![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Opera Mini in limba romana
Last Updated: Oct 09 2009 17:41, Started by
spiderpc
, Sep 04 2007 23:21
·
0

Posted 04 September 2007 - 23:21

M-am gandit ca nu ar fi rau sa avem Opera Mini si in limba romana. Asa ca am tradus Opera Mini 2.04 (versiunea neoficiala) si in limba romana. Downloadul il puteti face direct din atasament sau intrand pe site-ul http://opera-mini.ru/maker204/ si va puteti crea acolo versiunea in limba romana dupa cum va place.
Astept sugestii si pareri pentru imbunatatirea traducerii pentru versiunile urmatoare. E prima traducere in limba romana si s-ar putea sa nu fie corecta in totalitate. ![]() pentru cei care nu stiu, Opera Mini e cel mai performant browser java pentru telefoane mobile la ora actuala! ![]() Attached FilesEdited by spiderpc, 04 September 2007 - 23:25. |
Posted 05 September 2007 - 16:01

ma multumesc si cu cel in engleza, cine stie ce crocodili ai bagat tu prin aplicatia aia
![]() |
Posted 05 September 2007 - 16:03

Fara suparare, da` nu cred ca e vreo diferenta pentru cei ce stiu sa foloseasca opera mini intre engleza si romana. Plus ca versiunea asta e veche si n`are multe din dotarile astora noi.
|
Posted 05 September 2007 - 18:09

Posted 06 September 2007 - 19:40

ma multumesc si cu cel in engleza, cine stie ce crocodili ai bagat tu prin aplicatia aia ![]() ![]() Quote Fara suparare, da` nu cred ca e vreo diferenta pentru cei ce stiu sa foloseasca opera mini intre engleza si romana. Plus ca versiunea asta e veche si n`are multe din dotarile astora noi. |
Posted 09 October 2007 - 10:22

A aparut versiunea 2.05 mod in limba romana. aceasta versiune, teoretic, va trebui sa mearga pe orice telefon cu apn wap pentru ca s-a introdus o optiune de setare proxy
![]() [ http://sharemobile.ro/share/578/opera2.05_1.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://sharemobile.ro/share/578/opera2.05_2.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://sharemobile.ro/share/578/opera2.05_3.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://sharemobile.ro/share/578/opera2.05_4.JPG - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] O puteti downloada din atasament apoi sa o dezarhivati sau download direct de aici! Attached FilesEdited by spiderpc, 09 October 2007 - 10:24. |
Posted 09 October 2007 - 10:35

Da, am vazut cu surprindere in maker ca are versiune de Romana, dar nu si de engleza
![]() ![]() ![]() |
Posted 09 October 2007 - 11:00

Dupa cum vezi si tu e versiunea 2.05, imediat dupa 2.04. alte noutati pe langa cele spuse de tine sunt:
- filtru in listarea fisierelor la export si import. - pentru modelele Sony Ericcson, in managerul de fisiere exista posibilitatea conversiei unor fisiere din UTF in CP-1251. - afisarea numelui intreg al paginii in istorie. - posibilitatea de a seta proxy. - suportul caracterelor chirilice in referinte. - sortare dupa nume, data, tip, marime, atribute a fisierelor in FTP. - o descriere mai detaliata e erorilor intampinate. In plus s-au mai facut unele schimbari si corectii pe care le veti descoperi singuri ![]() Edited by spiderpc, 09 October 2007 - 11:02. |
|
Posted 09 October 2007 - 13:12

Stii cumva cum se dezasambleaza/reasambleaza fisierul "t" si "v" din arhiva jar? (ala care contine imaginile)
![]() |
Posted 09 October 2007 - 13:56

Sau exista vreo cale de a creea propria tema (nu numai culorile)? Din cate am inteles acolo pe forum (cu traducerea facuta de BabelFish) unii si-au putut creea propriile teme... Exista vreun program, ceva, cu care sa pot compila temele?
|
Posted 09 October 2007 - 14:12

nu stiu sigur daca poti. ti-ar trebui un class translator. insa nu prea ai ce teme sa creezi deoarece culorile le poti schimba din aplicatie (altceva poti schimba), iar icoanele pot fi alese din lista care iti apare cand creezi aplicatia cu ajutorul maker-ului. daca vrei icoane personalizate va trebui sa le trimiti la administrator si daca le aproba vor aparea in maker
![]() Edited by spiderpc, 09 October 2007 - 14:17. |
Posted 30 October 2007 - 21:12

multumesc pentru mini.opera ro si link-ul MobileWave. cu wap nelimitat de la orange sa tot folosesc mini.opera
versiunea 3.1 de cateva luni nu mai merge. se deschide, intru pe google si caut o adresa si se misca in reluare si apoi se blocheaza versiunea 3.1. ultima versiune 4 functioneaza dar nu-mi place.(versiunea 2.05 cea ruseasca merge pe telefonul meu w810i. versiunea ta 2.05 ro imi da 504 timeout occurred... Error:t120) |
Posted 03 November 2007 - 20:10

-incearca versiunea 2.04 RO. e cea stabila.
-faptul ca se misca aplicatia "in reluare" nu are legatura cu conexiunea de internet. incearca sa golesti cache-ul sau sa o reinstalezi. -intre versiunea 2.05 RU si 2.05 RO nu e nicio diferenta, decat limba...deci nu are cum ca cea in rusa sa mearga si cea in romana sa nu mearga. |
|
Posted 04 November 2007 - 19:57

@spiderpc..eu nu pot downloada versiunea arhivata de la 2.04 si nici de la 2.05 ..iar la vers nearhivata imi da unable to instal pe un n70...mai incerca sa mai uploadezi din nou ca sunt interesat de versiunea asta
later edit:s-a rezolvat..era netu meu de vina..good work spiderpc Edited by ionut2, 04 November 2007 - 20:18. |
Posted 04 November 2007 - 20:32

multumesc ionut
![]() deci, dupa ce downloadati arhiva RAR, dezarhivati pentru a obtine fisierul JAR (care e de fapt tot o arhiva) pe care il instalati pe telefon. |
Posted 05 November 2007 - 13:39

Am versiunea 2.05 dar la download ma duce pe browseru telului
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users