Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

vesnica tencuiala decorativa

Cine sunt luptatorii anticomuni&#...

Erori la tastare pe telefon mobil
 Intrebare: de ce era mai bine pe ...

Vase adecvate pentru..plita cu in...

Echivalare P6KE200A cu P6KE200

Materiale de constructii si inter...
 Material de studiat:Canepa, mater...

Cum ați ajuns sa lucrați in domen...

Wifi-conectat dar fara internet

Recomandare service aer condițion...
 Trenuri MD in Spania

Care a fost cea mai lunga calator...

Statie de dedurizare

Cum deschid un folder de la un bu...
 

Pt cei care folosesc host.sk!

- - - - -
  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#19
The God

The God

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 27.03.2002
nu pt ca uite ce imi zice: Could not connect to the database.

#20
pstdgt

pstdgt

    Monsieur

  • Grup: Administrators
  • Posts: 5,847
  • Înscris: 06.02.2002
Eu l-am instalat acasa si la scoala (pe masini RH7.2)
Cum am facut:

1)am dezarhivat pachetul
2)am copiat fisierele. Le-am pus in "root_ul_site_ului/phpBB2/"
3)am pornit un browser si am intrat pe "root_ul_site_ului/phpBB2/install.php"
4)aici apar (cum probabil stii deja :D) niste optiuni. ce trebuie sa schimbi:
(a)Database Type trebuie pus pe "MySQL 4.x"
(b)Database server: "db.host.sk"
©Database name: aici pui numele unei baze de date pe care mai intai
o creezi mergand aici: http://www.host.sk/createdb.php
(d)Database User: user-ul bazei de date pe care ai creat-o
(e)Database Pass: parola bazei de date pe care ai creat-o
(f)optiunile de administrare: email admin, user admin, parola admin
5)Apesi pe buton.
6)Daca iti zice ceva ca fisierul "config.php" nu este writable, apesi pe butonul
  pe care scrie sa downloadezi fisierul ala, apoi il copiezi prin ftp peste
  fisierul "config.php" din directorul in care ai pus phpBB-ul
7)Intri pe "http://situl_tau.host.sk/dir_unde_ai_pus_phpBB/"
8)ar trebui sa vezi forumul, cu setari default. Un forum dde test si un topic
"Welcome".
9)Ca sa adminstrezi forumul te loghezi cu contul de admin si apesi apoi
  pe linkul "Admin options" care apare in josul paginii.

Cam asta e, tre` sa-ti iasa ca nu e greu, si n-ar trebui sa fie
vreo diferenta pe host.sk.
Daca tot nu reusesti, spune-mi ca sa incerc si eu sa-l pun pe host.sk (prefer sa nu pt ca mi-ar lua cam mult sa uploadez toate fisierele :D)

@#$#

#21
pstdgt

pstdgt

    Monsieur

  • Grup: Administrators
  • Posts: 5,847
  • Înscris: 06.02.2002
ei ?
ai reusit? :D


@#$#

#22
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
azi nu mere sql, maine apache'u .. iar poimaine nu mai mare deloc host.sk !  Daca nu poare definitiv host.sk ? ... inseamna ca in scurta vreme o sa fie pe bani .. parerea mea ,,

#23
pstdgt

pstdgt

    Monsieur

  • Grup: Administrators
  • Posts: 5,847
  • Înscris: 06.02.2002
..ar fi de tot kktu (ca sa ma exprima in termeni populari :D).. dar sincer sa fiu nu cred ca o sa faca precum binercunoscutii F2S .. dece? .. pai fiindca Host.Sk e proiectul celor de la profinet.sk, si cum ala e ditamai providerul (1Gb/s) .. cred ca isi permite sa tina un proiect de genul asta, mai ales ca acum vreo luna au facut upgrade la servere, ceea ce inseamna ca vor sa se tina de chestia asta, nu?

oricum,  serviciile lor sunt foarte bune, singura chestia ar fi ca uneori nu merge de pe xnet:(

#24
mircea

mircea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 152
  • Înscris: 30.11.2001
daca zici tu .. si cat o sa reziste ... tu nu te gandesti .. cu ca mai multi useri .. => cerere mai mare din partea serverului (ca transfer vorbind) iar cei 1gb incep sa se cam "gatuie" si de aici => sefviciile lor ca isp pentru utilixatorii dial-up , isdn, adsl .. sau ce mai au ei o sa ineapa sa mearga din ce in ce mai prost .. si de la 10 gb de ex cat garanteaza ei pe dialup o sa se ajunga la 5 in momentele in care serverele fac u trafic mare.  Se intampla de ex ca 1000 de vizitatori sa copie in acelasi timp sa zicem un fisier de 10 mb ... si sa zicem ca acea mie ...e din uk => si au conexiune rapida si deci servru tre sa impinga cu viteza maxima .. sa zicem cu 50 kb/utilizator => 500 mb .. si au mai ramas inca 500 ;)  ..
Oricum daca tu zici ca sunt asa de tarii ... din partea mea .. vai sa reziste si sa mearga inca pe putin 10 ani ,, da eu nu vad cum  :confused:
:eek:

#25
pstdgt

pstdgt

    Monsieur

  • Grup: Administrators
  • Posts: 5,847
  • Înscris: 06.02.2002

Quote

si de la 10 gb de ex cat garanteaza ei pe dialup o sa se ajunga la 5 in momentele in care serverele fac u trafic mare.
presupun ca vrei sa zici 10k nu 10gb :D


..also

Quote

sefviciile lor ca isp pentru utilixatorii dial-up , isdn, adsl .. sau ce mai au ei o sa ineapa sa mearga din ce in ce mai prost .. si de la 10 gb de ex cat garanteaza ei pe dialup o sa se ajunga la 5 in momentele in care serverele fac u trafic mare. Se intampla de ex ca 1000 de vizitatori sa copie in acelasi timp sa zicem un fisier de 10 mb ... si sa zicem ca acea mie ...e din uk => si au conexiune rapida si deci servru tre sa impinga cu viteza maxima .. sa zicem cu 50 kb/utilizator => 500 mb .. si au mai ramas inca 500


..ce naiba,... crezi ca astia-s xnet? sa accepte mii de utilizatori fara sa-si largeasca  latimea de banda?

la momentul actual transferurile la ei merg in jur de 500k/s (m-am logat pe shell si am downloadat fisiere din diferite surse ca sa testez chestia asta) ... deci ..

#26
The God

The God

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 27.03.2002
L-am instalat.

#27
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,677
  • Înscris: 08.10.2015
cum draq ma conectez la mysql? Sunt INCEPATOR in asta, si sunt tare curios... Nu am inteles nimic din limba alora...

#28
The God

The God

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 349
  • Înscris: 27.03.2002
Nu te conectezi la mysql ci folosesti o baza de date in care tu stochezi ceva.(sper ca am spuso bine)

#29
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 293,677
  • Înscris: 08.10.2015
k.10x
Am reusit!!! Toata treaba era sa intru la www.db.host.sk :)
am mai invatat si eu putin din limba alora... :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate