![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Galati-Ploiesti
Last Updated: Sep 03 2007 14:13, Started by
Bebeluska
, Aug 25 2007 16:11
·
0

Posted 25 August 2007 - 16:11

Am nevoie sa ajung de la Galati la Ploiesti, pe drumul cel mai scurt. Va rog sa-mi indicati ruta si nr de Km.
Mersi! |
Posted 25 August 2007 - 16:26

galati - lacu sarat - buzau - ploiesti - 200 km
galati - ramnicu sarat - buzau - ploiesti - 220 km |
Posted 03 September 2007 - 14:13

galati - lacu sarat - buzau - ploiesti - 200 km galati - ramnicu sarat - buzau - ploiesti - 220 km Nu stiu daca mai este de folos pentru tine dar, ti-as sugera prima varianta, iar drumul este destul de bun, si nu trebuie sa intri in braila, eu foloseam ruta care ocolea Braila. Mare atentie la radarele de la Ianca...si din imprejurimi, plus aproape de Buzau, la Urziceni, si de la Albesti Paleologu (in judetul Prahova) pana in Ploiesti, e zona in care se fac doua benzi de mers pe sens pana la intrare in Ploiesti. Edited by Doctor_Blade, 03 September 2007 - 14:14. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users