![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sala de fitness
Last Updated: Oct 02 2007 12:11, Started by
Fitnessgirly
, Aug 27 2007 19:57
·
0

Posted 27 August 2007 - 19:57

Mie mi-a placut. e ieftina, curata, luminoasa, instructori draguti
![]() ![]() pentru cei interesati e la metrou Dristor (str. Dristorului nr. 121) ne vedem acolo bye |
Posted 27 August 2007 - 20:11

Super ! Dar imi cam suna a reclama
![]() ![]() |
Posted 29 August 2007 - 00:18

as avea si eu o intrebare... in zona Floreasca exista o sala dotata decent, cu personal care are idee cat de cat si la un pret acceptabil? adica sa dai 2,5 mil de lei vechi pe sala in fiecare luna e absurd, avand in vedere ca un abonament la una dintre cele mai bune sali de fitness din SUA costa 300$/an. un pret acceptabil ar fi pana intr-un milion sau in jur.
|
Posted 28 September 2007 - 15:29

Mie mi-a placut. e ieftina, curata, luminoasa, instructori draguti ![]() ![]() pentru cei interesati e la metrou Dristor (str. Dristorului nr. 121) ne vedem acolo bye |
Posted 02 October 2007 - 12:11

nici nu s-a deschis inca sala din dristor
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users