![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Ce supliment nutritiv pentru cresterea masei musculare recomandati?
Last Updated: Aug 29 2007 14:49, Started by
allah2
, Aug 22 2007 19:38
·
0

Posted 22 August 2007 - 19:38

Am 17 ani, 186 cm, 65 kg, fac "sala" (in ghilimele, deoarece fac acasa
![]() ![]() Deoarece vreau sa iau in masa ceva mai repede, m-am gandit sa folosesc in paralel cu proteina din zer si un concentrat mult mai bogat in carbohidrati. Ce-mi recomandati? NU vreau sa contina creatina deloc. Pana acum m-am orientat spre Pro Mass, GfX-8 si Pro Gainer de la ProNutrition si XXL Pro si Blast Pro de la Nutritech. Cam ce sa aleg? |
Posted 22 August 2007 - 22:51

Am 17 ani, 186 cm, 65 kg, fac "sala" (in ghilimele, deoarece fac acasa ![]() ![]() Deoarece vreau sa iau in masa ceva mai repede, m-am gandit sa folosesc in paralel cu proteina din zer si un concentrat mult mai bogat in carbohidrati. Ce-mi recomandati? NU vreau sa contina creatina deloc. Pana acum m-am orientat spre Pro Mass, GfX-8 si Pro Gainer de la ProNutrition si XXL Pro si Blast Pro de la Nutritech. Cam ce sa aleg? Sa stii ca depinde mult de antrenamentele pe care le faci.. daca le faci la modul serios..se poate si acasa..daca ai tot ce-ti trebe.. te rog zii cum faci..descrie antrenamentul tau |
Posted 23 August 2007 - 09:16

Si iar se ajunge la discutia contradictorie "sala vs acasa". De ce a trebuit eu sa spun ca ma antrenez acasa?
![]() Am scris pe alte topicuri cum ma antrenez (intre timp l-am si ajustat destul de mult, citind sfaturile voastre) si da, eu zic ca le fac foarte serios. In fine, stop cu asta, vreau doar recomandari de astfel de suplimente, nu vreau sa mai continuam cu discutia "sala vs acasa", deoarece pentru asta avem alte topicuri destinate. |
Posted 23 August 2007 - 10:40

Am 17 ani, 186 cm, 65 kg, fac "sala" (in ghilimele, deoarece fac acasa ![]() ![]() Deoarece vreau sa iau in masa ceva mai repede, m-am gandit sa folosesc in paralel cu proteina din zer si un concentrat mult mai bogat in carbohidrati. Ce-mi recomandati? NU vreau sa contina creatina deloc. Pana acum m-am orientat spre Pro Mass, GfX-8 si Pro Gainer de la ProNutrition si XXL Pro si Blast Pro de la Nutritech. Cam ce sa aleg? ![]() |
Posted 23 August 2007 - 10:52

Nu, nu, nu
![]() ![]() |
Posted 23 August 2007 - 14:35

Nu, nu, nu ![]() ![]() ![]() ![]() http://forum.softped...howtopic=282553 http://forum.softped...howtopic=272838 http://forum.softped...howtopic=219136 http://forum.softped...howtopic=206134 Edited by ciutacu, 23 August 2007 - 14:37. |
Posted 23 August 2007 - 15:17

Niciun topic la care ai dat tu link nu are subiectul ca al meu
![]() Eu vreau strict un supliment bogat in carbohidrati care sa nu contina creatina si care sa fie destinat cresterii masei muculare, nimic mai mult. Edited by allah2, 23 August 2007 - 15:18. |
Posted 23 August 2007 - 15:51

Niciun topic la care ai dat tu link nu are subiectul ca al meu ![]() Eu vreau strict un supliment bogat in carbohidrati care sa nu contina creatina si care sa fie destinat cresterii masei muculare, nimic mai mult. |
Posted 23 August 2007 - 15:59

Pai tocmai asta e, ca nu vreau deloc creatina (consider ca sunt prea tanar sa consum si asa ceva). Drept concentrat proteic iau Whey Protein de la ProNutrition imediat dupa antrenament. Faza e ca sunt slab, am muschii bine definiti, dar... prea mici
![]() De abia acum observ ca, dintre exemplele remarcate de mine, doar Whey Line Pro Mass de la ProNutrition nu are creatina. Cred ca raman la asta... |
Posted 23 August 2007 - 17:58

Pai tocmai asta e, ca nu vreau deloc creatina (consider ca sunt prea tanar sa consum si asa ceva). Drept concentrat proteic iau Whey Protein de la ProNutrition imediat dupa antrenament. Faza e ca sunt slab, am muschii bine definiti, dar... prea mici ![]() De abia acum observ ca, dintre exemplele remarcate de mine, doar Whey Line Pro Mass de la ProNutrition nu are creatina. Cred ca raman la asta... ![]() |
|
Posted 23 August 2007 - 18:24

Pai tocmai asta e, ca nu vreau deloc creatina (consider ca sunt prea tanar sa consum si asa ceva). Drept concentrat proteic iau Whey Protein de la ProNutrition imediat dupa antrenament. Faza e ca sunt slab, am muschii bine definiti, dar... prea mici ![]() De abia acum observ ca, dintre exemplele remarcate de mine, doar Whey Line Pro Mass de la ProNutrition nu are creatina. Cred ca raman la asta... |
Posted 23 August 2007 - 21:57

da whey protein ce dreak are.. nu e bun??? ia-ti pro mass sa vezi cum arunci banii degeaba pe zahar...muschii se fac in ani de zile nu in scurt timp..ai rabdare... unde te grabestri ?? mergi la ceva concurs??? Pai e bun si whey protein, chiar foarte bun ![]() ![]() Milk&Egg ar merita atunci? Vad ca are o mare cantitate de proteine si glutamina si nu e cu absortie rapida. Daca-l iau pe asta, cand ar fi cel mai indicat sa iau o portie? Dupa-amiaza sau seara inainte sa ma culc? P.S. Am o intrebare, desi nu prea are legatura cu topicul: am auzit ca trebuie consumate cam 2g proteine pe kg corp. E corect? Si "kg corp" banuiesc ca reprezinta masa totala a corpului (in cazul meu 65 kg), nu? Astfel, eu banuiesc ca ar trebui sa consum minim 130 g proteine pe zi. |
Posted 23 August 2007 - 22:04

Pai e bun si whey protein, chiar foarte bun ![]() ![]() Milk&Egg ar merita atunci? Vad ca are o mare cantitate de proteine si glutamina si nu e cu absortie rapida. Daca-l iau pe asta, cand ar fi cel mai indicat sa iau o portie? Dupa-amiaza sau seara inainte sa ma culc? P.S. Am o intrebare, desi nu prea are legatura cu topicul: am auzit ca trebuie consumate cam 2g proteine pe kg corp. E corect? Si "kg corp" banuiesc ca reprezinta masa totala a corpului (in cazul meu 65 kg), nu? Astfel, eu banuiesc ca ar trebui sa consum minim 130 g proteine pe zi. |
Posted 28 August 2007 - 12:04

bogat in carbohidrati nu se merita, mai bine ia-ti ceva cy peste 80 % proteina si cratina separat si bagi si 2 linguri \de zahar,dextroza dupa antrenament in proteina Pot lua dextroza si sa bag 2 lingure in shake-ul de proteine Whey Protein (care are 20 g proteine, dar foarte sarac in carbohidrati - doar 1,5g) care-l iau exact dupa antrenament? E recomandat sa fac asa combinatia, dextroza alaturi de proteine din zer? Daca bag dextroza e ca si cum maresc gramajul de carbohidrati din shake sau cum? Apoi, de unde fac rost de dextroza?! Zaharul normal pe care-l am (zaharoza) il pot baga (tot asa 2 lingure in shake-ul de proteina din zer pe care-l iau dupa antrenament)? Oricum, dum ce termin cutia de Whey Protein, cred ca am sa iau, dupa antrenament, N-Large 2 de la Prolab. Am auzit numai lucruri bune despre el ![]() ![]() |
Posted 28 August 2007 - 12:37

Pot lua dextroza si sa bag 2 lingure in shake-ul de proteine Whey Protein (care are 20 g proteine, dar foarte sarac in carbohidrati - doar 1,5g) care-l iau exact dupa antrenament? E recomandat sa fac asa combinatia, dextroza alaturi de proteine din zer? Daca bag dextroza e ca si cum maresc gramajul de carbohidrati din shake sau cum? Apoi, de unde fac rost de dextroza?! Zaharul normal pe care-l am (zaharoza) il pot baga (tot asa 2 lingure in shake-ul de proteina din zer pe care-l iau dupa antrenament)? Oricum, dum ce termin cutia de Whey Protein, cred ca am sa iau, dupa antrenament, N-Large 2 de la Prolab. Am auzit numai lucruri bune despre el ![]() ![]() ![]() |
|
Posted 28 August 2007 - 21:35

E bun N-Large 2.. eu am luat cate 3 cupe de 2 ori pe zi..sau poti lua 2 cupe de 3 ori pe zi.. o sa ai rezultate .dar e cam scump.. eu am luat si cu creatina..si am pus 1 cm la brat.. ca restu is mai greu de masurat:). dar la torace am crescut cu 4 cm
|
Posted 29 August 2007 - 13:55

D c sa facege atatea proteine in el intr-o ora daca org nu asimileaza mai mult de 30g ? Da na daca ai bani autosugestia face minuni
![]() |
Posted 29 August 2007 - 14:17

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users