Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

TRACKER

- - - - -
  • Please log in to reply
226 replies to this topic

#37
Jaguar Paw

Jaguar Paw

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,051
  • Înscris: 27.03.2007

View Postnarcisx, on Feb 6 2008, 14:48, said:

Scuze dar eram foarte obosit cand am postat acel mesaj era 4 dimineata.
Ok am instalat XAMPP iar cand vreau sa pornesc Mysql (prima oara nu mergea nici unul dar acum vad ca decat Mysql are probleme) spune ca porturile pe care trebuie sa le foloseasca (acest lucru il spune inca de la instare, iar dupa instalare spune "instalation Failed) sunt ocupate (Busy). Eu mai am un hub de dc++ si m-am gandit ca asta ar putea fi motivul pentru care nu merge, am oprit hub-ul si am incercat din nou si la fel spune. Scuze pentru postul anterior

Hub-ul nu are nevoie de mysql?
Poate ca ai instalat un program care foloseste deja porturile alea....

#38
narcisx

narcisx

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 21.01.2008
stiu ca hub-ul nu are nevoie de mysql dar ma gandeam ca poate foloseste acele porturi. Oricum am formatat PC-ul este curat curat si voi incerca din nou.
Ma gandesc ca nu cumva sa-mi fie blocate acele porturi de cei de la RDS

#39
nixu

nixu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 17.02.2008
Salut !!

Am instalat in Traker pe un server inchiriat de la o firma de "hosting" ...
Traker cu sursa FTS 2.0!
Toate bune si frumoase , instalarea a decurs bine insa dupa aceea am inceput sa umblu ... setari ... cand am ajuns sa uploadez un torrent am facut tot ce trebuie , am dat UPLOAD si apare o eroare pe un fundal alb . In eroare aia scrie :

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 1000000001 bytes) in /home/freefun/public_html/include/benc.php on line 199

De ce apare asta ?! si ce pot sai fac sa nu mai apara si sa mearga UPLOADul bine ?!

#40
Jaguar Paw

Jaguar Paw

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,051
  • Înscris: 27.03.2007
1. Ytrebuie sa editezi in urmatoarele inphp.ini si apoi sa restartezi apache:

memory_limit = 16M (adauga linia asta daca lipseste)

2. daca nu ai acces la php.ini but atunci in fisierul ".htaccess" trebuie sa adaugi linia:

php_value memory_limit 16M

3. fara sa faci modificari in php.ini poti pune urmatoarea linie in  fisierul php

ini_set("memory_limit","24M");

Edited by Jaguar Paw, 17 February 2008 - 17:57.


#41
KoKet

KoKet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 782
  • Înscris: 02.12.2005
o intrebare....c-am ce configuratie iti trebuie la un pc pentru a tine pe el doar un tracker cu vreo 10.000 utilizatori?

#42
Maryus15

Maryus15

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 01.11.2007
cum as putea inchide signupurile?
Edit: si vreau si eu BTit Tracker v1.4.4 dar nu merge sa-l downloadez :| daca ai putea updata linkul..

Edited by Maryus15, 24 February 2008 - 19:01.


#43
SHARKER67

SHARKER67

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 05.02.2008
Am si eu o problema am facut tot ce atzi zis ci cand dau  akolo la php my admin imi apare ashta presu[[un ca din cauza ca am dezactivat Mercury dar daca il activez se vede alb nu apare nika Nu pot face conexiunea catre
serverul MySQL

Repsect SHARKER

Edited by SHARKER67, 25 February 2008 - 21:51.


#44
SHARKER67

SHARKER67

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 05.02.2008
plzzzzzzzzzzzzzzzzz ajutatima

#45
dragos22ingeras

dragos22ingeras

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.02.2008
Buna Ziua sunt nou [pe aici si am facut si eu tracker cu Ankas si am avut o mare surpriza.Cand trebuie sa gaesc aia cu acum, undeva mai sus ai butonul "import".click pe el apoi pe "browse" si te duci in (cazul de fata) : "C:\WWW\xampp\htdocs\SQL" unde sunt 4 fisiere,il selectezi prima data pe cel numit "database" ...si apesi "go", apoi pe "categories"..., apoi "modsql & countries"... si ultimul "stylesheets".
NU GASESC IN HTDOCS SQL.ID MEU ESTE ingeras_best_98

#46
Jaguar Paw

Jaguar Paw

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,051
  • Înscris: 27.03.2007
Nu mai dati id-uri ca nu intereseaza pe nimeni, nu facem trackere pe mess!
Plus ca nu prea inteleg ce scrieti, aveti greseli gramaticale

Cine nu scrie corect gramatical nu primeste rapspuns !!!

Multe link-uri s-au schimbat pt ca au fost updatate, voi cere unui moderator sa updateze link-urile si aici pe softpedia

De ex un update important este apariatia BETA a sursei Yuna Scatari PRE7 RC 0
DEMO: http://bvlist.com/yuna2

dar si varianta tradusa din rusa in engleza a Yuna Scatari PRE6 RC 0
DEMO: http://bvlist.com/yuna3

Cand aveti o problema trebuie sa specificati clar ce sursa folositi plus un screenshot cu eroarea!

Edited by Jaguar Paw, 01 March 2008 - 11:08.


#47
KoKet

KoKet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 782
  • Înscris: 02.12.2005
Care script de tracker este cel mai bun ? Momentan folosesc TBDEV.NET (netmaniack's edition) ver 1.6  dar nu prea are multe functii...nu prea's multumit

#48
Jaguar Paw

Jaguar Paw

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,051
  • Înscris: 27.03.2007

View PostKoKet, on Mar 1 2008, 11:08, said:

Care script de tracker este cel mai bun ? Momentan folosesc TBDEV.NET (netmaniack's edition) ver 1.6  dar nu prea are multe functii...nu prea's multumit

sunt atatea surse disponibile ...nu cred ca le-a incercat cineva pe toate, e greu de raspuns la intrebarea asta
eu zic sa incerci cateva, mai ales ca va ofer si demo la toate sursele disponibile acum, le poti vedea in actiune inainte sa alegi vreuna pe www.bvlist.com

cu ocazia asta va anunt ca s-a facut un update la ultima sursa Yuna Scatari PRE7 RC0 si sursa e acum in intregime in engleza
sigur ca e perfecta dar e un mare pas in fata,orice probleme intampinati cu ea va rog sa le raportati in  topic-ul sursei

vorbim doar in engleza pe forum pt ca sunt utilizatori din toata lumea

demo aici: http://www.bvlist.com/yuna4

de exmplu pt sursa phpMyBitTorrent v1.0 suntem favorizati pt ca autorul ei este un membru important al forum-ului si va poate ajuta cu orice problema intampinati cu sursa

Demo aici: http://www.moviegamesmore.net

PS Multumesc moderatorilor pt ca mi-au dat voie sa postez link-uri spre site

Edited by Jaguar Paw, 03 March 2008 - 16:09.


#49
KoKet

KoKet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 782
  • Înscris: 02.12.2005
o sa le incerc...asa majoriteatea...:D

#50
gainusa

gainusa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.03.2008
salut...am facut tot ce trebuie...si cand deschid trackerul imi apare      [1045] dbconn: mysql_connect: Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES) ...........plsss ziceti ce trebuie sa fac...
  :mellow:

Edited by gainusa, 08 March 2008 - 01:06.


#51
gainusa

gainusa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.03.2008
Am facut tot ce scria in tutorial...si in secrets...dar tot imi apare aia...! :mellow:

#52
Jaguar Paw

Jaguar Paw

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,051
  • Înscris: 27.03.2007

View Postgainusa, on Mar 8 2008, 01:44, said:

Am facut tot ce scria in tutorial...si in secrets...dar tot imi apare aia...! :mellow:


aia fiind ce, sau vrei sa ghicesc?
am mai zis, spune ce sursa folosesti, si scrii exact care e problema + UN SCREENSHOT CU EROAREA

#53
KoKet

KoKet

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 782
  • Înscris: 02.12.2005

View PostJaguar Paw, on Mar 10 2008, 18:41, said:

aia fiind ce, sau vrei sa ghicesc?
am mai zis, spune ce sursa folosesti, si scrii exact care e problema + UN SCREENSHOT CU EROAREA


nu raspunde doar ca sa faci posturi , citeste ca a zis baiatul mai sus

Quote

gainusa Posted Mar 8 2008, 02:04
  salut...am facut tot ce trebuie...si cand deschid trackerul imi apare [1045] dbconn: mysql_connect: Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES) ...........plsss ziceti ce trebuie sa fac...

gainusa ai gresit numele si parola de la baza de date....mai verifica

#54
gainusa

gainusa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 08.03.2008
Fratilor am citit tutorialul cu atentie si am urmat toti pasii exact cum scrie acolo.
Si imi zice la fel:  [1045] dbconn: mysql_connect: Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES),mai demult imi zicea It works.
Ce poate sa insemne?
Poate sa fie de la IP-UL meu?...ca am doua IP-URI.

Edited by gainusa, 11 March 2008 - 02:54.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate