Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Filmul Netflix nu se vede tot ecr...

Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...
 Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...
 Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...
 Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia

Acumulatori camera de supraveghere

program de antrenament

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

alexandru90

alexandru90

Junior Member

• Grup: Members
Fac sala de vreo 2 luni..si vreau sa'mi fac si un program.Mi'a fost recomandat urmatorul program:
LUNI:piept
MARTI:picioare
MIERCURI:pauza
JOI:bicepsc si triceps
VINERI:spate
SAMBATA:umeri....
Mentionez ca am 17 ani ,62 de kg si sunt ectomorf.. :D Ce parere aveti...???VI se pare un program bun....?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!!
Multumesc anticipat!

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postalexandru90, on Aug 29 2007, 15:41, said:

Fac sala de vreo 2 luni..si vreau sa'mi fac si un program.Mi'a fost recomandat urmatorul program:
Mentionez ca am 17 ani ,62 de kg si sunt ectomorf.. :D Ce parere aveti...???VI se pare un program bun....?
Multumesc anticipat!
inverseaza ziua de luni cu marti , si ziua de joi cu sambata si o sa fie mai bine...

adi185

adi185

Member

totusi 5 zile e extrem de mult pt un incepator..:) dacavrei masa sacresti fa 3 zile pe sapt

alexandru90

alexandru90

Junior Member

multumesc adi185 ..pt raspunsuri....in continuare astept noi opinii legate de programul meu de antrenament
MULTUMESC ANTICIPAT!!!

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postalexandru90, on Aug 29 2007, 12:41, said:

Multumesc anticipat!

Fa luni piept cu umeri, marti picioare, miercuri pauza, joi la fel.. vineri spate .. si mai ai o zi de pauza.. totusi mai bun decat ti l`ai facut tu :)

alexandru90

alexandru90

Junior Member

multumesc mult  pentru raspunsuri....inca ceva....sunt deficitar la brate ..Ce exercitii ar trebui folosite mai des pentru dezvoltarea bratelor...va rog sa'mi scrieti (daca se poate) un program care sa dea rezultate bune..pentru brate..
MULTUMESC ANTICIPAT!!

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postalexandru90, on Aug 30 2007, 11:44, said:

multumesc mult  pentru raspunsuri....inca ceva....sunt deficitar la brate ..Ce exercitii ar trebui folosite mai des pentru dezvoltarea bratelor...va rog sa'mi scrieti (daca se poate) un program care sa dea rezultate bune..pentru brate..
MULTUMESC ANTICIPAT!!
Tu vrei brandu mare :))) Pai exercitii pentru biceps si triceps...

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postciutacu, on Aug 30 2007, 08:46, said:

Tu vrei brandu mare :))) Pai exercitii pentru biceps si triceps...

da..exercitii pt biceps si triceps.. tine minte ca tricepsu da 70% din marimea bratului..asa ca daca vrei brate mari stii asupra cui sa te concentrezi :)

ciutacu

ciutacu

Active Member

View PostRayden3000, on Aug 30 2007, 20:18, said:

da..exercitii pt biceps si triceps.. tine minte ca tricepsu da 70% din marimea bratului..asa ca daca vrei brate mari stii asupra cui sa te concentrezi :)
Chiar nu stiam asta ! Multumesc !

Pff... ce mint, stiam asta dinainte ca tu sa stii diferenta dintre haltera si gantera :roflmaofast:

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postciutacu, on Aug 30 2007, 17:23, said:

Chiar nu stiam asta ! Multumesc !

Pff... ce mint, stiam asta dinainte ca tu sa stii diferenta dintre haltera si gantera :roflmaofast:

NU am zis`o pentru tine , cred ca parintilor tai le este rusine cu tine..nu ? mai cunosc eu unu ca tine..personal.. si chiar e vai de el..il compatimesc si pe el cum te compatimesc pe tine.. si pe viitor ..incearca sa nu mai iei la misto persoanele care nici macar nu stii cum arata..ok ?

ciutacu

ciutacu

Active Member

View PostRayden3000, on Aug 30 2007, 22:35, said:

NU am zis`o pentru tine , cred ca parintilor tai le este rusine cu tine..nu ? mai cunosc eu unu ca tine..personal.. si chiar e vai de el..il compatimesc si pe el cum te compatimesc pe tine.. si pe viitor ..incearca sa nu mai iei la misto persoanele care nici macar nu stii cum arata..ok ?
De ce sa le fie ? Nu conteaza cum arati, daca ai bagat 6 luni - 1 an proteine si ai mers la sala punand ceva muschi, ajungi sa le dai sfaturi celor care se antreneaza de o viata ? Aici gresesti tinere ! :nonobad:

Edited by ciutacu, 30 August 2007 - 21:42.

allah2

allah2

Member

Cred ca se referea la faptul ca nu e frumos sa iei la misto persoanele pe care nu le cunosti :P Desi "certurile" sunt chiar mai intalnite pe forumuri (unde persoanele respective nu se cunosc), decat in mod normal :D

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postallah2, on Aug 30 2007, 22:46, said:

Cred ca se referea la faptul ca nu e frumos sa iei la misto persoanele pe care nu le cunosti :P Desi "certurile" sunt chiar mai intalnite pe forumuri (unde persoanele respective nu se cunosc), decat in mod normal :D
Daca m-ar cunoaste cineva de pe forum, nu ar vrea sa se certe cu mine  :boxing:

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Ciutacule tu te antrenezi de o viata ?  :lol: Ia pune niste poze cu tine

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postciutacu, on Aug 30 2007, 20:02, said:

Daca m-ar cunoaste cineva de pe forum, nu ar vrea sa se certe cu mine  :boxing:

NU fi asa de sigur.. si te gandesti la varianta ca poti sa nu intri niciodata intr-o sala de forta..sa nu iei nici un supliment dar sa poti da sfaturi bune ? NU te-ai gandit la asta avand in vedere ce afirmatii faci.. e clar ca nu vezi pe unde calci de la nasu ala prea sus, gandeste-te si la un nutritionist.. da`n fine..in mintea ta nu incap atatea informatii deodata

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Poate ciutacu ii Cichi Cian  :lol:

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate