![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
HELP WANTED
Last Updated: Sep 21 2007 12:11, Started by
Cronos20
, Sep 21 2007 11:43
·
0

Posted 21 September 2007 - 11:43

am si eu o mica problema. Incerc sa-mi construiesc un site personal, acesta este creat in frames-uri (mi se pare mai usor) leftframe, topframe si mainframe. ei bine am creat meniul si submeniul si aici am depistat problema: NU SE AFISEAZA TOT SUBMENIUL datorita framesurilor. Meniul este generat pe un site specializat deci are si o parte CSS. Eu vreau ca submeniul sa se afiseze "on top" pe alte framesuri. si as avea nevoie de ajutor la asa ceva. Multumesc Anticipat.
Am atasat o poza cu meniul ca sa fie mai clar ce se intampla Attached Files |
Posted 21 September 2007 - 12:11

pui atributul
overflow: visiblein codul CSS al meniului si ar trebuie sa mearga, insa recomand sa renunti la frame-uri inainte sa te obisnuiesti cu ele. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users