Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Maini de electrician?

TV 4K

Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...
 Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!

La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!
 [General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung

Ce telefon recomandați intre...

Piese originale
 Asigurare RCA pareri

Impozit pe profit in euro?

Cum functioneaza acest mouse wire...

Ce SSD are acest laptop Asus?

ajutor!cum sa incep?

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

oana..

oana..

New Member

• Grup: Members
Da dar daca esti gras si pui pe tine.. nu se vede muschiul format, nu? Adica nu se vede cum se vede la tine:P

jmenar

jmenar

New Member

View Postoana.., on Aug 19 2007, 22:43, said:

Da dar daca esti gras si pui pe tine.. nu se vede muschiul format, nu? Adica nu se vede cum se vede la tine:P
man, pai  daca depui efort, se ard grasimile,si muschiul se dezvolta, si in timp, grasimea dispare si ramane muschiu format nu? eu cel putin asa cred.
MS de sfaturi baieti.Am sa imi schimb stilu de mancare, am sa mananc cat se poate de sanatos cat mai des, si maine dau o fuga pana la osala sa aflu mai multe acolo si ma apuc de sala :D  ;)

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Daca te duci la sala nemancat arzi din muschi, la fel si cu alergatu. Daca vrei sa slabesti lasa carbohidratii.

Eu m-am lasat de cure si prostii deastea, mananc normal si fac sala pana imi cresc muschii se nu se mai obs asa de bine grasimea.  :lol:

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postoana.., on Aug 19 2007, 22:43, said:

o sa se vada in timp... ca o sa prinzi tonus muscular, mai scazi si din grasime... neintentionat..

PS: ms de compliment:P

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

lo prins dintr-un unghi bun las ca-mi pun si eu avatar asa  :P

adi185

adi185

Member

View Postkeeekeeess, on Aug 20 2007, 17:09, said:

lo prins dintr-un unghi bun las ca-mi pun si eu avatar asa  :P
stai ca-l schimb...:D asta-i bun?

ciutacu

ciutacu

Active Member

super !

jiklo

jiklo

New Member

View Postkeeekeeess, on Aug 19 2007, 20:41, said:

Daca te duci la sala nemancat arzi din muschi, la fel si cu alergatu. Daca vrei sa slabesti lasa carbohidratii.

Eu m-am lasat de cure si prostii deastea, mananc normal si fac sala pana imi cresc muschii se nu se mai obs asa de bine grasimea.  :lol:

complet de acord :)

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate