Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K
 Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!
 La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung
 Ce telefon recomandați intre...

Piese originale

Asigurare RCA pareri

Impozit pe profit in euro?

Forcing

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

• Grup: Members
Este mai bun decat repetari ? Forcing adica de exemplu la picioare cand stai pe banca in fund si ridici greutati cu incheietura picioarelor sa tii muschii flexati ~ 50-60 secunde, in loc sa faci repetari. E mai bun ? Am facut asa si acuma am o febraaa .. niciodata nu fac febra la picioare decat daca sprintez pe 50m sau fac saritura in lungime (de mai multe ori, logic).

Edited by keeekeeess, 13 September 2007 - 22:35.

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postkeeekeeess, on Sep 13 2007, 23:31, said:

Este mai bun decat repetari ? Forcing adica de exemplu la picioare cand stai pe banca in fund si ridici greutati cu incheietura picioarelor sa tii muschii flexati ~ 50-60 secunde, in loc sa faci repetari. E mai bun ? Am facut asa si acuma am o febraaa .. niciodata nu fac febra la picioare decat daca sprintez pe 50m sau fac saritura in lungime (de mai multe ori, logic).
e bine pt tonifiere pt masa deloc...pt masa trebuie mult sange pompat in muschiu ala...sa ajunga toate substantele nutritive...

allah2

allah2

Member

Eu faceam ceva de genul asta la umeri. La ridicari laterale sau frontale cu gantera stateam cateva secunde in pozitia-top la fiecare repetare si simteam cum imi ia foc umarul :) Acum o sa incerc totusi sa fac cu o greutate mai mare si mai putine repetari.

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Tonifiere adica sa fie tari si cand nu-s incordati ? Inca mai am febra musculara dupa 2 zile. 2-3 secunde incerc sa fac si eu la umeri, la picioare am facut mai mult. Poi sangele nu ajunge in muschi dupa ce termin cu forcingu ? Doar nu cresc atunci pe loc.

adi185

adi185

Member

View Postallah2, on Sep 14 2007, 10:19, said:

Eu faceam ceva de genul asta la umeri. La ridicari laterale sau frontale cu gantera stateam cateva secunde in pozitia-top la fiecare repetare si simteam cum imi ia foc umarul :) Acum o sa incerc totusi sa fac cu o greutate mai mare si mai putine repetari.
ai grije ca la umeri te accidentezi cel mai usor..

adi185

adi185

Member

View Postkeeekeeess, on Sep 14 2007, 12:52, said:

Tonifiere adica sa fie tari si cand nu-s incordati ? Inca mai am febra musculara dupa 2 zile. 2-3 secunde incerc sa fac si eu la umeri, la picioare am facut mai mult. Poi sangele nu ajunge in muschi dupa ce termin cu forcingu ? Doar nu cresc atunci pe loc.
ceva degenu...

pomparea e mult mai mare la repetari mai multe decat la 1-2 repetari asacumult timpmuschiu in tensiune... e bine sa tii asa.. de exemplu faci biceps...7 repetari...
si a 7-a repatare sa tii bara asa catevasecunde...deci dupa ce ai facut cateva repetari

allah2

allah2

Member

View Postadi185, on Sep 14 2007, 11:58, said:

ai grije ca la umeri te accidentezi cel mai usor..

O iau incet oricum. Fac o serie de incalzire cu 4 kg, apoi dublez greutatea si fac 6 repetari, 4 serii la doua exercitii (ridicari laterale si frontale). As putea face si cu 11 kg, dar nu controlez prea bine gantera si n-as putea sa fac decat maxim 4 repetari per serie. Asa, cu 8 kg, fac fiecare repetare corecta, iar la ultima tin putin gantera in pozitia top.

La pectorali imi e mai mare frica de o accidentare, desi inca lucrez cu greutati mici. La fluturari laterale cu ganterele, cand las gantera foarte jos, simt o ... "tragere" cam nasoala de pectoral...

Edited by allah2, 14 September 2007 - 14:20.

adi185

adi185

Member

View Postallah2, on Sep 14 2007, 15:18, said:

O iau incet oricum. Fac o serie de incalzire cu 4 kg, apoi dublez greutatea si fac 6 repetari, 4 serii la doua exercitii (ridicari laterale si frontale). As putea face si cu 11 kg, dar nu controlez prea bine gantera si n-as putea sa fac decat maxim 4 repetari per serie. Asa, cu 8 kg, fac fiecare repetare corecta, iar la ultima tin putin gantera in pozitia top.

La pectorali imi e mai mare frica de o accidentare, desi inca lucrez cu greutati mici. La fluturari laterale cu ganterele, cand las gantera foarte jos, simt o ... "tragere" cam nasoala de pectoral...
tu stii..dar ai mare mare grije la umeri si incalzeste-te bine...eu mai demult ma prosteam si puneam pe baralaumeri 120 de kg si deabea faceam una... si odata m-am accidentat bine ca nu a fost grav, si 2 sapt nexam piept, umeri..spate..:( acu nu depasesc 70de kg pe bara si fac f concentrat....sa incerci sa pui accent pe corectitudine... si executie..nu pe greutate...ti-o zic din experienta... conteaza mult mai mult...

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Si pe mine ma mai dureau umerii cand nu faceam incalzirea calumea.

Pana la urma forcingul nu-i diferit de repetari ? Doar ca iti este pompat mai putin sange in muschi, care oricum cresc dupa ce sunt relaxati.

Da cu greutatile piramidale cum ii ? Eu de exemplu la triceps fac 25 20 15 10 5, cate 12 repetari fara pauza deloc si simt ca muschiu lucreaza calumea, chiar si la 5 imi vine greu. (cu 25 fac cu greu 12 repetari)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate