Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

De unde pot cumpara reviste de culturism?

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

allah2

allah2

Member

• Grup: Members
Am primit, odata ce am achizitionat un concentrat proteic de la un magazin de suplimente, doua numere ale revistei de culturism intitulata Muscular Development, care am inteles ca apare odata la 2 luni. Am intrat pe situl revistei, am vazut ca se poate face comanda online, dar eu as vrea sa o cumpar direct.

Mai e si revista MuscleFit de la ProNutrition, la care am facut comanda online si care tocmai mi-a venit. Problema e ca arata destul de indoita si mototolita (lucru de asteptat datorita unei comenzi online), astfel ca pe viitor as dori sa-mi achizitionez revistele direct.

De unde pot face rost de aceste reviste (sau si altele) in capitala? La chioscuri nu se gasesc...

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postallah2, on Aug 30 2007, 17:00, said:

Am primit, odata ce am achizitionat un concentrat proteic de la un magazin de suplimente, doua numere ale revistei de culturism intitulata Muscular Development, care am inteles ca apare odata la 2 luni. Am intrat pe situl revistei, am vazut ca se poate face comanda online, dar eu as vrea sa o cumpar direct.

Mai e si revista MuscleFit de la ProNutrition, la care am facut comanda online si care tocmai mi-a venit. Problema e ca arata destul de indoita si mototolita (lucru de asteptat datorita unei comenzi online), astfel ca pe viitor as dori sa-mi achizitionez revistele direct.

De unde pot face rost de aceste reviste (sau si altele) in capitala? La chioscuri nu se gasesc...
cum sa nu se gaseasca la chioscuri ?? cauta tu bine...:)

cutler

cutler

Senior Member

• Grup: Senior Members
la chioscurile Rodipet , dar trebuie sa fii pe faza ca vin putine exemplare

allah2

allah2

Member

View Postadi185, on Aug 30 2007, 14:03, said:

cum sa nu se gaseasca la chioscuri ?? cauta tu bine...:)

Pai am luat intr-o zi cam tot centrul la rand (de la Piata Victoriei, la Romana, pe Magheru, dupa Unirii... pana la Tineretului) si niciun chiosc n-avea nimic...  :mellow:
La unele sali nu s-ar putea gasi (si numere vechi, pentru ca si din alea as vrea)?

Edited by allah2, 30 August 2007 - 16:18.

Rayden3000

Rayden3000

Member

La mine in oras la orice taraba cu ziare gasesti :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate