Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Amintiri din grădiniță, școală, liceu, facultate

- - - - -
  • Please log in to reply
370 replies to this topic

#1
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Să debităm amintiri din grădiniță, școală, liceu, facultate Series 62- amintirile nu trebuie să fie neapărat funny (parcă mai exista un topic pe tema asta  <_< , dar nu reușesc să dau de el).

Grădiniță:
Prima dintre ele. Ne citea educatoare o poveste și eu îmi așezasem scaunul în afara rândului. Mă duc până la Walter Closet și când mă întorc mă așez, dar pic; cineva îmi așezase scaunul în rând, dar eu nu băgasem de seamă și m-am așezat unde era scaunul înainte  :lol:
A 2-a grădiniță (de la prima am fost mutat din cauză că după 10 zile am răcit): au venit cu un proiector de filme și ne-au pus desene. La un momendat au zis ca ăia din grupa mare să plece (eu eram în grupa mare), restu' au plecat, eu am rămas  B)

Pârnia generală  (a.k.a. școală generală)
Printr-a 1 sau a 2-a următoarea fază: au început băieții să arunce cu biscuiți și m-am luat după ei. A venit învățătoarea (am eu boală pe ea din alt motiv), m-a pârât una și am am luat bătaie cu linia la palmă
Cică dacă faci gălăgie profii te ascultă. Am încercat eu într-a 5-ea sau a 6-sea, și am luat bătaie la palmă cu nuiaua  (dirigu' la 3 greșeli, te altoia cu nuiaua - se lăuda nouă cum și-a bătut băiatul de a sunat apa în el - hahal pedagog)
Tot în aceiași clasă am luat 2 de 9 (unul la biologie, celălalt la nu mai știu ce) din suflate  B)
Vine prfou' de muzică (nu mai știu ce în ce clasă eram) și pune muzică la un casetofon (era unul vechi, din anii '70-'80, casetofonul) și pune unul o petardă pe pervaz; face petarda bum, și vine repede săracu' profesor și scoate casetofonul din priză.

Întra 8-a:
Se apucă 2 colegi să scrie chestii porno (cred că fata avea 16 ani) - o parte din acțiune se petrecea la Cafe 96 (deschisă de curând - curând atunci nu departe de școală) și cum scriau sau citeau în timpul orei vine profa de mate (care avea cel puțin 43 de ani), se uită puțin, ia foile, le rupe și le aruncă în coșul de gunoi. Penibilă fază se te prindă o profă bătrână cu așa ceva.
Nu mai știu dacă era într-a 7-a sau întra 8-a. Se orgainase un fel de gală a premianților în sala de sport și hop și eu, că erau dragele mele verișoara și vecina pe acolo (ambele în aceoași clasă și ambele cu același prenume).
În generală m-am îndrăgostit pt. prima dată (era a 8-a cred) de scumpa mea verișoară. Și trecea în drum spre clasa ei prin fața clasei mele. Nu pricepeam de ce li se pare aiurea să-mi placă de verișoara. Acum că pricep, tot nu mi se pare :bigwhitegrin: Și cred că în aceiași perioadă a început să-mi placă și de vecina.  :wub: Dar sunt deviaționist în continuare (sper că nu chemați N.K.V.D.-ul). Primisem de la Pro Tv (școala e lângă Pro TV) printr-a 7-a sau a 8-a un ou kinder cu surpriză - un "Cadillac" a la  Series 62  unul roz (îl mai am și acum) și visam că eu și cu un coleg o să fim super eroi și o zburăm cu acel "Cadillac" (cred că eram inspirat de desenele cu Moto marțienii) - și o să facem acte de bravură, iar la un momendat o salvam pe draga mea verișoară și pe o fată care trebuia să fie colega ei. Vroiam să-i zic mașinii "Flying Car" (la o adică "Mașină zburătoate").  Doamne, ce :lol: sunt
Își "arma" un coleg flegma și i-am zis că face ca un boșorog, drept pt. care m-a scuipat. Așa că am luat 1 sticlă de sticlă (ca să fie amintirea mai completă cred că era una de 0,25 l), o umplu cu apă și îi fac cicuciulete. Vine profu' de civică și îi zice ălauia să iasă afară - "noi n-avem nevoie de stripperi pe aici" Erau ultimele zile de școală generală


Mai las și pe altădată

Edited by djl, 10 September 2007 - 11:01.


#2
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Later edit: colegului îi făcusem ciuciulete doar tricoul și și-l scosese, d-aia l-a făcut profu' stripper.

#3
connectorxp

connectorxp

    Avid mountaineer.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,906
  • Înscris: 14.11.2004
Intamplarile lui Stefan imi aduc aminte de ale mele .

Au fost si triste dar si funny :
Unele vizau profii altele e pe noi .

Pun cateva de mi le amintesc :

Eram in clasa a7-a ,  aveam DESEN , noi ne pregateam de ora , ca de executie , deodata cuiva ii vine ideea de a
"stinge" neoanele si le manevreaza el cum poate si deodata ne trezim ca avem doar un set functional , de mutat nu avea unde sa ne mute si am plecat acasa , dar partea trista e ca sa aflat cine a "manarit" neoanele si la pus sa plateasca , cica s-ar fi stricat care ceva la instalatie .
Tot la DESEN , de data asta usa facea figuri , daca o inchideai riscai sa ramana blocata si trece careva pe hol si o inchide , dupa 5 minute vine profa , trage de usa , trage si tot trage , din clasa , altii imping , se face balamuc si iarasi ne alegem cu o ora mai devreme ajunsi acasa .

Eram pe la liceu , clasa a9-a , ora de Lat[r]ina , primele ore din an , se fac "cum trebuie" pe urma HELL BROKE LOOSE , asta dupa ce au dibuit-o pe profa ca nu prea pune absenta si erau cativa Kamikaze (iubitori de latina) si in felul acesta avea de lucru , in rest , pe atunci se purta 3310-le si cum creativitatea e maxima la varsta aia , nu ne sinchiseam ca e ora sau pauza , cativa compuneam melodii si le ascultam , altii se delectau cu avionase sau reviste (de toate felurile  :D ), aceeasi poveste se repeta la Geografie , profu avea vre-o 10 functii prin scoala , un adevarat multifunctional si noi in orele alea (era maniac sa ne tina la scoala chiar daca era ultima ora) faceam de toate , aveam filmulete, poze , etc .

In clasa aX-a, semestrul al doilea profa de MATE se imbolnavise si se internase in spital , noi in culmea fericirii , suplinitori nu erau disponibili si vre-o 2 luni ne delectam cu "matematica" , in orar erau pose 4 ore in total , cuplate cate doua , una marti si una joi si acolo ne jucam "Lapte Gros" varianta moderna , dar era o problema , peretele pe care statea "pernita" (cel care tinea coloana de oameni ), era comun cu cel al directoarei si dupa ceva timp ..... stiti voi ce se intampla cand intra o directoare intr-o clasa afltata in hrababura.

Dar la noi in liceu s-au intamplat si chestii mai cuminti si funny : CS @ School , turul liceului si mai sunt cateva , dupa ce caut CD-ul cu ele o sa le pun si pe celelalte , iata cateva .

Tura de liceu : Video

CS @ School : CS @ School

O Reproducere dupa Gumm-Ball 4000 : cu masini 1/87 Bburago : [url="[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/rEUOlx4wXzM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] 4000[/url]
TEMPORAR INDISPONIBIL !!!

Si Comuna Samanta , reportaj tip Pro TV :  Comuna Samanta

Alta "molima" care s-a extins intre clasele a10-a - a12-a au fost mobilele polifonice cu efecte sonore (Vaci , porci , explozii , tot tacamul) care erau rulate inevitabil in orele de Romana si altele .
In clasa a X-a aveam primul meu mobil color, Sagem myX5m , era si al doilea dupa un Siemens M55 din clasa :D , care rula efecte sonor,  Vaca si sunetul de Fix erau cele mai apreciate .

O sa mai vina

Edited by connectorxp, 10 September 2007 - 12:50.


#4
Inginerul

Inginerul

    Setup Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,488
  • Înscris: 22.05.2002

View Postdjl, on Sep 10 2007, 11:40, said:

Mă duc până la Walter Closet ...
Who's Mr. Walter?

