Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Solutie anti inghet de pus in lic...

Recomandare tigara electronica ~2...

Cupra Formentor 1.5 150 CP

Adio permis
 Activare Card national de sanatate

Ballerina (2023)

Recomandare boxe

Advanced Weapons of Ghana
 Wallbox Witty Start by Hager 22KW

Actualizare drivere (DUMo)

PC uneori nu inregistreaza click ...

obtinere proiect instalatii sanit...
 Numere pe BG si politia

Ce soft monitorizare trafic / vit...

Twisted Metal

Capcana purici. Insecticid nevata...
 

Messenger pentru telefoanele mobile

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#19
spiderpc

spiderpc

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 574
  • Înscris: 14.01.2007
pai fa ce zice acolo: verifica setarile :) . ce telefon ai? ce retea? ce pachet de date folosesti?

#20
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006

View PostBuGaS, on Sep 13 2007, 22:23, said:

am instalat si eu agile messenger si imi da o eroare la conectare : Failed to connect , please check your GPRS settings .. ce sa-i fac ? :)
mai mult ca sigur nu ai setarile pt java facute corect

#21
leventebest

leventebest

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,267
  • Înscris: 10.05.2007
Asta incerc si eu de ceva  vreme sa gasesc sa fac niste setari pt java. Imi merge de ex agile dar din cand in cand la fel si opera mini, in rest opera sau browserul tel merg fara probleme. Am mobile internet abonament, sesiune vodafone live, dar nici un alt messenger nu merge si am instalate ebuddy, mig33, shmessenger 1.9.10. Am mai citit pe forumuri si am inteles ca s ar putea sa tb niste setari pt java in afar de cele pt mobile internet. Poate a mai avut cineva problema asta. Am nokia n70

Edited by leventebest, 18 September 2007 - 20:58.


#22
0v1d1u

0v1d1u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 10.03.2007

View Postaaddyy_o, on Sep 10 2007, 16:28, said:

eu am cont la ei de muuulta vreme si il folosesc f des...si pana acum nu am avut nici o pb cu contu..sau parole...mie imi par de incredere...adica ca oricare alt furnizor de mess...intermediar in afara de yahoo...care toti iti stocheaza parola pe serverele lor..si blabla...deci e ca si ceilalti la capitolul asta,dar calitativ e mai bun decat restul..adica e ca si cel de pe calculator,cu fff multe optiuni.incearca-l si tu....si daca nu ai incredere...fa-ti un cont separat de mess yahoo...pe care sa il folosesti de proba sa vezi ce impresie iti face B)

shMessenger nu stocheaza parola pe server, parola ramane memorata numai in aplicatie... Server-ul doar se foloseste de parola atunci cand va conectati, in rest parola voastra nu are de a face cu server-ul shMessenger

#23
baghy

baghy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,383
  • Înscris: 21.12.2006
dar ce inseamna shMessenger ? ( Second-handMessenger ? :) ) scz ... ma luase valu'

#24
0v1d1u

0v1d1u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 10.03.2007

View Postbaghy, on Oct 10 2007, 08:04, said:

dar ce inseamna shMessenger ? ( Second-handMessenger ? :) ) scz ... ma luase valu'

Manifest-Version: 1.0
MicroEdition-Configuration: CLDC-1.1
ShGUI-fullKeyb: false
MIDlet-Name: shMessenger Platinum
[b]MIDlet-Vendor: Shmen[/b]
MIDlet-1: shMessenger Platinum, /res/img/icon.png, shm.mobile.shMessen
 gerPlatinum.Main
ShGUI-debug: false
MIDlet-Version: 1.9.7
MicroEdition-Profile: MIDP-2.0
MIDlet-Description: shMessenger Platinum


De aici vine shMessenger

#25
Kcuf_di

Kcuf_di

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 785
  • Înscris: 19.01.2007
ShMessenger are o grafica buna si seamana a YM dar are un lag >15 secunde. Am renuntat pentru se incurcau prea tare borcanele in timpul discutiei. Mig-ul nu are problema lag-ului, dar mi se bloca in mod frecvent.
Ce folosesc acum este aici. Grafica ok, lag 0, are tab-uri smilies etc

L.E. si primesti si off-lines

Edited by Kcuf_di, 12 October 2007 - 22:56.


#26
0v1d1u

0v1d1u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 10.03.2007
Daca ai fi setat HTTP Reconnect delay la 0 secunde, s-ar mai fi redus lag-ul cu mult... Oricum, prin apn wap e imposibil ca mesajele sa iti vina instant, la viteza pe care ne-o ofera operatorii de telefonie mobila

#27
Ghost_Face

Ghost_Face

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 06.08.2007
cam cu cat te taxeaza sa scoti asta de aici?
http://www.ebuddy.com/mobilebeta/

#28
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
pai difera de la operator la operator, din cate imi amintesc orange taxeaza cu 1 euro pe mb deci o sa te coste aproximativ 10 centi, ai putea de asemenea sa descarci acel program in pc si sa-l transferi in telefon folosind cablul de date

#29
Ghost_Face

Ghost_Face

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 396
  • Înscris: 06.08.2007

View Postgumball3000, on Oct 31 2007, 18:20, said:

pai difera de la operator la operator, din cate imi amintesc orange taxeaza cu 1 euro pe mb deci o sa te coste aproximativ 10 centi, ai putea de asemenea sa descarci acel program in pc si sa-l transferi in telefon folosind cablul de date


Nicicum nu merge. :(
nici asta nici shmessengeru :|
la asta zice "connection with server lost" iar la celalalt "connection reset"
Care e problema??
si pana la urma, e mare avantaj intre messengerul ca si aplicatie fata de cel de pe yahoo?

#30
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
sincer sa fiu eu folosesc wap.yahoo.com insa aplicatiile de mai sus iti afiseaza mesajele cu o intarziere de 2-10 secunde si nu mai esti nevoit sa dai refresh de fiecare data cand vrei sa aflii daca ai un mesaj nou

#31
disperatu2

disperatu2

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 09.03.2008
VREAU SI EU SETARILE BUNE PENTRU APLICATII JAVA LA ORANGE PENTRU CA EU MI L-EAM FACUT DAR NU POT SA MA CONECTEZ. AM UN NOKIA 6234 EU AM LUAT SETARI PENTRU 6233.

#32
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
La nokia trebuie sa faci niste setari suplimentare pt. proxy daca nu ma insel.
Va recomand si eBuddy

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate