Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Instalatie electrica apartament

amenda ISU

Magazine macbook pro
 Fața nevazuta a vestului civ...

The Sandman (2022- )

Curatare jante aluminiu bicicleta

Plafoniera led cu backlight
 Am pierdut contractul de munca, a...

Certificat TVA pentru Auto SH de ...

Sectorul 4 ridica masini abuziv?

N-are vlaga in a 5 a
 Motorul se supraincalzeste?

Monitor max 24 inci , programare...

avarie usoara

KIA XCEED PE 1.5 T-GDi Hybrid Ele...
 

Tutoriale asamblare PC

- - - - -
  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#73
xTzFlA

xTzFlA

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 04.12.2008

View Posteiffel, on 25th May 2011, 16:18, said:

In mod normal in manual sunt prezentate 2 moduri de conectare ptr Audio Panel. Una este ptr cazul in care codecul folosit e AC'97 - versiune veche iar alta ptr versiunea HD. La cum arata pinii de pe carcasa conexiunea pare a fi Ac'97.
Deci folosesti conexiunile AC'97 dupa cum este explicat la pag 18 din manual - punctul 2 din dreptunghiul Gri.
Ok am rezolvat problema asta ,mersi eiffel .

Edited by xTzFlA, 26 May 2011 - 12:56.


#74
Viper97

Viper97

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 14.04.2011

View Postbiutza_72, on 18th May 2009, 21:08, said:

Am si eu o intrebare ... cum poti sa vezi ce piese ai in calculator :huh: fara sa-l desfaci ...pentru cei ca mine...astept un raspuns...multumesc!
pt Windows XP:Start->Run->dxdiag
pt Windows Vista/7: Start->search->dxdiag

Edited by eiffel, 16 August 2011 - 11:15.


#75
sisifjunior

sisifjunior

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,177
  • Înscris: 30.10.2007
salutare

vreau sa fac upgrade la un desktop mai vechi dar ... acesta merge cu prb
si nu ma lasa sa vad ce are instalat in el, se tot restarteaza.

e vreo posibilitate sa vad ce are instalat in bootare?

scuze daca sunt profan...nu ma prea pricep

multam de orice ajutor.

#76
vladv

vladv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 50
  • Înscris: 21.12.2005
@sisifjunior

Scrie frate configuratia calculatorului tau aici ( adica ce componente ai in carcasa :) ),si vedem cu ce poti fi ajutat!

#77
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,457
  • Înscris: 09.01.2008
lol... i-ai raspuns la un mesaj din ianuaire.... genialule.

#78
EnterpriseGTX

EnterpriseGTX

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 27.09.2012
Un tutorial water cooling: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Lpo3y7B2jMo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by EnterpriseGTX, 07 November 2012 - 23:02.


#79
xRobert

xRobert

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 28.05.2012
Dupa ce mi-am cumparat placa video HD7770 1GB DDR5 OC am conectat acei 6 pini la molexurile de la sursa , mi-am pus si un adaptor DVI la VGA ca sa mearga si cand incerc sa deschid pc'ul... nu se aprinde monitorul si ramane negru.. iar ventilatorul de la placa video se invarte 2-3 secunde dupa care se opreste..
O rezolvare?

#80
shmu

shmu

    Clickahoolic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,457
  • Înscris: 09.01.2008
cel mai bine mergi la service. e destul de clar ca nu te prea pricepi, si asa e cel mai bine pt pc :)

#81
escuco

escuco

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 01.08.2010
Butonul Power este defect.Pot sa-l inlocuiesc cu butonul Reset daca inversez legaturile de pe placa de baza?.Multumesc.

#82
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,314
  • Înscris: 11.11.2005
Da.
Eu pe vremuri la o unitate aveam firele scoase in exterior. Porneam PC-ul cum pornesc aia masinile prin filme :lol:

Edited by xxvirusxx, 11 February 2015 - 23:15.


#83
OCM

OCM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 06.08.2007
Salutare ,cam liniste pe aici in ultimii ani dar intrebarea mea pare potrivita topicului.
Alimentarea la placa video se face printr-un adaptor molex cu doua intrari si o iesire spre placa video.
Cum se conecteaza corect cele doua la sursa? Ca in prima poza pe doua ramuri separate sau ca in a doua poza de pe aceeasi ramura sau poate fi si doar una conectata daca placa video nu are un consum mare (ATi 4850) ? Mersi.

Attached Files



#84
mariusixy

mariusixy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,084
  • Înscris: 28.09.2008
@OCM specialistii spun sa nu folosesti adaptor.
Corect e sa folosesti sursa care are alimentare pt placa video fara sa folosesti adaptor.

#85
OCM

OCM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 06.08.2007
Ok dar nu am alta optiune. Am luat placa de baza cu procesorul si placa video dintr-un pc mai vechi de-al meu si l-am transferat in carcasa(cu sursa mai no name de 500w) unchiului sa ii fac un upgrade la pc-ul lui compaq. iti dai seama ca nu se pune problema de performanta, doar sa nu fac ceva scurt sa ard ceva.
Intradevar pe vechiul pc aveam o sursa Corsair vx450 care avea direct aceasta mufa, dar sa iau alta sursa nu prea se mai merita la un pc asa vechi (10 ani).

Sau se poate alimenta direct din slot-ul pcie si sa nu mai pun si aceasta alimentare?

#86
OCM

OCM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 06.08.2007
Pana la urma am conectat pe doua ramuri separate ca in prima poza daca se intreaba cineva.
Functioneaza, poate ar fi functionat si varianta 2 dar mie imi e ok si asa.

Se pare ca firele galbene sunt de 12 V ,cele rosii de 5V(si nu intra in mufa pci-e) si negru (sau gri) sunt impamantarea.
PCIe 6 pini are nevoie de 12V (3 din 6 sau se poate si 2 din 6 daca nu e prea flamanda placa), va zic si eu ce m-au invatat altii.
Molex to PCI-E 6 pin se numeste mufa.

Attached Files


Edited by OCM, 20 March 2021 - 20:58.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate