Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Arzator dublu aragaz.

Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...
 Redactare CV

Limite maxime amenzi contraven...

Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu
 Alternative la "we are sunset...

Încheiere penala dezinvestire

Traducere limba spaniola

Family Sharing "Ask to buy...
 CI+ (Telekom) și TV JVC

Umiditate Beci

Ariston decupleaza incalzire calo...

Retea interioara CATV proasta. So...
 

Nokia E51

- - - - -
  • Please log in to reply
7137 replies to this topic

#3709
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006

View Postoldcalin, on Jan 10 2009, 20:53, said:

Legat de aplicatii, mi-am instalat numai aplicatii de pe Nokia Software Market, toate contra cost si evident cu licenta de utilizare.

Ce sa zic, daca nu e o afirmatie de luat ochii pe forumuri, felicitari ;)

#3710
monk teo

monk teo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,555
  • Înscris: 06.12.2006

View PostHidralazina, on Jan 10 2009, 22:21, said:

Te referi la Pta Victoriei? Nu poti sa dai numele service-ului? Macar o parte din el...


scuze , nu , aproape de piata buzesti de la intersectia buzesti cu grivita pe linia tramvaiului 20 metri pe stanga cum mergi spre piata buzesti .



QUOTE (monk teo @ Jan 10 2009, 23:04)
o intrebare , dupe un hard reset am instalat un explore (ala de mai sus) si nu mai imi vede decat 2 partiti C si E .
ce mai trebuie sa instalez capsurile sau carbite(scuze de scris incorect dar sant pe mare fuga)


Intra in x-plore, apasa pe 0 si selecteaza toate 4 casutele sa vezi si fisierele protejate sau ascunse.


merci

Edited by monk teo, 11 January 2009 - 10:13.


#3711
nicuata

nicuata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 13.04.2007
Salut din nou!
Mai am si eu cateva intrebari :)
1. Daca stau conectat prin wiFi cu Fring si nu dau "Iesire", "Exit" din program dupa ce nu mai am semnal wifi stiti ca apar niste cerculete in meniu :) in dreptul localizarii fring-ului este posibil sa se consume bateria mai repede?   Aceeasi chestie este si atunci cand deschid sa zicem un fisier .pdf sau .doc si nu ii dau iesire ci pur si simplu apas pe alta tasta, menu de ex. ptr a parasi aplicatia.
2. Am un card Sandisk de 2gb care nu l-am formatat inainte de a-l pune in tel. este posibil sa afecteze bateria(la consum ma refer)?
3. Am hack-uit telu si am reusit da editez documente prin quickOffice. Intrebare: am vreun avantaj daca fac update la quick office sa am una din ultimele versiuni?... se poate face update daca e crack-uit?
4. In menu-ul principal va apare cumva un folder BlackBerry?

Ms!

#3712
kaytar

kaytar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,687
  • Înscris: 09.01.2007
2. nu
4. folderul blackberry apare doar daca ai instalat(a) aplicatia blackberry

Edited by kaytar, 11 January 2009 - 11:31.


#3713
katanel

katanel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 822
  • Înscris: 24.11.2006
salutare,

sunt si eu posesor de E51 (versiunea complet pe negru) si am 2 intrebari:

- mi-a 'ruginit/cojit' dreptunghiul argintiu din jurul butonului de OK - cel care are functia de sageti (sus, jos, dr, st); il pot inlocui undeva si daca sitit unde in Buc? mai am garantie la telefon
- prin NSU exista un nou firmware 220 si ceva parca; se merita trecerea?

bafta.

#3714
h3llboy

h3llboy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,093
  • Înscris: 02.06.2007

View Postkatanel, on Jan 11 2009, 12:33, said:

salutare,

sunt si eu posesor de E51 (versiunea complet pe negru) si am 2 intrebari:

- mi-a 'ruginit/cojit' dreptunghiul argintiu din jurul butonului de OK - cel care are functia de sageti (sus, jos, dr, st); il pot inlocui undeva si daca sitit unde in Buc? mai am garantie la telefon
- prin NSU exista un nou firmware 220 si ceva parca; se merita trecerea?

bafta.

La toti ne-a "ruginit" acel buton  :naughty:  e problema de calitate a materialelor ( de fapt nu a ruginit, s-a sters stratul de nichel alb, si ai ajuns la stratul de cupru cu care e tratat plasticul, daca mai muncesti la el o sa ajungi la plastic incolor :lol:  ). Schimbarea tastaturii ar fi solutia, doar butonul nu merge schimbat

cat despre update...e relativa treaba, eu am ramas la 200.34.36 si sunt foarte multumit, nu mi s-a parut necesar update-ul.

#3715
catavlad

catavlad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 28.12.2008
asa cum am promis (mai mult lui hellboy, ca sa nu se supere pe mine ca l-am luat la misto :( ), pun acum o tema pe care doar ce o instalai si care mi se pare destul de reusita.. cu marinarul nostru preferat.. nu, nu base, ci 'papai' :P

hmmm.. chiar.. eu de ce nu am butoanele alea de thank you si hate you? :-o

ziceti-mi si mie cum desfac arhiva .sis cu unmakesis ala, ca nu-mi apare nimic in momentul in care dau extract :| am ales fisierul, am setat locatie unde sa faca extragerea, dar cand dau extract nu-mi apare nimic.. sigur tre' sa stie careva ce are :P
sau, face diferenta intre s60v2 si s60v3???? ca tare ma indoiesc...

hai ca mai am o curiozitate.. cum sterg temele din firmware? ca nu le gasesc pe C la private si nici la resurse, la skins, nu sunt.. kiar n-am idee pe unde le-au pitulat :D

Attached Files


Edited by catavlad, 11 January 2009 - 16:13.


#3716
cainewow

cainewow

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 22.10.2008
salut.
am si io o intrebare :-|
ce inseamna HSDPA si ce face?
Multumesc

#3717
trancehell

trancehell

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 28.09.2006

View PostfreelanceSHOCK, on Jan 10 2009, 13:32, said:

A aparut un nou crack la X-Plore 1.22, download & install aici: http://freesymbian.tumblr.com/
Sau aici: http://file025.myliv...ung1291985.sisx
Ooo, Goooogle, ce dinti frumooosi ai ! http://www.google.ro.....g1291985.sisx

Edited by trancehell, 11 January 2009 - 17:15.


#3718
oldcalin

oldcalin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 699
  • Înscris: 02.12.2006

View Postcainewow, on Jan 11 2009, 16:51, said:

salut.
am si io o intrebare :-|
ce inseamna HSDPA si ce face?
Multumesc


HSDPA (High-Speed Downlink Packet Access) este un protocol de telefonie mobilă 3G care permite un transfer de date de până la 3,6 mbps, fiind unul dintre cele mai rapide protocoale de telefonie. 3G este de 15 ori mai rapid decât protocolul standard de telefonie GPRS.

#3719
bit 61

bit 61

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,311
  • Înscris: 17.09.2005
Poate fi si de 7,2 si 14,4Mb/s.
Si viitorul o sa sune bine cu HSPA+ cu vreo 42Mb/s.

#3720
h3llboy

h3llboy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,093
  • Înscris: 02.06.2007
[quote name='catavlad' date='Jan 11 2009, 16:10' post='5806225']
asa cum am promis (mai mult lui hellboy, ca sa nu se supere pe mine ca l-am luat la misto :( ), pun acum o tema pe care doar ce o instalai si care mi se pare destul de reusita.. cu marinarul nostru preferat.. nu, nu base, ci 'papai' :P


;)  nu ma supar eu asa repede, am simtul umorului stai linistit, smechera tema B)  ar fi fost interesanta una si cu marinarul nostru :lol:

#3721
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006

View Postnicuata, on Jan 11 2009, 10:49, said:

1. Daca stau conectat prin wiFi cu Fring si nu dau "Iesire", "Exit" din program dupa ce nu mai am semnal wifi stiti ca apar niste cerculete in meniu :) in dreptul localizarii fring-ului este posibil sa se consume bateria mai repede?   Aceeasi chestie este si atunci cand deschid sa zicem un fisier .pdf sau .doc si nu ii dau iesire ci pur si simplu apas pe alta tasta, menu de ex. ptr a parasi aplicatia.

Bateria nu prea (din moment ce Wi-Fi-ul este oprit) dar RAM-ul da, desi nu am vazut  ca Fring sa fie chiar atat de porc in ceea ce priveste RAM-ul. La fel si pentru orice alta aplicatie. Presupun ca stii ca ai un Task Manager default (daca nu folosesti Handy Taskman sau ceva similar) care apare cand tii apasata tasta Home. Programele se inchid prin apasarea butonasului delete\back de sub inelul directional.

Fring porneste odata cu telefonul insa poti dezactiva optiunea din meniul aparut dupa conectare.

#3722
catavlad

catavlad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 28.12.2008
kiar ma' baieti, care aveti un screensnapshot sa imi ziceti si mie cum dracului ati ales tasta sau combinatia de taste pt captura, ca neavand tasta SHIFT e foarte greu, backspace-ul ala fiind foarte incomod cand esti pe messenger si primesti mesaj la care tre sa raspunzi pe loc sau scrii vreun sms urgent in timp ce ai aplicatia pornita si ca sa salvezi ceva sub forma de poze si faci snap cu backspace.. efectiv tre sa-nchizi programul ca sa termini de redactat, altfel daca ai gresit ceva la tastat te umpli de snapshoturi si de draci :)))) deci, voi ce folositi?
si, mai raspundeti-mi si mie la problemioarele astea, daca stiti, ca rar am gasit raspuns aici :(
si, pt ca am ramas placut surprins de ceea ce produce tipul asta, pizero, am mai cautat putin si am mai gasit si eu cateva :D pt astazi - Carbon 2

Attached Files


Edited by catavlad, 11 January 2009 - 18:30.


#3723
nicuata

nicuata

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 13.04.2007

View Postkrossfire, on Jan 11 2009, 18:00, said:

Presupun ca stii ca ai un Task Manager default (daca nu folosesti Handy Taskman sau ceva similar) care apare cand tii apasata tasta Home. Programele se inchid prin apasarea butonasului delete\back de sub inelul directional.

auzisem eu ceva de Ctrl+Alt+Del ..ms de info!
Cum pot intra si eu pe C: - ul telefonului? e hack-uit, pot accesa programelele CapsOn/Off, Helocarbide,X-plore fara sa se intample ceva "hack-uirii"  ?

#3724
dzsani

dzsani

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 16.11.2007
sal, stiti cumva un DivX Player pt e51 cu care as putea vedea si subtitrarea pe telefon?
mersi

#3725
catavlad

catavlad

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,435
  • Înscris: 28.12.2008

View Postnicuata, on Jan 11 2009, 19:49, said:

auzisem eu ceva de Ctrl+Alt+Del ..ms de info!
Cum pot intra si eu pe C: - ul telefonului? e hack-uit, pot accesa programelele CapsOn/Off, Helocarbide,X-plore fara sa se intample ceva "hack-uirii"  ?

pai daca il ai hackuit, cu drakkarious, foloseste x-plore. si ca sa vezi si fisierele ascunse, apasa 0 cand intri in el si vezi sa fie toate cele 4 casute de la inceput bifate.
daca nu l-ai hackuit cu drakkarious, dar esti sigur ca e hackuit :)), inseamna ca poti instala aplicatia pe care ti-o dau eu mai jos.. instaleaz-o si foloseste-o cu placere :P nu mai sunt eu atat de multumit de ea ca la 6630, dar inca are si face destule.

aaa, vezi ca e un x-plore mai sus cu vreo pagina sau doua.. eu, de exemplu, am stat o luna cu v.1.20, destul de nasoala dupa parerea mea, pentru ca n-am gasit 1.30 crackat si multumita cuiva care a postat varianta de mai sus (1.22), chiar sunt incantat si de x-plore asta.. mult mai fain, si, daca deja il ai, dar versiunea 1.20, fai un update cu cel despre care iti zic acum. bafta!

Attached Files


Edited by catavlad, 11 January 2009 - 20:25.


#3726
krossfire

krossfire

    Lord of the Bunnies

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,346
  • Înscris: 21.04.2006

View Postdzsani, on Jan 11 2009, 20:03, said:

sal, stiti cumva un DivX Player pt e51 cu care as putea vedea si subtitrarea pe telefon?
mersi

Man, nu te supara, dar ai un ecran cu diagonala de 2 inchi acolo, stii nu ?

Smartmovie suporta si subtitrari sigur dar mi se par cam aiurea. Smartmovie (Lonely Cat Games) ar fi solutia cea mai la indemana. Ca o alternativa poti folosi Vidmex (PC software) pentru a include subtitrarile in filmul efectiv insa asta presupune sa lucrezi putin cu filmul pana sa-l pui pe telefon.

Edited by krossfire, 11 January 2009 - 21:22.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate