Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir
 Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa
 Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!
 Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 

Punctele Fudds

- - - - -
  • Please log in to reply
105 replies to this topic

#91
CPX

CPX

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,384
  • Înscris: 30.11.2004
Si la mine se agraveaza pe zi ce trece si am si dureri de cap din cauza lorPosted Image , vitreoctemia este doar o chestiune de timp insa nu stiu unde as putea-o  face datorita incertitudinii de succes si a costurilor ridicate(In belgia 8000 euro).

#92
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,141
  • Înscris: 19.09.2005

 jeffy86able, on 26 decembrie 2017 - 14:38, said:

Le-am incercat a doua zi: cei gri nu au avut nici un efect iar cei portocalii au avut efect foarte bun.
N-am vazut nici un flocon nici in casa, nici afara.
Singura problema e ca totul avea o tenta de rosu.
...
sarut-mana
deci ochelarii colorari ajuta teporar sa scap de scame...

p.s. eu le stiu de pe la 5-6ani

Edited by arg, 12 September 2018 - 16:55.


#93
jeffy86able

jeffy86able

    True Evil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,513
  • Înscris: 06.01.2012
Da, cu cat e mai puternica tenta culorii, cu atat efectul mai fi mai bun.
Eu am uitat practic de problema asta in timp. Nu le mai observ sau poate creierul s-a obisnuit si nu ma mai deranjeaza deloc.
Daca se inrautateste situatia, voi cauta alte solutii si le voi nota aici.

#94
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,141
  • Înscris: 19.09.2005
Eu le vad cel mai clar cand ma uit in sus si e senin, pe fondul albastru se fad cel mai clar.
In mod normal sunt mai deranjante petele ramase temporar de la diverse surse de lumina.

#95
Toni_Romania

Toni_Romania

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 25.02.2019
E vorba de OPACITATI VITREENE sau FLOCOANE VITREENE, care apar in corpul vitros. La marii miopi si din cauza varstei (dar si la unii tineri) apar degenerari  de vitros care duc la condensari ale acidului hialuronic, care plutesc in pungile cu lichid clar. Ele sunt deci mustele, virgulele, punctele si valurile pe care le vedem si care se misca odata cu ochiul. Sunt enervante, dar benigne. Daca se inmultesc brutal, de mers la medic.

#96
GShaggy

GShaggy

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 23.02.2019
Am și eu ceva de genul+puncte luminoase noaptea(punctele luminioase doar după ce stau la calculator sau la telefon și-mi suprasolicit ochii înainte de culcare, mă pun în pat, închid ochii și apar, nu sunt în fiecare noapte, doar când stau mai târziu pe telefon sau calculator), iar aceste puncte fudds imi apar rar și chiar dispar de multe ori, se micșorează în timp, am mai avut problemele astea în verile în care dormeam de la 00 la 6 dar au dispărut, am avut o perioadă lungă de stres și depresie grave ambele+anxietate, am avut dureri de cap și greață timp de 2 săptămâni dar azi am scăpat ca prin minune de ele, am ochii uscați și nu prea clipesc, nu am o alimentație sănătoasă, nu prea fac sport mai mult decât până la școală și ora de sport, sunt în clasa a 8-a abia am 14 ani și mă îngrijorez de aceste simptome extraordinar de tare, mă trezesc noaptea uneori că-mi bate inima foarte tare și tremur de frică cu privință la ele, am vizat numai boli fatale și nerezolvabile în ultimul timp ceea ce mi-a crescut stresul, an avut și răceli mai rele în timpul acesta, azi am căutat pe net de aceste puncte, mi-e extraordinar de frică de dezlipire de retină și alte boli cu rezolvare pe cale chirurgicală, ce pot face?

#97
Kynezu

Kynezu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 04.05.2016
Salut.
Am văzut acest topic și am venit și eu alături de voi.

Sa ma prezint: am 18 ani pe 2 Iunie 2019 împlinesc 19 ani, și in vara anului 2018 mi-a apărut și mie la ochiul stâng aceste miodezopsii una fiind ca o paranteza așa "(" care când mișcam ochii brusc de la stânga la dreapta venea și dispărea.
In 2018 in Septembrie am fost la o clinica oftalmologice la Pitești și mi-a spus ca fundul de ochi e ok, tensiunea e ok, in rest m-a găsit cu miopie -0.50 ambii ochi.
Acum in prezent văd ca îmi apare și la ochiul drept niște punctulețe ce le văd la lumina zilei și gen se scurg... le văd și la lumina puternica a farurilor mașinilor.

Fraților trăim in era in care e atâta tehnologie și nu exista un tratament cu vitamine sau ceva picături pentru aceste flocoane și astia fac samsung galaxy cu 5 camere.....
Deja sunt telefoane pe piața care stau și ma gândesc ca filmează mai bine decât văd unii cu ochelarii la ochi sau fără.

Infine, ce vreau sa va mai zic la ochiul drept acum văd ca îmi apar niște punctulețe transparente ce se scurg, și unul îl văd oriunde mișcă privirea, uneori îl văd chiar și pe persoana cu care vorbesc...
La ochiul stâng văd ca sa mai ameliorat... nu mai văd acea paranteza așa accentuată ( la început era neagră ) acum o văd gen mai transparentă așa și dispare ff repede.

Ce vreau sa va mai zic eu pentru miopie fac câte 20 minute exerciții cu sfoara de 1m și la fiecare 5cm câte un nod pe sfoara.
Fac 10 minute dimineata și 10 la prânz, Exercițiile constând sa te uiți de la primul punct câte 3 secunde pana la final la ultimul punct și inapoi. Și tot așa...
Și dimineata la prima ora când ma trezesc consum un ou de găina crud ( îl beau ) probabil de la oua s a mai diminuat acea paranteza la ochiul stâng.

Când am fost la Consult mi-a dat doctora niște vitamine MYOOPS și Vitreoclar dar fără efect....

Acum vreau sa încerc sa iau Vitreoxogen 3 luni câte 20zile pe luna cu 10 zile pauza.
Vreau sa mai iau vitamina C, ceai de afine și ceai de cătina.

La operații cu laser și alte rahaturi de acest gen eu zic ca sa nu va duceți pentru ca sunt foarte foarte periculoase...

Doctorii ne freacă cu consultații ca sa dam bani aiurea cateodata zic ca nici nu mai ma duc pentru ca simt ca dau banii in vânt...

Vreau sa va mai zic ca de o luna și jumătate practic Exercițiile pentru miopie cu sfoara și tot de o luna jumătate iau și oua de găina ca eu stau la țara.

Altceva nu știu ce sa mai zic de când mi-a apărut acum și la ochiul drept aceste punctulețe nu ma deranjează dar cateodata ma sperie și pe mine dar nu am ce sa fac....


Dacă mai Cunoaște-ți și voi alte efecte sau dacă sunteți pe aici care va ți tratat anuntați-ma și pe mine va rog.

Deci ce văd eu: O paranteza gen așa "(" la ochiul stâng și la ochiul drept un punctuleț când clipesc ma uit in telefon + niște punctulețe transparente ce se scurg la ochiul drept și mai văd când ma uit la distanța uneori văd ceva ca un firisor dar nu am remarcat încă cu ce ochi, și mai văd mii de punctulețe care joaca in toate direcțiile da alea nu ma încurca deloc și seara in întuneric văd ca puricii am înțeles ca alea sunt lipsa de vitamina D și B12.
+ ziua văd foarte ok, decât la apus adică pe semi întuneric văd nasol trebuie sa port ochelarii când conduc.

Singura chestie care nu o înțeleg am prieteni "miopi" cu miopii destul de mari ( -5 , -7 -10 ) care nu au aceste miodezopsii și eu ca am -0,50 ambii am aceasta problema. Ceva le declanșează dar nu știu ce, probabil Alimentația, și vitaminele care noi nu le generam din mâncărurile din zilele noastre..

Eu consum și nes și Coca cola și am văzut ca nu se întâmpla nimic..

Menționez ca eu ochelarii ii port doar la nevoie ( la condus )

Eu sincer nu știu ce sa cumpăr și ce sa mai zic dar nici nu mai ma consum pe acest aspect.

Facebook-ul meu: Cioacă Alex din Pitești/Ștefănești Argeș

Vă mulțumesc mult!!

Edited by Kynezu, 07 March 2019 - 16:56.


#98
Kynezu

Kynezu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 04.05.2016
Salutare, de o jumătate de an văd și eu in câmpul vizual cu ochiul stâng o paranteza gen așa "(" care trece de la stânga la dreapta când mișc ochii, paranteza nu prea o mai văd deloc consum dimineata oua crude de găina (beau câte 1 dimineata)
In schimb mi-a apărut și la ochiul drept un fel de punctuleț care apare din când in când la lumina zilei și apare și când vorbesc cu cineva in fata mea.

Și mai văd cu ambii ochi uneori niște liniuțe sau firicele transparente și uneori punctulețe transparente care gen se scurg... aveți idee ce trebuie sa consum sau ce sa cumpăr de la farmacie?
Pentru firicelele acestea și punctele TRANSPARENTE (sunt gen ceva intr-un lichid gelatinos și se scurg) pot lua vitreoxogen?

Am și miopie ușoară -0,50 ambii și ma tratez cu exerciții cu sfoara.
Ce sa iau pentru firicelele și punctulețele acelea transparente?
Cu punctulețul ăla negru m-am obișnuit da firicelele acestea transparente ma mai deranjează uneori zici ca as plutii...

Vitreoxogen sa încerc? Îmi spune cineva cum sa îl iau? Va rog tare mult!!!

Edited by Kynezu, 11 March 2019 - 11:01.


#99
Beko10

Beko10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 03.06.2015
Am luat eu vitreoclar parca se numeste, dar fara efecte. De vreo 3 ani vad " musculite " la ambi ochi. Nu cred ca este medicament.

#100
Kynezu

Kynezu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 33
  • Înscris: 04.05.2016

 Beko10, on 12 martie 2019 - 12:36, said:

Am luat eu vitreoclar parca se numeste, dar fara efecte. De vreo 3 ani vad " musculite " la ambi ochi. Nu cred ca este medicament.

Salut cum am spus mai sus eu cu ochiul stâng vedeam o paranteza acum nu o mai vad in schimb cu dreptul vad un punctuleț și mai vad niște punctulețe transparente cu dreptul ce se scurg + cu ambii văd ca niște firicele sau valuri transparente ce îmi apar in câmpul vizual uneori.

Eu consum un ou pe zi, acum mi-am luat sfecla roșie mănânc cruda + încerc sa îmi tratez cu exerciții sfoara miopia de -0,50 la ambii.

Vitreoxogen am înțeles ca la mulți priește, am sa ma duc la un control oftalmologic iar luna aceata sau in Aprilie și am sa ii spun sa ma verifice la ochi bine și sa îmi dea Vitreoxogen.
Vitreoclar și MYOOPS cate o cutie am luat și eu și fără efect am dat aproape 100lei pe amândouă.

Nu am nici o situație financiară destul de buna sa îmi permit.
Am sa încerc Vitreoxogen poate priește, sa văd ce îmi spune doctora.

Scamele, liniuțele, valurile atenție TRANSPAREnTE la mine, pe lângă punctele negre am înțeles ca sunt modificări in vitros dar le am de vreo 2 luni... de aceea ma voi duce iar la un control sa îmi prescrie ceva.

Mai păstram legătura eu va anunț aici cu tot.

P.S pentru cei interesați in Timișoara și la clinica retina sunt lasere care distrug miodezopsiile dar eu nu vreau sa fac pt ca nu ma deranjează și nu vreau sa am alte probleme.
Prețul e undeva la 600lei pe ochi am înțeles.

#101
Beko10

Beko10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 03.06.2015
A mai fost cineva la doctor cu " scamele " in ochi? Se poate vindeca?
La mine parca sa inmultit.

#102
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,141
  • Înscris: 19.09.2005
eu nu.
tot alea sunt.

#103
dirt1

dirt1

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 24.02.2018
Mai aveti ? Ati rezolvat ceva ?

#104
Lucian_Hodoboc

Lucian_Hodoboc

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 26.01.2019

 jeffy86able, on 26 decembrie 2017 - 14:38, said:

Le-am incercat a doua zi: cei gri nu au avut nici un efect iar cei portocalii au avut efect foarte bun.
N-am vazut nici un flocon nici in casa, nici afara.
Singura problema e ca totul avea o tenta de rosu.
Am ales sa nu ii port deoarece simteam ca fac un schimb nu foarte productiv, schimband practic o problema cu alta.
O alta solutie a fost incercarea de atropina cu concentratie 0.01%, care mareste pupila lasand sa intre mai multa lumina, flocoanele parand mai mici in situatia asta. Picaturile astea se gasesc doar acolo.
Nu a functionat la mine.
Dr. Brasse mi-a lasat impresia unui provesionist desavarsit: calm, amabil, cu cel putin la fel de multe intrebari pentru mine cat aveam si eu pentru el.
A facut tot posibilul sa ma ajute prin alte metode :picaturile, ochelarii, sugestia purtarii unei sepci la lumina (cozorocul blocheaza soarele sa intre in ochi) in situatia in care nu m-a putut ajuta cu laserul.
Mi-a propus sa ma intorc la el in vreo 3 ani, deoarece e posibil sa ma poata ajuta atunci cu laserul, in functie de relocarea flocoanelor.
Dr. Brasse mi-a rezolvat o alta mica posibila problema la ochiul drept, un mic loc unde corpul vitros care continua sa se desprinda de retina incepuse sa "traga" de ante-mentionata retina.
Mi-a spus ca e posibil sa nu se intample nimic niciodata sau sa dezvolt o mica problema a retinei si ca mi-o poate face pe loc daca vreau.
Am vrut, mi-a facut, a durat 5 minute cu un aparat care practic iti baga o lumina foarte puternica in ochi (ca un blit foto verde).
Preturi: 400 euro consutlatia initiala (tensiune oculara, fund de ochi, Optos) + 350 euro "corectia" retinei.
Nimic in plus pentru ca nu a folosit laserul YAG pe ochii mei.
La sfarsit am avut parte de o faza penala: n-am avut cum sa platesc pentru ca ei nu aveau POS si eu nu vedeam limpede din cauza atropinei din ochi sa fac transferul financiar de pe telefon.
Mi-au zis sa ma intorc acasa linistiti (in Bucuresti) si sa le virez banii de acolo.
Evident ca am virat banii in aceeasi seara cand mi s-a limpezit vederea, dar in Romania probabil ca eram si batut pentru asta.
Civilizatie, deh.

Ai putea să încerci și în America la Dr. Scott Geller:
https://vimeo.com/eyefloaters

Edited by Lucian_Hodoboc, 05 February 2021 - 12:18.


#105
Beko10

Beko10

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 254
  • Înscris: 03.06.2015
Vad musculite si la ochiul stang o pata mica.

#106
stefyazzurro

stefyazzurro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 07.02.2013
Văd că există și Vitreoclar ORO, 30 stickuri orosolubile, cineva comenta pe emag că au avut efect. A încercat cineva?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate