![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Forcing
Last Updated: Sep 15 2007 00:34, Started by
keeekeeess
, Sep 13 2007 22:31
·
0

Posted 13 September 2007 - 22:31

Este mai bun decat repetari ? Forcing adica de exemplu la picioare cand stai pe banca in fund si ridici greutati cu incheietura picioarelor sa tii muschii flexati ~ 50-60 secunde, in loc sa faci repetari. E mai bun ? Am facut asa si acuma am o febraaa .. niciodata nu fac febra la picioare decat daca sprintez pe 50m sau fac saritura in lungime (de mai multe ori, logic).
Edited by keeekeeess, 13 September 2007 - 22:35. |
Posted 14 September 2007 - 08:48

Este mai bun decat repetari ? Forcing adica de exemplu la picioare cand stai pe banca in fund si ridici greutati cu incheietura picioarelor sa tii muschii flexati ~ 50-60 secunde, in loc sa faci repetari. E mai bun ? Am facut asa si acuma am o febraaa .. niciodata nu fac febra la picioare decat daca sprintez pe 50m sau fac saritura in lungime (de mai multe ori, logic). |
Posted 14 September 2007 - 09:19

Eu faceam ceva de genul asta la umeri. La ridicari laterale sau frontale cu gantera stateam cateva secunde in pozitia-top la fiecare repetare si simteam cum imi ia foc umarul
![]() |
Posted 14 September 2007 - 11:52

Tonifiere adica sa fie tari si cand nu-s incordati ? Inca mai am febra musculara dupa 2 zile. 2-3 secunde incerc sa fac si eu la umeri, la picioare am facut mai mult. Poi sangele nu ajunge in muschi dupa ce termin cu forcingu ? Doar nu cresc atunci pe loc.
|
Posted 14 September 2007 - 13:58

Eu faceam ceva de genul asta la umeri. La ridicari laterale sau frontale cu gantera stateam cateva secunde in pozitia-top la fiecare repetare si simteam cum imi ia foc umarul ![]() |
Posted 14 September 2007 - 14:00

Tonifiere adica sa fie tari si cand nu-s incordati ? Inca mai am febra musculara dupa 2 zile. 2-3 secunde incerc sa fac si eu la umeri, la picioare am facut mai mult. Poi sangele nu ajunge in muschi dupa ce termin cu forcingu ? Doar nu cresc atunci pe loc. pomparea e mult mai mare la repetari mai multe decat la 1-2 repetari asacumult timpmuschiu in tensiune... e bine sa tii asa.. de exemplu faci biceps...7 repetari... si a 7-a repatare sa tii bara asa catevasecunde...deci dupa ce ai facut cateva repetari |
Posted 14 September 2007 - 14:18

ai grije ca la umeri te accidentezi cel mai usor.. O iau incet oricum. Fac o serie de incalzire cu 4 kg, apoi dublez greutatea si fac 6 repetari, 4 serii la doua exercitii (ridicari laterale si frontale). As putea face si cu 11 kg, dar nu controlez prea bine gantera si n-as putea sa fac decat maxim 4 repetari per serie. Asa, cu 8 kg, fac fiecare repetare corecta, iar la ultima tin putin gantera in pozitia top. La pectorali imi e mai mare frica de o accidentare, desi inca lucrez cu greutati mici. La fluturari laterale cu ganterele, cand las gantera foarte jos, simt o ... "tragere" cam nasoala de pectoral... Edited by allah2, 14 September 2007 - 14:20. |
Posted 14 September 2007 - 15:33

O iau incet oricum. Fac o serie de incalzire cu 4 kg, apoi dublez greutatea si fac 6 repetari, 4 serii la doua exercitii (ridicari laterale si frontale). As putea face si cu 11 kg, dar nu controlez prea bine gantera si n-as putea sa fac decat maxim 4 repetari per serie. Asa, cu 8 kg, fac fiecare repetare corecta, iar la ultima tin putin gantera in pozitia top. La pectorali imi e mai mare frica de o accidentare, desi inca lucrez cu greutati mici. La fluturari laterale cu ganterele, cand las gantera foarte jos, simt o ... "tragere" cam nasoala de pectoral... ![]() |
Posted 15 September 2007 - 00:34

Si pe mine ma mai dureau umerii cand nu faceam incalzirea calumea.
Pana la urma forcingul nu-i diferit de repetari ? Doar ca iti este pompat mai putin sange in muschi, care oricum cresc dupa ce sunt relaxati. Da cu greutatile piramidale cum ii ? Eu de exemplu la triceps fac 25 20 15 10 5, cate 12 repetari fara pauza deloc si simt ca muschiu lucreaza calumea, chiar si la 5 imi vine greu. (cu 25 fac cu greu 12 repetari) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users