Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

Biorezonanta

- - - - -
  • Please log in to reply
91 replies to this topic

#73
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010
Tare de tot :)

#74
lumini9

lumini9

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 01.11.2013
biorezonanta magnetica si aparatele folosite

am fost la un astfel de cabinet si sunt f multumita fiind cadru medical cu aplecare spre partea de terapii complementare. si vreau mai multe informatii si indrumari despre biorezonanta si masurarea ei si despre aparate

raspunsurile lui AdrianAlex5 m-au atras in mod special fiindca pe seituri nu sunt prea multe si de calitate aceste informatii. Multumesc!

va rog sa ma ajutati in acest sens!va multumesc!

#75
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010

View Postlumini9, on 01 noiembrie 2013 - 09:47, said:

biorezonanta magnetica si aparatele folosite

am fost la un astfel de cabinet si sunt f multumita fiind cadru medical cu aplecare spre partea de terapii complementare. si vreau mai multe informatii si indrumari despre biorezonanta si masurarea ei si despre aparate

raspunsurile lui AdrianAlex5 m-au atras in mod special fiindca pe seituri nu sunt prea multe si de calitate aceste informatii. Multumesc!

va rog sa ma ajutati in acest sens!va multumesc!
Auzi tanti cadavru medical cu aplecare,nu vrei sa faci spam in alta parte? Hai repede,poate mai prinzi niste prosti sa ii jumulesti bine.

#76
lumini9

lumini9

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 01.11.2013
de ma jicnesti?

#77
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010

View Postlumini9, on 02 noiembrie 2013 - 18:46, said:

de ma jicnesti?
Nu te 'jicnesc', spun adevarul. Incarca totusi sa nu ne jignesti noua inteligenta promovand prostia aia.

#78
the_engineer

the_engineer

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 17.08.2013
Biorezonanta e asa de eficienta ca poti să duci un floc din blana câinelui tău și să spui că e din părul lu` bunică-ta. Diagnostic garantat!
Poți să zici ceva din moment ce "zeii biorezonanței" au diplomă de medici? De regulă e ca la bordel, patronul e un mascul înconjurat de fufe specializate în biorezonanță.

Niște fufe cam ca in clipul de mai jos

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/P9uIDeVTLkg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by the_engineer, 03 November 2013 - 20:24.


#79
90210

90210

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 10.10.2010

View Postthe_engineer, on 03 noiembrie 2013 - 20:21, said:

Poți să zici ceva din moment ce "zeii biorezonanței" au diplomă de medici?
Da, poti. Nu vezi ca si 'cadavrele medicale' vor o felie de tort?
Ps- cred ca ai gresit filmul :)

#80
adelaidesunchez

adelaidesunchez

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 30.12.2013
Buna, am fost si eu la biorezonanta, mai mult din convingerile altora decat din ale mele proprii. Pe scurt si eu am ales sa mint cate ceva(data nasterii si daca am avut nasteri) si sa nu dau niciun indiciu daca ma doare ceva sau daca ma simt rau. Mie mi-a spus ce era de spus, adica cate a putut si ea sa vada acolo. Pentru ca, hai sa fim seriosi, acolo nu lucreaza chiar medicii de top din Romania. Si chiar daca ar lucra, tot as inclina sa cred ca aparatura nu e chiar de top la noi in tara. Si daca ar fi atunci am putea sa luam in calcul rezultatele. Insa la stadiul care sunt acum sunt totusi prea generalizate. Doctorita de la consultatie se exprima rapid in 3 termeni: dezechilibre, tendinte sensibilitati. Nu a putut sa imi spuna cam cat de afectat este sau nu este organul X sau cat de serioasa este grasimea in sange. Plus, ca orice aparat conectat la un laptop este conectat si la o sursa de curent care daca variaza... mai taie din acuratete. Overall, mi-a spus de o grasime pe ficat, o sensibilitate la inima etc.. Nu mi-a spus insa cat de grav si mi-a recomandat acolo niste pastile naturiste tot de la ei. Fara garantie insa. Ea ar fi vrut sa platesc si o sedinta de tratament in plus, ca orice om care lucreaza in vanzari pana la urma, dar am refuzat spunand ca nu mai am bani. Nu mi s-a parut in niciun fel si nu cred ca este un miracol al medicinii acest lucru. Este departe de a fi. Pana la urma ceea ce este important de retinut este ca un control regulat al sanatatii (pe cont propriu si nu medicina muncii) ar trebui sa fie obligatoriu pentru fiecare dintre noi. Tine de educatie in primul rand.

Edited by adelaidesunchez, 30 December 2013 - 17:43.


#81
ruby1971Ruby

ruby1971Ruby

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 27.10.2014

View PostAdrianAlex5, on 16 septembrie 2008 - 15:30, said:

BIOREZONANTA MAGNETICA nu este o sarlatanie. Aparatele de Biorezonanta care au performante deosebite si o baza de date mare functioneaza corect cu o precizie de pana la 95%. Unii practicieni de biorezonanta si-au luat un aparat simplu si un laptop  crezand ca pot determina toate bolile, dar nu este chiar asa.
Aparatele adevarate folosesc mai multe dispozitive adica mai multe tipuri de oscilatoare si metatroane(pe principii diferite, pentru a verifica diagnosticul).
Aparatele au nevoie de conditii speciale de ecranare ale salilor de consultatii, adica sa fie ecranate de influentele din exterior, ale campurilor electromagnetice exterioare, ca de exemplu emisiile antenelor radio antene telefonie mobila, Tv, etc.
   Aparatele au nevoie de computere super performante pentru rularea programului si o baza de date uriasa care sa contina date (digitale) referitoare la organele bolnave, sanatoase sau "mai putin sanatoase".
   Aparatura care foloseste biorezonanta magnetica are aproximativ urmatorul mod de functionare (nu voi scrie numele aparatului pentru a nu se spune ca fac reclama acelui aparat, oricum nu vorbesc de SCIO.)
Prin castile de pe capul pacientului introduce in corp o serie de campuri magnetice ca si cele create de un electromagnet, de o intensitate de maxim 20mT, cu o frecventa cuprinsa intre 1.8Hz si 8.2Hz in functie de organele testate in acel moment (1.8 Hz pt sistemeul osos, 2,6Hz tesuturi conjunctive ,4.2 muschi,....8.2 cortexul cerebral, etc) schimband frecventa pentru organe diferite si face minim 200 teste la organe diferite si sectiuni ale acestor organe pentru un diagnostic corect. Pe langa aceste serii de campuri magnetice castile emit unde electromagnetice modulate in frecventa  intre 1,5-4.9Ghz si un alt set de unde electromagnetice de frecventa joasa de 240Hz.
   Campurile magnetice determina BIOREZONANTA care de fapt inseamna ca: un organ expus la un camp magnetic de o anumita frecventa, la un moment dat, ajunge la BIOREZONANTA MAGNETICA adica organul devine mai permeabil fata de acel camp magnetic, iar aparatul marcheaza acea frecventa. Un tesut, organ, un sistem  supus la o actiune (magnetica, mecanica) care se repeta, ajunge sa dea un raspuns  cu o frecventa a fenomenului , la care apar "batai", adica amplitudinea fenomenului(miscarea de exemplu sau vibratia mecanica) creste semnificativ.
Concluzie, aparatul comandat de computer cand ajunge la investigarea unui anumit organ introduce campuri magnetice de o anumita frecventa cu praguri de 0.1Hz pana gaseste frecventa la care rezoneaza respectivul organ. Dupa ce determina frecventa, o compara cu frecventa din baza lui de date, adica daca a descoperit ca pancreasul raspunde la 5.8Hz de exemplu cauta in baza lui de date (care a fost facuta de medici in urma ivestigatiilor facute pe bolnavi) si descopera ca pancreasul are o anumita boala pt ca s-au facut teste si s-a descoperit ca un pancreas sanatos raspunde la 5.6 in loc de 5.8Hz. Aceasta explicatie este simplista dar ilustreaza fenomenul destul de bine. O alta functie a aparatului este aceea de receptiona activitatea creierului. ca si cum creierul reactioneaza intr-un anumit fel daca "curentam"  un anumit organ.  
Aceste fenomene se produc simultan aceste aparate care dau rezultate relevante folosesc mai multe metode pentru a stabili un diagnostic, ca si cand aparatul ar fi format din mai multe aparate, unul pentru a stabili punctul (Hz) de biorezonanta. altul masoara activitatea cerebrala si altul masoara rezonanta mecanica cu semnale modulat de joasa frecventa max 240Hz.   Aparatul dupa ce compileaza toate aceste date le transmite computerului care face comparatia intre raspunsul organului pacientului si organul sanatos si diverse grade de boala pe care date le are in baza de date.
  Pe scurt un aparat superperformant de Biorezonanta Magnetica (frecventa de 4.9G) cu un computer superperformant (hard de min 250G ) chiar al doilea pt baza de date (hard de 1000G) da diagnostice corecte si chiar depisteaza boli in stadiul incipient cand inca nu se manifesta clinic.
Biorezonanta Magnetica este un feneomen cercetat stiintific si funtioneaza corect, cu singura rezerva ca trebuie sa fie aparatele calibrate, corect utilizate, cu soft-urile compete si corect instalate in conditii speciale de ecranare.
Imi pare rau daca nu m-am facut suficient de bine inteles si eventual voi reveni cu amanunte daca cineva doreste amanunte suplimentare. Doresc doar sa subliniez inca o data ca principiul BIOREZONANTEI MAGNETICE este bun si unele aparate sunt bune si chiar dau rezultate remarcabile. Pacientii nu au incredere in aceste aparate pt. ca au dat in unele cazuri de aparate care mergeau prost, nu erau calibrate sau cei care le folosesc nu au cunostiinte suficiente de informatica, electronica,medicina etc. sau in fine pur si simplu nu ii intereseaza.  
In final subliniez ca aceste randuri sunt scrise pentru o informare generala si nu ca o lucrare stiintifica pentru ca fenomenul este mult mai complex decat am scris eu aici.

Bonjour,
Imi puteti furniza o adresa in RO pt. o analiza ?????? Multumesc anticipat

#82
vasilefi

vasilefi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 404
  • Înscris: 23.05.2013
multi specialisti pe aici...
pentru informarea voastra in cadrul Universitatii de Medicina Victor Babes - Timisoara exista cursuri postuniversitare pentru medici care au ca subiect de studiu printre altele biorezonanta
http://www.emedic.ro...de-Medicina.pdf

#83
valia56

valia56

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 28.10.2014
Primul lucru care se invata la cursul de la UMF Timisoara este ca o evaluare energetica functionala adevarata dureaza de la 2-3 ore la 6 ore, in functie de scopul investigatiei.  Poate ca ar fi important sa tineti seama de acest lucru atunci cand evaluati consultatia primita sau cand va propuneti sa ajungeti la un cabinet de biorezonanta.

#84
oak333

oak333

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 01.06.2015
Biorezonanta este bine fundamentata stiintific:
https://www.physicsf...uencies.501607/

Exista o baza uriasa de date. Simplu cautati pe google "human body resonance frequencies"

Din pacate aceste frecvente pot fi folosite si la vatamarea omului (attachment)

Attached Files



#85
oak333

oak333

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 01.06.2015
Postez asta din curiozitate.

Ceuasescu folosea aparatul lui Tesla, care efectua
masaj cellular pe frecventa de ultraviolet:

http://adevarul.ro/l...a479/index.html

http://teslapress.co...trotherapy.html

#86
ambrozia2

ambrozia2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.08.2014
Saptamana urmatoare am si eu o programare in Bucuresti. Revin cu informatii.

#87
Neaceasca85

Neaceasca85

    UE se va scinda pana in 2040

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,391
  • Înscris: 14.10.2008
Salut celor de pe aici. Am 30 spre 31 ani si singurul meu viciu e mancatul de hrana care ingrasa. Poate si faptul ca imi place sa dorm mult, pana la ora 12.

Am facut o sedinta de biorezonanta Biomora, urmata de un regim alimentar cam drastic din partea maica-mii, avand 113-114 kg la 1,75 m.Posted Image


Din iunie 2015 a aparut o din asta si la Slatina, la sedinta de biorezonanta mi-a spus lucruri pe care nu avea de unde sa le stie. Biomora spune glicemia fara sa iti ia sange, am o glicemie mica, asa cum a tot iesit la analizele facute de-alungul timpului.

- m-a ghicit cu cervicala, ori cam 1 data pe an ma trezesc cu gatul intepenit
- a spus de unghii incarnate, taierea unghiilor mele de la picioare e un chin
- a ghicit cariile dentare, am avut cu duiumul
- grasime viscerala mare, cica 16%, asta a zis-o pana si fratelui, care e slab, daramite eu un supraponderal
- nivel de serotonina scazut-logic ca nu prea mai sunt fericit dupa ce a murit tata
- nivel de melatonina scazut-asta o are oricine nu se culca la ora 22, eu ma culc la 2
- o gramada de intolerante alimentare, dintre cereale am voie doar orez, dintre carnuri doar pui si peste; ulei de palmier sau rapita, nu ulei de floarea soarelui; fara lapte animal
- metale grele in corp, mercur, beriliu si inca unul; cica beriliul e de la expunerea la electronice
- deficit de calciu si seleniu
- steatoza hepatica
- putrefactie mare in colon, fiind mare mancator de carne, logic
- inceput de ateroscleroza
- nisip la rinichi
- deshidratare celulara, 48% saturatie, cica organismele obeze de obicei sunt deshidratate

In privinta nepotului care avea varsaturi non-stop si nu stiau de ce, eliminarea laptelui recomandata de Dr. Luca a rezolvat problema.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Qv0uxvJ1NxM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Cii767Mq6yA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Neaceasca85, 02 April 2016 - 18:12.


#88
Alisa088

Alisa088

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 11.09.2016
Imi puteti recomanda din experienta un cabinet bun de biorezonanta in Bucuresti? :)

#89
ovidiu586

ovidiu586

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 30.03.2005
Cabinet bun,medic bun ! La varsta mea , pensionar ,72 de ani, am invatat ca totul depinde de omul pe care il ai in fata ,de starea lui psihica si fizica
din momentul in care ai intrat la el in cabinet.
Ma preocupa corpul meu si citesc destul de mult despre potentialul sau, modificat in timp de trecerea anilor dar si de modul cum
ma comport cu el : excese, nutritie, efort, odihna, cunoastere, etc. Adica , impreuna cu medicul de familie,pe care il consult cam de
2-3 ori pe an, imi stabilesc standardul de viata in functie de potentialul corpului . Merg pe munte de 1-2 ori pe luna,alerg, fac multa miscare,
dar tot am cateva probleme de sanatate, tratate cat mai putin cu produse chimicale , si cu analize medicale periodice la zi.
Am zis aceste cateva lucruri pentru a putea ,cei ce citesc topicul,sa aprecieze corect ce scriu in continuare despre biorezonanta .

Am facut testul de biofeedback la un cabinet recomandat de un bun prieten . Au trecut cateva zile ,recitesc Fisa de Evaluare ,si tot
imi vine destul de greu sa accept ca un aparat SCIO insotit de un program ca lumea ,poate afla despre miine lucruri pe care nu le
discut decat cu MF. Mi s-au confirmat nu numai problemele la organele ce le am in atentie medical ci si cele ce tin de structura mea
psihica, prin evidentierea unor indicatori ce tin de functionarea creierului / mintii mele ! Am primit cateva pagini cu indicatori de evaluare ,
recomandari cu DA si NU privind nutritia ( pe care la am pe masa de multa vreme ) si 4 recomandari cu ceva suplimente ,nu scumpe,
dintre care 2 le iau de ceva timp. Totul a durat 1.5 ore si am platit 200 lei.
Asta este tot. Mi s-au confirmat cele stiute si in tratament , dar am aflat si lucruri noi, pe care le voi aprofunda impreuna cu MF.
Nu dau nume de cabinet sau nr. de telefon. Tine de decizia si destinul fiecaruia sa-si gaseasce drumul in viata !
Sa auzim numai de bine !

Edited by ovidiu586, 07 December 2017 - 12:52.


#90
cavit

cavit

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,089
  • Înscris: 08.05.2016
Un rewieu asupra principiului, este vorba despre oscilatiile cuantice ale colectiilor moleculare, exista o aplicatie bine definita care utilizeaza un magnet forte puternic pentru a alinia moleculele, laboratoarele maglab au magneti de 13/45 tesla si de la nul unul doar supraconductor de 33 tesla.

In campuri magnetice atat de puternice detectia se face curat cu un raport semnal zgomot foarte bun.

Metoda biorezonanta este una de control molecular, moleculele rezoneaza, poate avea aplicatii diverse.

Pe mine ma intereseza explicit detectia helmintilor in probe de scaun deorece prevalenta este deosebit de ridicata peste 50% asa cum o arata testarea imunologica, dar aceasta nu poate preciza daca este o infestare activa.

am realizat un setup asemanator cu cel din laboratorul maglab, dar utilizand un magnrt mai slab caa 1T incep sa apara ceva rezultate, merge mult mai curat pe probe congelate in azot lichid.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate