![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
program de antrenament
Last Updated: Aug 31 2007 11:52, Started by
alexandru90
, Aug 29 2007 14:41
·
0

Posted 29 August 2007 - 14:41

Fac sala de vreo 2 luni..si vreau sa'mi fac si un program.Mi'a fost recomandat urmatorul program:
LUNI:piept MARTI:picioare MIERCURI:pauza JOI:bicepsc si triceps VINERI:spate SAMBATA:umeri.... Mentionez ca am 17 ani ,62 de kg si sunt ectomorf.. ![]() Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!! Multumesc anticipat! |
Posted 29 August 2007 - 14:43

Fac sala de vreo 2 luni..si vreau sa'mi fac si un program.Mi'a fost recomandat urmatorul program: LUNI:piept MARTI:picioare MIERCURI:pauza JOI:bicepsc si triceps VINERI:spate SAMBATA:umeri.... Mentionez ca am 17 ani ,62 de kg si sunt ectomorf.. ![]() Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!! Multumesc anticipat! |
Posted 29 August 2007 - 14:44

totusi 5 zile e extrem de mult pt un incepator..
![]() |
Posted 29 August 2007 - 14:52

multumesc adi185 ..pt raspunsuri....in continuare astept noi opinii legate de programul meu de antrenament
MULTUMESC ANTICIPAT!!! |
Posted 29 August 2007 - 17:34

Fac sala de vreo 2 luni..si vreau sa'mi fac si un program.Mi'a fost recomandat urmatorul program: LUNI:piept MARTI:picioare MIERCURI:pauza JOI:bicepsc si triceps VINERI:spate SAMBATA:umeri.... Mentionez ca am 17 ani ,62 de kg si sunt ectomorf.. ![]() Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!! Multumesc anticipat! Fa luni piept cu umeri, marti picioare, miercuri pauza, joi la fel.. vineri spate .. si mai ai o zi de pauza.. totusi mai bun decat ti l`ai facut tu ![]() |
Posted 30 August 2007 - 10:44

multumesc mult pentru raspunsuri....inca ceva....sunt deficitar la brate ..Ce exercitii ar trebui folosite mai des pentru dezvoltarea bratelor...va rog sa'mi scrieti (daca se poate) un program care sa dea rezultate bune..pentru brate..
MULTUMESC ANTICIPAT!! |
Posted 30 August 2007 - 10:46

multumesc mult pentru raspunsuri....inca ceva....sunt deficitar la brate ..Ce exercitii ar trebui folosite mai des pentru dezvoltarea bratelor...va rog sa'mi scrieti (daca se poate) un program care sa dea rezultate bune..pentru brate.. MULTUMESC ANTICIPAT!! ![]() |
Posted 30 August 2007 - 19:18

Posted 30 August 2007 - 19:23

da..exercitii pt biceps si triceps.. tine minte ca tricepsu da 70% din marimea bratului..asa ca daca vrei brate mari stii asupra cui sa te concentrezi ![]() Pff... ce mint, stiam asta dinainte ca tu sa stii diferenta dintre haltera si gantera ![]() |
Posted 30 August 2007 - 21:35

Chiar nu stiam asta ! Multumesc ! Pff... ce mint, stiam asta dinainte ca tu sa stii diferenta dintre haltera si gantera ![]() NU am zis`o pentru tine , cred ca parintilor tai le este rusine cu tine..nu ? mai cunosc eu unu ca tine..personal.. si chiar e vai de el..il compatimesc si pe el cum te compatimesc pe tine.. si pe viitor ..incearca sa nu mai iei la misto persoanele care nici macar nu stii cum arata..ok ? |
|
Posted 30 August 2007 - 21:42

NU am zis`o pentru tine , cred ca parintilor tai le este rusine cu tine..nu ? mai cunosc eu unu ca tine..personal.. si chiar e vai de el..il compatimesc si pe el cum te compatimesc pe tine.. si pe viitor ..incearca sa nu mai iei la misto persoanele care nici macar nu stii cum arata..ok ? ![]() Edited by ciutacu, 30 August 2007 - 21:42. |
Posted 30 August 2007 - 21:46

Cred ca se referea la faptul ca nu e frumos sa iei la misto persoanele pe care nu le cunosti
![]() ![]() |
Posted 30 August 2007 - 22:02

Cred ca se referea la faptul ca nu e frumos sa iei la misto persoanele pe care nu le cunosti ![]() ![]() ![]() |
Posted 30 August 2007 - 22:55

Ciutacule tu te antrenezi de o viata ?
![]() |
Posted 31 August 2007 - 09:01

Daca m-ar cunoaste cineva de pe forum, nu ar vrea sa se certe cu mine ![]() NU fi asa de sigur.. si te gandesti la varianta ca poti sa nu intri niciodata intr-o sala de forta..sa nu iei nici un supliment dar sa poti da sfaturi bune ? NU te-ai gandit la asta avand in vedere ce afirmatii faci.. e clar ca nu vezi pe unde calci de la nasu ala prea sus, gandeste-te si la un nutritionist.. da`n fine..in mintea ta nu incap atatea informatii deodata |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users