![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
De unde pot cumpara reviste de culturism?
Last Updated: Aug 30 2007 19:17, Started by
allah2
, Aug 30 2007 16:00
·
0

Posted 30 August 2007 - 16:00

Am primit, odata ce am achizitionat un concentrat proteic de la un magazin de suplimente, doua numere ale revistei de culturism intitulata Muscular Development, care am inteles ca apare odata la 2 luni. Am intrat pe situl revistei, am vazut ca se poate face comanda online, dar eu as vrea sa o cumpar direct.
Mai e si revista MuscleFit de la ProNutrition, la care am facut comanda online si care tocmai mi-a venit. Problema e ca arata destul de indoita si mototolita (lucru de asteptat datorita unei comenzi online), astfel ca pe viitor as dori sa-mi achizitionez revistele direct. De unde pot face rost de aceste reviste (sau si altele) in capitala? La chioscuri nu se gasesc... |
Posted 30 August 2007 - 16:03

Am primit, odata ce am achizitionat un concentrat proteic de la un magazin de suplimente, doua numere ale revistei de culturism intitulata Muscular Development, care am inteles ca apare odata la 2 luni. Am intrat pe situl revistei, am vazut ca se poate face comanda online, dar eu as vrea sa o cumpar direct. Mai e si revista MuscleFit de la ProNutrition, la care am facut comanda online si care tocmai mi-a venit. Problema e ca arata destul de indoita si mototolita (lucru de asteptat datorita unei comenzi online), astfel ca pe viitor as dori sa-mi achizitionez revistele direct. De unde pot face rost de aceste reviste (sau si altele) in capitala? La chioscuri nu se gasesc... ![]() |
Posted 30 August 2007 - 16:04

la chioscurile Rodipet , dar trebuie sa fii pe faza ca vin putine exemplare
|
Posted 30 August 2007 - 16:17

cum sa nu se gaseasca la chioscuri ?? cauta tu bine... ![]() Pai am luat intr-o zi cam tot centrul la rand (de la Piata Victoriei, la Romana, pe Magheru, dupa Unirii... pana la Tineretului) si niciun chiosc n-avea nimic... ![]() La unele sali nu s-ar putea gasi (si numere vechi, pentru ca si din alea as vrea)? Edited by allah2, 30 August 2007 - 16:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users