Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

alocatie copil roman nascut afara

Schimbare Furnizor Energie Prin P...

Retete compensate
 Proba la alegere a profilului la ...

Exploziile din blocurile romanesti.

Polizor unghiular mediu

Editare video, fara placa video
 Cateva intrebari legate de sistem...

Despre lipituri, statii, pistoale...

ANGLIA...ITALIA...FRANTA...GERMAN...

Sfat achizitie masina ∼6000...
 Sunet electronic dupa franat

SSD M2 ieftin pentru un laptop My...

Programator USB-ISP E-LAB

Monitor cu probleme
 

SAMSUNG SyncMaster 720N

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
florin huiban

florin huiban

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 21.11.2005
Am si eu o problema cu un monitor LCD samsung 720n.De ceva vreme imi apare si dispare meniul monitorului.Nu stiu ce sa ii fac si de multe ori nu mi se deschide monitoru tre sa ii scot alimentarea si dupa aia se aprinde.Va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine.Va multumesc

#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,589
  • Înscris: 24.09.2006
incarca monitorul la alt calculator, daca e totul ok cel mai probabil sursa PC-ului este de vina(mi s-a intamplat si mie)

#3
mirch_bam

mirch_bam

    JUST...A...PASSENGER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,108
  • Înscris: 05.02.2006

 florin huiban, on Aug 27 2007, 21:10, said:

si de multe ori nu mi se deschide monitoru tre sa ii scot alimentarea ...
te referi la alimentarea monitorului sau a PC-ului. Poate e de vina sursa monitorului...

#4
florin huiban

florin huiban

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 21.11.2005
ma referer la monitor ca eu daca il tin in standby si mi se inchide daca nu lucrez pe el cand apas butonul open nu mi se deschide.Daca inchid calculatoru si tin monitorul deschis imi apare pe ecran TEST GOOD

#5
mirch_bam

mirch_bam

    JUST...A...PASSENGER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,108
  • Înscris: 05.02.2006
Devine tot mai clar ca e sursa monitorului. Incearca totusi sa il pui si pe alt PC sa vezi cum face, poate e ceva cu placa video... poate.
Oricum eu zic ca in final vei ajunge la un specialist pentru a verifica alimentarea monitorului. E externa sau interna?

#6
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,589
  • Înscris: 24.09.2006
mie mi s-a intamplat sa fie de vina chiar sursa calculatorului, stiu ca suna ciudat dar asa mi s-a intamplat mie...

#7
rocky_manro

rocky_manro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 22.01.2007
ai probleme la butoanele monitorului - raman blocate butoanele de meniu (OSD)
du-te in service cu el.

#8
crysz

crysz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 28.12.2007
exact acelasi monitor..exact aceeasi problema..acum 10 min mi sa intamplat pentru prima oara.uite ce am facut . am cautat pe net si se pare ca e o problema frecventa la acest tip de monitoare.odata mam enervat si am apasat ca nebunu butonul meniu de vreo 20-30 de ori foarte repede apoi lam tinut apasat vreo 4-5 sec..puf!!!nu mai apare....nu stiu dak e o solutie de durata dar cu siguranta imi scade increderea la samsung ca si producator de monitoare cand am vazut cat de extinsa e problema.

#9
coxxxtel

coxxxtel

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 12
  • Înscris: 06.02.2005
Am si eu aceeasi problema... La inceput era doar al doilea buton, care schimba modurile (Entertainment/Text/etc...) , dar acum se stinge foarte usor cand apas pe butoanele lui.

#10
lepetir

lepetir

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 698
  • Înscris: 12.07.2007

 coxxxtel, on Feb 11 2008, 21:22, said:

Am si eu aceeasi problema... La inceput era doar al doilea buton, care schimba modurile (Entertainment/Text/etc...) , dar acum se stinge foarte usor cand apas pe butoanele lui.


Problemele apar de la push-butoanele care sint made in china.Oxideaza din cauza ca materialul contactului nu mai este aurit (marfa de consum la preturi mici) iar oxizii conduc curentul, aparind astfel comenzi false.Solutia este inlocuirea microcontactelor.

#11
C.F.S.

C.F.S.

    Jos comunismul!

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,214
  • Înscris: 04.10.2007
Peste 15 monitoare samsung in fata mea, niciunul nu are problema semnalata.


@ ma referer la monitor ca eu daca il tin in standby si mi se inchide daca nu lucrez pe el cand apas butonul open nu mi se deschide.Daca inchid calculatoru si tin monitorul deschis imi apare pe ecran TEST GOOD

Ca sa iasa din stand-by, nu trebuie apasat pe intrerupatorul de la monitor ci tst sau mouse.

Poate sursa taie curentul dupa o perioada (vezi power options) si "uita" sa reia alimentarea la iesirea din stand-by (cauze: soft, sursa, altele).

#12
valentin78ro

valentin78ro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 19.06.2007
va salut. am si eu aceeasi problema cu 720n. ieri aparea meniul de capul lui, asa ... aiurea. azi nu mai apare. ce bine....(spuneam eu) . dar acum nu mai merge deloc meniul. si cand dau pe butonul de meniu apare entertain, custom, etc ... . si al doilea buton face la fel.entertain, custom, etc. auto adjustment LOKED  asa apare. In rest merge normal. dar ma cam ingrijoreaza. se poate reseta cumva meniurile ?????

#13
rocky_manro

rocky_manro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 22.01.2007
tii apasat pe butonul cu sageata....ar trebui sa se reseteze meniul

#14
florianjipa

florianjipa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 01.06.2007
am prb MARI cu acet tip de calc si anume imi apare total aleataor sub meniul brightness si se AUTO RGLEAZA la 100 la suta sau 80 , 90   ... si ma ustura ochii ca nu am  ce sa-i fac Please helpppppppppppppppppppp

 florianjipa, on Sep 22 2008, 18:44, said:

am prb MARI cu acet tip de calc si anume imi apare total aleataor sub meniul brightness si se AUTO RGLEAZA la 100 la suta sau 80 , 90   ... si ma ustura ochii ca nu am  ce sa-i fac Please helpppppppppppppppppppp

am uitat sa va rog daca se poate sa imi scrieti pe [email protected] raspunsul ...mersi....

#15
Johnny_Cage

Johnny_Cage

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 14.10.2008
Se pare ca nu sunt singurul care am aceasta problema. Am toate problemele enumerate mai sus cu monitorul meu, care este tot Samsung SyncMaster 720N. La inceput meniul brightness se modifica singur, marindu-se la 100, apoi monitorul a inceput-o sa o ia si mai mult razna, neputand in unele momente sa-l controlez (sa-l sting, sa-l aprind, sa apas toate butoanele de la el). Partea interesanta e ca de multe ori nu se intampla deloc asa si chiar nu stiu ce sa fac.

#16
TEPY66

TEPY66

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 430
  • Înscris: 04.06.2005
nu stiu daca mai e interesat cineva de defectiuea spusa la inceputul topicului si imi cer scuze ca readuc in actualitate acest topic dar rezolvarea este urmatoarea:


Cind apare asemenea fenomen trebue sa desfaci monitorul si sa scoti pacuta cu butoanele de reglaj afara si sa o schimbi sau sa schimbi swichurile de pe ia deoarece aceste butoane sunt vina

#17
visiniu

visiniu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 30.10.2008
multumim pentru sfat....cu problema asta ma confrunt si eu..o sa incerc maine sa fac ceea ce ai zis.

#18
conan0744995710

conan0744995710

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 18.06.2010
va salut! sper sa nu fiu off topic.....
AM NEVOIE DE 4 LAMPI CCFL pentru Samsung SyncMaster 720N.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate