![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Proiect Personal
Last Updated: Oct 22 2007 02:14, Started by
cipcip
, Sep 14 2007 19:01
·
0

Posted 14 September 2007 - 19:01

Salut,
Dupa cum spune si titlul vreau sa fac un nou proiect ... Si anume, un website in genul celor mult prea cunoscute: Google Adsense, TextAD, AdBrite and so on ... Problema e ca fara voi ( utilizatorii internetului ) acest site nu va merge ... Stiti ca se plateste pentru fiecare click, la inceput normal nu se va da bani pana cand nu va exista cineva care sa cumpere ad-uri ... Acum ... astept sa va aud ( vad ) opiniile ... Se merita atata munca ? Va fi folosit ? Multumesc! ![]() |
Posted 14 September 2007 - 19:06

Imi pare rau sa-ti stric entuziasmul dar puneti o intrebare simpla:
De ce ar folosi cineva "adsense-ul tau" in locul lui Google Adsense? Acum depinde:Cat iti propui sa investesti in asta? |
Posted 14 September 2007 - 19:12

pai fiecare e liber sa foloseasca ceea ce vrea ...
asa zicea lumea la inceput si de traficdublu.ro si acum vad ca foarta multa lume il foloseste, si in plus eu nu fac site romanesc ... il fac international, deci pot zice ca eu cred ca am mai multe sanse decat traficdublu.ro cel putin asta e parerea mea! |
Posted 14 September 2007 - 19:40

ok,e posibil sa ai dreptate..iar daca nu reusesti oricum o sa-ti faca placere sa lucrezi la proiect
dar cam cat te gandeai sa investesti in el ![]() |
Posted 14 September 2007 - 20:57

Posted 14 September 2007 - 21:22

pai da ...
el se referea sa investesc bani in proiect, adica sa platesc pt click-urile pe ad-uri ... asa ceva nu stiu daca se poate face deoarece m-ar costa enorm de mult si deocamdata nu dispun de fondurile necesare doar daca m-ar sponsoriza cineva ... lol ... i am dreaming ![]() la inceput pana cand va deveni site-ul extrem de cunoscut incat lumea sa cumpere ad-uri pe site ... din pacate nu voi putea platii ... |
Posted 15 September 2007 - 12:19

nu ma refer la script-uri si crearea site-ului.Ma refer la promovarea lui.Nu e neaparat sa cumperi Pay per click-uri si altele scumpe.Dar daca ai avea ceva bani de investit ar fi f f bn.
Sunt unele lucruri care nu se pot cumpara.Pentru toate celelalte exista CASH Nu e problema poti reusi si fara bani multi.Dar ti-ar fi de folos daca ai avea un buget(unul destul de mare ![]() CIP nu vei gasi sponsor dar partener pt asta ai putea gasi usor.Si va intelegeti :EL vine cu banii tu te ocupi de restul fiecare ia 50%din profit |
Posted 15 September 2007 - 12:41

nu ma refer la script-uri si crearea site-ului.Ma refer la promovarea lui.Nu e neaparat sa cumperi Pay per click-uri si altele scumpe.Dar daca ai avea ceva bani de investit ar fi f f bn. Sunt unele lucruri care nu se pot cumpara.Pentru toate celelalte exista CASH Nu e problema poti reusi si fara bani multi.Dar ti-ar fi de folos daca ai avea un buget(unul destul de mare ![]() CIP nu vei gasi sponsor dar partener pt asta ai putea gasi usor.Si va intelegeti :EL vine cu banii tu te ocupi de restul fiecare ia 50%din profit Poate gasesc si eu pe cineva care sa ma ajute ![]() P.S. Daca ar fi dispus cineva sa-mi dea idei cu ce as putea oferi nou (fata de cei 2 giganti) i-as fi foarte recunoscator. Edited by stocarul, 15 September 2007 - 12:43. |
Posted 16 September 2007 - 11:41

este foarte greu sa gasesti un partener in asa ceva ... dar incercarea moarte nu are stii cum se zice
![]() |
Posted 20 September 2007 - 02:57

Inainte sa incepi gandeste-te daca o sa poti sa faci un sistem viabil care sa opreasca trisarile si alte jmekerii de gen. Trebuie sa ai un soft super durabil si securizat si mai trebuie sa inspiri incredere celor care vor sa foloseasca serviciile tale. Printre altele: companie inregistrata legal, suport telefonic, servere dedicate, ssl cert si altele...
|
Posted 20 September 2007 - 10:22

stiu ceea ce implica un astfel de serviciu ... m-am documentat inainte foarte bine ...
|
|
Posted 21 September 2007 - 22:18

pai da ... el se referea sa investesc bani in proiect, adica sa platesc pt click-urile pe ad-uri ... asa ceva nu stiu daca se poate face deoarece m-ar costa enorm de mult si deocamdata nu dispun de fondurile necesare doar daca m-ar sponsoriza cineva ... lol ... i am dreaming ![]() la inceput pana cand va deveni site-ul extrem de cunoscut incat lumea sa cumpere ad-uri pe site ... din pacate nu voi putea platii ... Poti folosi scriptul la inceput pentru banner exchange, cu o rata de 9:10 de ex., diferenta o pastrezi pentru platitori. In felul asta nu e nevoie sa platesti pe nimeni si toata lumea e fericita. |
Posted 01 October 2007 - 01:07

Esti vreun guru in marketing si seo online ?
Esti unu din cei mai de succes webmasteri ? Ai de investit o suma cu multe 0 in $ ? Cred ca nu Atunci ai 0% sa reusesti .... |
Posted 01 October 2007 - 09:45

in afara de suma de investit care nu e atat de mare ... la restu ma pricep ... am cateva zero-uri disponibile dar nu atat de mult cat ar trebui
![]() ma pricep in marketing si seo ... si nu pot zice ca sunt webmaster de succes ... de fapt nu pot spune despre nici un om din Romania ca e webmaster de succes ... romani sunt praf prin natie ... |
Posted 01 October 2007 - 11:09

Posted 01 October 2007 - 11:15

Salut, Dupa cum spune si titlul vreau sa fac un nou proiect ... Si anume, un website in genul celor mult prea cunoscute: Google Adsense, TextAD, AdBrite and so on ... Problema e ca fara voi ( utilizatorii internetului ) acest site nu va merge ... Stiti ca se plateste pentru fiecare click, la inceput normal nu se va da bani pana cand nu va exista cineva care sa cumpere ad-uri ... Acum ... astept sa va aud ( vad ) opiniile ... Se merita atata munca ? Va fi folosit ? Multumesc! ![]() renunta inainte sa iesi in pierdere:) |
|
Posted 04 October 2007 - 22:40

eu am vrut sa cer pareri sa stiu daca se merita ... sa vad daca il va folosi cineva ... dar vad ca unii oameni comenteaza doar ca sa se afle in treaba ... de aia urasc eu site-urile in limba romana si utilizatorii internetului din romania ... mai mult de 98% sunt praf ... mai e o exceptie de 2% care sunt mai luminati putin ...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users