![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Medicamente vs. Suplimente
Last Updated: Sep 09 2007 14:51, Started by
Valy1
, Sep 08 2007 22:53
·
0

Posted 08 September 2007 - 22:53

Azi am aflat ca urmatoarele 3 luni trebuie sa fac injectii cu Moldamin..
Am cautat pe diverse site-uri dar nu am gasit nimic concret..are ceva daca iau si suplimente in timpul tratamentului ? Dupa logica mea nu ar trebui sa fie probleme..dar vreau sa ma asigur. |
Posted 08 September 2007 - 23:41

Azi am aflat ca urmatoarele 3 luni trebuie sa fac injectii cu Moldamin.. Am cautat pe diverse site-uri dar nu am gasit nimic concret..are ceva daca iau si suplimente in timpul tratamentului ? Dupa logica mea nu ar trebui sa fie probleme..dar vreau sa ma asigur. |
Posted 09 September 2007 - 00:03

Posted 09 September 2007 - 14:51

Alo alo..o dati in altele..
keeekeees io ma refeream la sexu protejat ![]() Am fost sa imi fac analizele alea gratuite..nu stiu ce a pomenit doctora pe acolo de aslo (parca asa era) ..si sa fac moldamine urmatoarele 3 luni..cica pentru o infectie pe care am avut-o in gat si a ramas bacteria in mine. Deci stati calmi ca nu mor ![]() Edited by Valy1, 09 September 2007 - 14:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users