Reviste de culturism
Last Updated: Aug 31 2007 20:22, Started by
allah2
, Aug 31 2007 19:54
·
0

Posted 31 August 2007 - 19:54

Da, stiu ca am mai facut un topic asemanator, dar acolo am avut doar o intrebare exacta, si anume unde pot gasi astfel de revsite. In acest topic vreau sa se discute despre revistele de culturism in general, pareri despre acestea, care va plac si care nu.
Asa... ce reviste de culturism cititi? Eu, pana acum, am citit doar Muscular Development si Muscle Fit. Muscular Development mi se pare de-a dreptul excelenta! O multime de informatii bune, interviuri si raspunsuri mai mult decat complete, antrenamentele profesonistilor si multe altele. Muscle Fit mi se pare o porcarie. Zic asta in principal datorita stilului analfabet al redactorilor de acolo cu care scriu ei articolele. O multime de litere mancate, plus multe virgule puse aiurea. Bine, trecem peste greutatea de a citi articolele, dar chiar si asa informatiile sunt cu mult sub cele din MD. Si sa nu mai zic ca se abereaza mult prea mult... Altele... nici nu mai stiu. Care mai sunt? ![]() |
Posted 31 August 2007 - 20:22

Culturism , Hardbody , Ironworld, Promuscle Magazin , Fitlife , Flex - toate in ro
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users