa o serie pentru ca sunt plini de sange, de aia daca-i pipai parca-s incordati, dar se 'dezumfla' la loc daca nu mai faci efort.

Sfatu meu e sa nu iei prea multe proteine pentru ca excesul e eliminat prin urina, dar iti solicita f mult rinichii, asa ca nu uita sa bei apa.
pai proteine oricum nu iau atat de multe, iau cam cat zicea intr-o revista de culturism ca e necesaru zilnic adica greutatea in kilograme x 2 = N grame de proteine, deci in total iau 72 de g de proteine din asta, + ca mananc aproape numai preparate din animale, deci vreo 100-120 de g se fac pe zi

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Dupa antrenament si in timpul lui stomacu nu lucreaza ca atunci cand stai si te uiti la televizor, sangele se duce in muschi, de aia daca ai mancat inainte de antrenament iti vine sa vomiti. Daca iei proteine fix inainte ii ca si cum ai merge cu masina cu rezervoru spart...de transportat te transporta  :lol:

Dooku

Dooku

Junior Member

De astazi incep si eu tot asa cu gigant pro mass, doar ce am luat 2 masuri (asa mi-a recomandat tipul de la magazin) si a zis mai bag una la pranz si optional una seara si creatina fx inainte de sala, dar cu cat ? juma de ora - o ora zic ca este ok, nu ? cat despre alimentatie ... cand trebuie sa mananc ? inainte sau dupa suplimente ? sau pot sa mananc oricand in afara de ora aceea (inainte si dupa antrenament).
65kg, 1.90 = je suis pinochio  :disgust:

adi185

adi185

Member

View PostDooku, on Nov 20 2007, 07:28, said:

De astazi incep si eu tot asa cu gigant pro mass, doar ce am luat 2 masuri (asa mi-a recomandat tipul de la magazin) si a zis mai bag una la pranz si optional una seara si creatina fx inainte de sala, dar cu cat ? juma de ora - o ora zic ca este ok, nu ? cat despre alimentatie ... cand trebuie sa mananc ? inainte sau dupa suplimente ? sau pot sa mananc oricand in afara de ora aceea (inainte si dupa antrenament).
65kg, 1.90 = je suis pinochio  :disgust:
2 masuri e extrem de putin , ia 300-400 grame pe zi minim, 2 masuri nu-s nici 100 grame, in rest mananca tot ce prinzi..bogate in calorii , ca la 65 de kile arati jalnic la inaltimea aia

iverson85

iverson85

Junior Member

View Postadi185, on Nov 21 2007, 07:48, said:

2 masuri e extrem de putin , ia 300-400 grame pe zi minim, 2 masuri nu-s nici 100 grame, in rest mananca tot ce prinzi..bogate in calorii , ca la 65 de kile arati jalnic la inaltimea aia

Pai n-ar trebui sa manance chiar orice...ii diferenta intre a se ingrasa in grasime, sau a se ingrasa in masa musculara.
Daca vrei sa te ingrasi trebuie sa urmezi o dieta...mananca mult orez, fulgi de ovaz....etc.
Cantitatea zilnica imparte-o in mai multe portii si incearca sa mananci la fiecare 3 ore...

adi185

adi185

Member

View Postiverson85, on Nov 21 2007, 14:02, said:

Pai n-ar trebui sa manance chiar orice...ii diferenta intre a se ingrasa in grasime, sau a se ingrasa in masa musculara.
Daca vrei sa te ingrasi trebuie sa urmezi o dieta...mananca mult orez, fulgi de ovaz....etc.
Cantitatea zilnica imparte-o in mai multe portii si incearca sa mananci la fiecare 3 ore...
sa pui masa musculara fara grasime nu ai cum e imposibil, intai pui masa musculara cu grasime cu tot, si apoi o definesti , altfel n-ai cum

Dooku

Dooku

Junior Member

1. Va multumesc pentru promptitudine.
2. Astazi la sala baiatul de acolo mi-a recomandat niste ... concentrat proteic sau ceva de genul asta, ce parere aveti de asta ? dar a zis in loc de 2 scafe de GPM sa fac shake-uri cu 1 scafa GPM si una din concentratul asta, din ce mi-a explicat el lucrurile stau exact cum ati zis voi " incearca sa iei suplimente atunci cand nu mananci si seara. muschii nu cresc fix cand te antrenezi sau imediat in urmatoarele x ore, ei cresc pe parcusul saptamanii in care faci pauza, si in saptamana aia le trebuie proteine. gandeste-te la proteine ca la apa, bei cand iti este sete, nu cand te scoli si dupa fiecare masa. "

SE7EN

SE7EN

Senior Member

Vai ce prostii spuneti unii, te doare mintea. Voi realizati cat rau puteti face cu sfaturi aiurea ?
Creatina nu are importnata cand o iei, e important sa nu exagerezi altfel e posibil sa aia probleme cu rinichii. Cantitatea optima e cantitatea MINIMA care iti permite o imbunatatire a perfomantelor, in general nu se depasete 5 gr/zi si numai in combinatie cu dextroza sub diferite forme. O cantitate mai mare nu produce efecte duble, triple etc, iti risti doar sanatatea.
Dupa antrenament e indicat sa iei un concentrat proteic/carbohidrati pentru recuperare si absorbtie rapida a nutrientilor, nu stiu de unde le scoateti ca n-are importanta cand iei suplimentele. Cel mai important e imediat dupa antrenament si dimineata in cazul in care nu se mananca. Suplimentele se iau NUMAI in dozele recomandate, asta daca nu vreti sa ajungeti dupa o vreme pe la urgenta cu diverse probleme cauzate de excesul de creatina/proteina.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate