Bougainvillea
Last Updated: May 18 2019 23:48, Started by
grecul68
, Aug 24 2007 22:13
·
0

Posted 03 May 2011 - 21:44

Am furat si eu din Pu|a - Croatia cateva ramuri de bunga dar n-am fost asa de destept si au murit butasii inainte de a se prinde.Toate vilele de acolo aveau asemenea plante bestiale. Cred ca nu au egal. Ai facut plante din butasi? As dori si eu [email protected]
Edited by diorama, 04 May 2011 - 05:53. |
Posted 09 May 2011 - 14:32

Am cumparat anul trecut 3 buc de la florarie, in toamna (septembrie) am tuns lastarii si i-am pus in ghiveci cu o punga in cap. S-au prins doar cei care nu erau lemnificati. In primavara i-am plantat intr-o jardiniera, cum a fost destul de frig si i-am tinut afara de pe la sfarsitul lui martie abia acum incep sa le dea frunzulite. Astept cu interes sa infloreasca
![]() |
Posted 12 June 2011 - 10:53

Posted 04 September 2011 - 12:30

Am si eu o rugaminte va rog. Am o buganvillea adusa in luna mai din Grecia. Era mica si plina de flori. O tin in casa, in balcon unde e muult soare i se increteau frunzele, se incalbeneau si cadeau plus ca i se usca rapid pamantul... cred ca prin termopan nu ii convenea efectul de sera si canicula de acolo. Am retraso in living si a crescut la 1,5m cu multi lastari verzi dar foarte rar mi-a inflorit... Putine flori si rezistau doar 1-2 sapt...
INTREBARI: Se taie candva? toamna? exista pregatire de iarna pt ea? Daca o tin in casa infloreste si iarna? Multumesc! Edited by OxigenDC, 04 September 2011 - 12:32. |
Posted 04 September 2011 - 14:18

OxigenDC, on 4th September 2011, 13:30, said: Am si eu o rugaminte va rog. Am o buganvillea adusa in luna mai din Grecia. Era mica si plina de flori. O tin in casa, in balcon unde e muult soare i se increteau frunzele, se incalbeneau si cadeau plus ca i se usca rapid pamantul... cred ca prin termopan nu ii convenea efectul de sera si canicula de acolo. Am retraso in living si a crescut la 1,5m cu multi lastari verzi dar foarte rar mi-a inflorit... Putine flori si rezistau doar 1-2 sapt... INTREBARI: Se taie candva? toamna? exista pregatire de iarna pt ea? Daca o tin in casa infloreste si iarna? Multumesc! Eu le am de cativa ani dar anul asta ,n-am vazut o floare, nu stiu de ce. In alti ani, mi-au inflorit bine merci in casa, iarna, uneori si de 2-3 ori. LE si ale mele tot din Grecia, cred ca le-a lovit si pe ele criza... Edited by grecul68, 04 September 2011 - 14:19. |
Posted 18 May 2019 - 23:48

Si eu am cumparat astazi o bounga. Intrebarea mea este de ce oare frunzele la varf sunt galbene spre uscat?
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users