![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cumparaturi cu masina la Lorrach /Weil am Rhein
Last Updated: Sep 07 2007 02:38, Started by
sanddy1964
, Aug 28 2007 20:14
·
0

Posted 28 August 2007 - 20:14

Stie cineva unde e Mall-ul ala faimos de la Lorrach , din Germania, de la granita cu Elvetia, la Basel? Adica cum se intra acolo, ce iesire de Autobahn, etc etc..ponturi, chestii, socoteli? Ca mereu am trecut ghiulea pe acolo si nu am remarcatr ca ar fi ceva deosebit..
sper sa nu ma mute Bebeluska ![]() Edited by MAK, 28 August 2007 - 20:49. |
Posted 31 August 2007 - 10:09

M-ai facut curios. Am trecut si eu de citeva ori pe acolo dar nici n-am stiut ca-i un Mall vestit in zona. Unde este, in Germania? Sau Franta? Daca-i in Germania nu pot sa-mi dau seama unde se iese, dupa cum stiu prima iesire de pe autobahn e spre Moulhouse. Stiu un Carrefour in Moulhouse, dar nu cred ca asta te intereseaza.
|
Posted 01 September 2007 - 22:50

M-ai facut curios. Am trecut si eu de citeva ori pe acolo dar nici n-am stiut ca-i un Mall vestit in zona. Unde este, in Germania? Sau Franta? Daca-i in Germania nu pot sa-mi dau seama unde se iese, dupa cum stiu prima iesire de pe autobahn e spre Moulhouse. Stiu un Carrefour in Moulhouse, dar nu cred ca asta te intereseaza. ![]() ![]() |
Posted 07 September 2007 - 02:38

Stati linistiti ca nu e ceva nemaipomenit centrul comercial...tzeapa...am fost la cel din Weil am Rhein, se cheama OUTLET CITY.
E un fel de Parndorf scump. ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users