![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Gheorghe Hagi si-a dat demisia de la Steaua
Last Updated: Sep 20 2007 16:53, Started by
soso_ro
, Sep 20 2007 16:36
·
0

Posted 20 September 2007 - 16:36

Posted 20 September 2007 - 16:38

Era si timpul. Nu a facut nimic la echipa. Sper sa vina Protasov, desi nu prea cred. Sunt curios ce solutie va alege Becali. Poate rednic.. ?
|
Posted 20 September 2007 - 16:43

Poate José Mourinho...
"Tot il sun pe Olaroiu si nu imi raspunde. Daca imi raspunde la telefon, va fi antrenor, in timpul in care poate pleca de acolo. Pedrazzini ramane pana cand vine Olaroiu. Daca refuza Olaroiu, nu stiu pe cine o sa pun, stai sa vad cine e liber. Poate Mourinho..." G.B. |
Posted 20 September 2007 - 16:53

bha frate ... uni nici macar in propia lor ograda nu se pot dezvata de obiceiul imbarligaturilur
dupa mine trebuie sa fii ori usor cu capu' ori in foame mare sa accepti sa lucrezi ptr cineva ca GB |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users