#5
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Am zis că vă las pe voi, dar nu mă pot abține  :Dj:
Eram întra 6-a (aveam clasă la parter, pe culoarul de la cancelarie). Fugeam și de pe scara profesorilor iese o profă. Eu dau cu picioarele înapoi, a la frânare dar tot intru în ea. În urma coliziunii profa nu pățește nimic, în schimb io iau o căzătură; am fost ajutat să mă ridic.
A 6-a: aveam prima oră de cultură civică (ar trebui să scriu cu litere mari numele materiilor?) și vine profa pe hol. Strigă unul "bă, vine aia de civică". Se supără profa și ne dă 6 la toți  :samui:
Vara mea zicea că e drăguță profa. Și altă fază tare cu ea: ne povestește cum ea și cu bunică-sa mergeau pe plajă și ajung la o zonă de nudiști, care nu era marcată  :D Sau exemplu de nu mai știu ce: "Cum ar fi să ne suim goi pe școală și să strigăm Jos Iliescu". Mie mi-ar fi plăcut, mai ales că profa era destul de tânără. :naughty: și erau și colege drăguțe.
Întra 7-a am reușit să provoc o lucrare de control la spaniolă (spaniola era a 2-a limbă învățată în școală, am făcut și latina întra 8-a). Venise o colegă care nu făcuse spaniola și noi mai râdeam. Profa s-a supărat și a zis să nu mai râdem. A râs, și hop lucrarea. Mi-am lauat o palmă de la un tip.  :mellow:
Mersul iarna după ore la coadă la căpătat de la Pro Tv (dădeau dulcirui, alune)
Mă enervau ăia de la mine din clasă și am zis clasa a 7-a sau a 8-a F clasă de paranormali (sau paraanormali, nu mai știu); scrisesem și pe tablă; inspirația pt. slogan mi-a venit cred că de la Vacanța Mare - parcă ei aveau sloganul "Noi nu suntem normali". S-a supărat diriga și m-a pus să stau în ultima bancă.
A 8-a: un coleg: în loc de dictatura antonesciană, dictatura antiotomană, air altul că Ion Antonescu și Mihai Antonescu erau frați. Sau, cum băieții nu se pot abține de la glume mai idioate, făceau mișto când a zis că Ion Antonescu i-a însărcinat pe miniștrii (ar fi fost o premieră ca bărbații să aibă copii)
Să nu-l uit pe handicapatu' de director, Chinan pe numele lui. Într-o zi, nu vinse profu' sau profa și stăteam pe hol făcând gălăgie. A venit musiu (bine că nu mai e musiu director) și l-a luat la palme pe un coleg, că de ce are șapca pe cap? Cică la o altă clasă a aruncat într-unul cu niște chei (de ușă). Păcat că nu-și mai plimbă cuțu pe la mine prin față, că altfel îi zburam un ou în picaj.


PÂRNAIA LICEU (aici chiar că a fost ca la zdup)
adică de ex. 2 scânduri în cap și alte măgării
dar am și ceva amintiri funny

Vine un coleg cu ceva care trebuia să fie lac de mobilă uscat. Îi dă foc, și când apare mirosul îl stinge. Numai că drăcia mirosea a izolație de cablu arsă, și a se apucă ăia tehnicienii să verifice tablourile electrice.  :roflmaofast:
Drace, româna era un chin că profa era ..... (acum totuși nu aș mai face toate lucrurile care i le-am făcut). 3 faze:
- ies să mă asculte, și încep să debitez ceva cu Rock'n'Roll. Iau un 3
- erau niște chestii numite "viespi", care după ce aprindeai fitilul se învârteau și scoteau scântei; de 2 ori am aprins din alea și ne-am suit câteva clipe pe podimul din fața tablei ca să cântăm
- cum a murit una (care era răpită pe o corabie): a călcat-o vaporu'
Să nu uit de clipa în care din greșeală, prin eroare am aprins banca (dădusem foc la niște hârtii). Tot în timpul orei de română
Nu eram când s-a întâmplat asta (la practică eram împărțiți pe 2 grupe): trebuiau să bobineze și să pună "spiră lângă spiră". S-au pus colegii pe treabă, dar repetând în continuu "spiră lângă spiră". Tot la practică, la unul din ateliere era o gaură într-un perete din PAL și se uitau în sala vecină; mai venea un prof și îi altoia cu un cablu răsucit la dos
Distracție tâmpită: băieții ne băgam pixul unul în curul altuia. :lol:
Dacă în generală am provocat o lucrare, în liceu l-am lăsat pe unul corijent. O colegă a cerut un răspuns și eu i-am dat unul în glumă, dar răspunsul era destinat unui coleg care era ascultat.


La facultate a fost aiurea. Singura chestie funny a fost în jumătatea de an de la construcții - aveam chimie și toată grupa 3 (parcă așa eram) am hotărât că ne-am "încurcat" și nu am mai găsit laboratorul de chimie.
Lasă că le coc eu celor de la A.S.E. ceva, ca să fie ceva hazliu și pe aici (A.S.E.)

QUOTE(djl @ Sep 10 2007, 11:40) *
Mă duc până la Walter Closet ...

Who's Mr. Walter?

Mr. Walter e defapt Mr. Water, dar am pocit eu puțin denumirea

Edited by djl, 10 September 2007 - 13:51.


#6
Strict

Strict

    Custom member title

  • Grup: Members
  • Posts: 5,226
  • Înscris: 07.08.2006
Prin liceu, aveam 2 de 3 la istorie și-mi trebuia un 8 ca să trec.  M-am dus la prof și i-am zis sa-mi puna o întrebare mai grea, și dacă știu sa-mi dea 8 :D

M-a întrebat o chestie lungă și plicticoasă, habar n-am ce, m-am făcut ca mă gîndesc cîteva minute, apoi am raspuns Cantemir.  Mi-a dat optul :D

Șmecheria e că-l știam fixist.  Întotdeauna cînd punea o întrebare grea răspunsul era Cantemir.

#7
Vineri

Vineri

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,306
  • Înscris: 16.03.2007
saracu om, nu stia cum sa faca sa va mai treaca si sa para ca totusi nu lasa de la el. :D

#8
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Din amintire cred că ar trebui să facă parte și balul de sf. de clasa a 8-a
Inițial acesta trebuia făcut la "Studio Martin" (fostul Cinema "Volga"), dar de la superiorii din Ministerul Ineducației s-a stabilit că balurile de absolvire a clasei a 8-a nu se mai pot ține în locauluri (adică restaurnate, discoteci și alte asemenea) - cred că motivul era "drog mania cucrește (și) România"; dacă făceam balul la "Studio Martin" risca directorul să fie demis. Așa că lam făcut la Lic. Ec. "A.D. Xenopol" (acum colegiu). Ne-am adunat în parcul din fața școlii, eu venind cu sticla mea de plastic aparținând de "Prigat" pe ananas la 2 l. La început au apărut doar băieții. Eu fiind foarte moralist, mă miram cum de bodygourdul înjură (era de la firma "Bronec"), iar un alt coleg se tot juca cu o cutie de bere (parcă s-a tăiat în ea). În fine, s-au adunat toți colegii și ceva profesori, în afară de o colegă pe care nu a lăsat-o mama ei să vină și un coleg care nici acum nu am aflat de ce nu a venit. Pentru o colegă care stătea prost cu banii am făcut chetă.
Așa că am pornit-o spre Xenopol. Pe drum am aflat că nimeni nu știa unde e liceul  :lol: și că, probabil eu eram liderul grupului (eu care mă plimbam cu tramvaiul 14 știam unde e liceul ăsta, că treceam pe lângă cu tramvaiul). Cum nu știam unde e intrarea (eu am crezut că e pe Str. Traian) am făcut un mic ocol, intrând pe Str. Traian, apoi pe Str. Plantelor, și în final am ajuns la intrarea de pe Str. Ștefan Mihăileanu. Locul de desfășurare a actului final a fost sala de mese (e în latura de pe Ștefan Mihăileanu). Sala ne aștepta curată, mesele aranjate... îmi vine să plâng când mă gândesc la acele clipe frumoase (sunt prea nostalgic). Mâncarea nu era încă pusă (fiecare dintre colegi adusese ce îl lăsase dotarea). Așa că mi-am mai făcut vânt pe la bucătărie și prin cămară - pe atunci eram pasuionat de tramvaie și de frigidere (îmi pusesem la penarul metalic o marcă de "Fram" :lol:); am discutat despre frigidere, dar am aflat că am ajuns prea târziu (de câte ori am repetat asta) pt. frigidere "Fram"; oricum m-am pus la curent cu ce aveau pe acolo în materie de mărci. Sus, atârnat de  perete, era pus un televizor  din ăla clasic, al aniilor '90, în carcasă neagră de plastic (nu mai știu marca); cred că era dat pe TV.R. 1 sau Antena 1 sau Pro Tv. Televizorul a fost închis de tot pe durata balului, deși câțiva am protestat după aia. Ne-am pus pe papa. "Prigatul" meu s-a consumat repede (pe atunci nu beam nimic acidulat, în afară de bere și șpriț  :rolleyes: ). Poze nu am de atunci; a venit o colegă cu un aparat, dar persoana căreaia i-a încredințat filmul spre developare l-a voalat. Iar eu, cum stăteam cam prost cu banii, nu am avut 12.000-14.000 lei de un film (după aia tata și o bunică au zis că mi-ar fi dat bani, dar prea târziu "după aia"). Distracția nu a fost balul în sine, care devenise plictistor, ci o altă descoperire: cămuinul fetelor de deasupra. Eu și cu ceva băieți ne-am tirat sus și am stat la taclale cu fetele de acolo (erau într-a 9-a și cred că era și una de a 10-ea). La un momednat un coleg îl blocase în glumă pe altul într-un dulap. În timpul întâmplărilor a apărut una care era foarte grasă, eu scoțînd pe gură o remarcă de genul "uau, ce grasă e aia!"; mi s-a atras atenția, dar nu mai știu în ce mod. Am coborât să le aduc fetelor niște chec și m-a întrebat diriga ce fac. Nu mai știu ce am zis.
În final am plecat în direcția P-ța Iancului pe același Pache Protopescu. Grupul s-a despărțit în jurul Pieței Iancului. A fost ultima zi din acele clipe frumoase.
Ne-am mai întâlnit o parte din colegi anul ăsta (mulți au zis că viiiin) dar parcă nu a mai avut același farmec... 10 ani... 1997-2007.
De aș găsi caietul unde am scris despre bal :down:

Edited by djl, 11 September 2007 - 12:08.


#9
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Revin cu amintiri din generală.
Era în curtea de vis-a-vis o fabrică de bomboane (înfințată în anii '20 de un tip pe nume Pavel Helioty - nume ce l-a purtat până la naționalizare - fabrica a fost demolată în iulie?, anul ăsta).
Nu știu cum de au reușit niște colegi să zboare peste gard, în curtea fabricii. S-au suit pe gard, cred că au și coborât în curte dar nimic. I-am rugat și pe mine să mă suie pe gard, dar și asta fără rezultat...
Cică sâmbătă și duminică nu era nimeni pe la fabrică și se duceau să ciordească dulciuri din fabrică.
Cred că bomboanele "Excelent" care le primeam de la Pro Tv erau produse în fabrica de alături.
Venea miros de dulce de la fabrică...
În curtea școlii era un bazin, care nu mai era folosit din anii '80, și se juca fotbal. Mai era și un canal unde erau fostele vane, dar în care mi-era frică să mă bag. În "clădirea" fostelor dușuri am auzit pentru prima dată cu ajutorul unui grafitti de Guns'n'Roses (mă întrebam ce o fi aia).
Bazinul nu mai există. Și el a fost distrus de Pro Tv-ul pe care îl iubeam în trecut, așa cum a distrus și fabrica. În locul bazinului e acum o parcare. :down:

Un coleg m-a lovit în glumă cu capul de perete și profa de biologie zice în glumă că asta m-a făcut deștept (luasem o notă bună). A zis colegu' că ar trebui să mă lovească ca să redevin prost.

În cls a 8-a (martie sau aprilie 1997)  a am avut o mică "excursie" până la un spectacol care s-a jucat la Teatrul Evreiesc de Stat (T.E.S.). Eu și cu o colegă ne-am dus înainte cu tramvaiul 14 (colega m-a lăudat în fața celorlalți colegi pt. că știam străzile și anumite clădiri de pe traseul lui 14). Prima dată nu știam dacă am nimerit strada bine, că eu mă inspirasem de ghidul traseelor I.T.B. din 1984 și zona Sf. Vineri era diferită din cauza demolăriilor ceaușiste din anii '80), dar am întrebat un om și problema s-a rezolvat - eu și colega trebuia să găsim clădirea înainte să vină ceilalți. După sfârșitul spectacolului, pe treptele de la intrarea în teatru (Str. Dr. Iuliu Barasch) am făcut singura poză pe care o am împreună cu colegii din acea perioadă (ideie inspirată să împrumut aparatul foto de la bunicul).

Edited by djl, 11 September 2007 - 21:52.


#10
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Altă fază. La ora de engleză, în manual apărea la un momendat că "Steaua" joacă contra "Ajax". Colegii au râs - numele echipei "Ajax" se scrie la fel ca marca produselor de curățat.  :D
Cred că la balul de la sf. de cls. 8 era la televizor emisiunea aia cu tipii care erau închiși într-o fortăreață.  :rolleyes: Când mai ajung la biblotecă mă uit pe un ziar din 1997.

#11
zibstefan

zibstefan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 22.05.2007
Imi amintesc si eu de o intamplare, nu mai stiu daca eram la gradinita sau in clasa intai da oricum actiunea se intampla in vacanta de iarna la mina acasa (undeva la tara) dintr-un motiv ce nu-l mai retin parintii mei se certau in curte(posibil sa fi fost din cauza mea :confuzzled: :bicycle: :blink:   ) si eu cum ma furisam inspre poarta vad cumva pe dedesubt niste cisme, picioare o silueta ceva oricum era clar ca cineva tragea cu urechea la ai mei de pe ulita asa ca ma apropiu pana langa poarta ca o pisica si dupa aia sar pe poarta sa deschid sa vad cine e, nu tocmai o miscare buna pentru ca era o baba vecina de la casa urmatoare ,o persoana foarte grasa cam la 100 si ceva Kg care a incercat sa fuga cand a vazut miscare da nu iau iesit calculele mai exact cand s-a intors sa fuga a alunecat pe zapada si si-a luxat soldu, apoi a avut si pretentia sa ii chem pe ai mei sa o duca la spital, eu am calculat rapid ce as putea patii daca ar afla ai mei ca am incercat sa omor si o baba asa ca am spus ca ii chem da am intrat in curte si nam mai suflat o vorba nimanui(pana acum) in fine din ce am auzit baba a stat afara in zapada inca vreo 1/2 de ora pana a trecut cineva si a vazuto.Nu stiu daca am incadrat amintirea asta la categoria care trebuie dar simteam nevoia sa spun cuiva, oricum baba aia nu a mai mers pe picioarele ei de atunci si acum are un cadru de merge cu el si se uita f urat la mine .

#12
again

again

    WEB DUDE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,068
  • Înscris: 21.10.2005
in clasa a 9-a in primele zile de scoala la ora de istorie ca sa se puna bine cu noi profu facea diferite concursuri
pune o intrebare si cine raspunde primul si corect la ea, ia 10 fara nimic altceva in plus de facut

asadar, intrebarea era ce s-a intamplat in anul 33 dupa Hr. ,  dupa vreo 30 de secunde de gandire ma trezesc ca sunt singurul care stiu raspunsul si am strigat ca a murit Iisus , in secunda urmatoare se aude in clasa asa un sunet de descarcare ("pfiu...") (de parca viata colegilor ar fi depins de intrebarea asta) " iar unul din rebelii clasei, un fost repetent zice "ba si stiam bagami-as $^%#"

am luat zecele fara nicio discutie (defapt a fost singurul 10 la istorie din liceu) iar in perioada urmatoare, colegii se uitau la mine de parca as fi fost cel mai destept din clasa (bine, la cultura generala pot sa zic ca eram cel mai bine informat)

#13
m3th0dman

m3th0dman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,269
  • Înscris: 03.01.2007
În clasa a doua rețin ca eram cea mai tâmpită clasă din școală.
La etajuil I eram 4 clase de a 2-a (dintre care una era a mea). Rețin că ne <<băteam>> cu fiecare dintre ele, dar mai mult cu două, A-ul și E-ul, și mai rar cu F-ul, noi eram în B (de atunci până acum sunt tot în B :D ). Era interesant faptul că noi ne băteam cu fiecare clasă, dar ele între ele nu se băteau.
Bătaia se făcea în grup -> îmbrânceli, lovituri, înjurături, ș.a. Ceea ce rețin mai bine era faptul că mergeam vreo juma’ dintre băieții clasei și țineam de ușa clasei cu care ne băteam astfel încât ei să nu poată ieși. Când reușeau să iasă ne refugiam în clasa noastră, și făceau ei accelași lucru. Acest lucru se întămpla până veneau învățătoarele.
Rețin o fază dură, indignată învățătoarea clasei cu care ne-am bătut vine la noi în clasă pentru a recruta elevi ca să-i șteargă ușa de la clasă de flegme cu batista. Din fericire eu nu am fost recrutat.
Ușa era tot timpul deschisă cu piciorul, și odată din cauza nervilor un coleg a scăpat prea multă forță și piciorul a intrat prin ușă. Până a fost reparată toți intram pe acolo în clasa.
După clasa a doua învățătoarea a ieșit în pensie (din cauza noastră), iar după clasa a 3-a cea de-a doua învățătoare a plecat în concediu de maternitate.

Ce-aș mai vrea să se repete măcar pentru o săptămână vremurile de atunci!

#14
iulia89

iulia89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 424
  • Înscris: 22.04.2007
stiu una' din clasa a VIII-a . Cineva din clasa s-a gandit sa facem o farsa profei de geogra( pe care nimeni nu o suporta :ciocan: ) de 1 Aprilie.  Zis si facut. Ne-am ascuns cu totii in baie la fete(incluviv baietii)  :D  si am asteptat..........  pana am auzit k se strang profesorii la usa la baie (cam 5) :drac: dintre care si directorul....... dupa cam 10 min am iesit afara ...si a trebuit sa mergem la ora... :madanimated: :curse:   faza nasoala ca ne-am ales cu o lucrare "de toata frumusetea" + ca a aflat toata scoala + profesorii ne-au poreclit BUDISTI  :samui:  macar a fost distractiv.... :lol:

#15
Vineri

Vineri

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,306
  • Înscris: 16.03.2007

View Postdjl, on Oct 20 2007, 12:19, said:

Altă fază. La ora de engleză, în manual apărea la un momendat că "Steaua" joacă contra "Ajax". Colegii au râs - numele echipei "Ajax" se scrie la fel ca marca produselor de curățat.  :D
tu de ce n-ai ras?

#16
MadMike.Mitza

MadMike.Mitza

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,956
  • Înscris: 01.03.2006
Eu am facut de doua ori grupa mica la gradinita. <_< :lol:
M-au dat ai mei mai repede pentru ca nu era cine sa stea cu mine acasa.

#17
Paint_ro

Paint_ro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 23.04.2007
Prin clasa a VIII-a noi invatam in cea mai friguroasa clasa din scoala, stiu ca era gheata de 2 cm pe rama de aluminiu la geamuri (aveam termopane), iar noi, ca sa ne incalzim ne alergam cu bancile prin clasa. Mai exact le impingeam de la unu la altu. Dar, ca in orice clasa erau si la noi "elevi" (sper ca ati prins ideea). Stiu ca aveam un coleg, il cheama Vasile, dar noi ii spuneam Tancu' (mda...se credea cel mai mare batausi din tot orasul :notangel: ). Oricum, tin minte destul de clar cum a impins una din banci asa de tare incat a spart caloriferul  :naughty:, 200l ajungand astfel in clasa (si mai invatam si la etajul 2  :thumbup: ). Nici nu stiti ce fericire a fost pe noi, am scapat de 3 zile de scoala :worthy: , pana au inlocuit mesterii tot parchetul, ce se umflase asa de tare incat nu mai puteai deschide nici usa.

#18
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,554
  • Înscris: 13.06.2004
Apropos de faza cu șpaga, mai țin minte într-a 6-a sau a 7-a profa de desen ne-a cerut bani pt. un dulap la laboratorul ) de desen. Cred că toți am fost nevoiți să dăm cu tonții.
Într-a 8-a? am avut un mic bal și eu trebuia să fiu D.J.-ul  :Dj:  sau cel puțin un M.C., dar nu am mai fost. :down: Lasă că am să fiu Disk Jockey Lampă într-o zi :D Mai țin minte acum raiocasetofonul ăla mare (parcă avea și C.D.), în stilul aniilor '90  :wub:  S-a organizat o tragere la sorți ca să apară perechi, și o colegă foarte frumoasă și deșteaptă (de care mi-a plăcut) trebuia să danseze cu un coleg care era golan și derbedeu. Nu mai știu dacă au dansat.

Edited by djl, 18 November 2007 - 23:53.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate