Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PROGRAM COMPRIMARE VIDEO SIMPLU,G...

Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!

Recomandari Baby monitor Wi-Fi!
 GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Sunt dese/normale ofertele de van...
 Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?
 Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )

ajutor!cum sa incep?

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

jmenar

jmenar

New Member

• Grup: Members
salut.am 16 ani, 164 cm si in jur de 64 kg. :mellow: Sunt cam grasut dupa parerea mea, si burtica, dovedeste acest lucru.As vrea sa imi fac un program de lucru ceva.trebuie sa recunosc ca is cam paralel cu aceste chestii.Nu dispun de atat de multe fonduri incat sa ma duc la sala,inca, si as vrea sa fac ceva acasa, sa scap de grasimi si sa dezvolt masa musculara cat de cat,nu imediat, nu astept minuni!cam asa,pe o perioada de 3-4 luni.M-am uitat prin diferite reviste,am citit si cateva topicuri de aici dar nu stiu ce sa fac, si cum sa fac.sunt multe exercitii si nu cred ca trebuiesc facute toate, si in fiecare zi.NU stiu cum sa incep :huh: .As dori niste sfaturi orice ajutor este binevenit.Era sa uit: dispun de o pereche de gantere :rolleyes: .Multumesc anticipat.Astept cu nerbadare sfaturi si indicatii de la practicanti -_-.Era sa uit: merg cu bicicleta aproape zilnic, si joc fotbal din cand in cand[cam de 2-3 ori pe saptamana].

Edited by jmenar, 17 August 2007 - 22:20.

geoaxe

geoaxe

Junior Member

:peacefingers:  Ei n-am ce sa-ti spun....
Daca te crezi gras shi vrei sa slabesti n-o sa reusesti fara sacrificiu!!!!

Primul lucru e sa-ti gasesti o dieta corespunzatoare organismului tau.
Mese mai putine in cantitate, mai frecvente (5,6/ zi) shi cu putine grasimi, mai multe proteine.
Cauta pe google fitness sau bodybuilding(nu trebuie sa te faci mare macho). NU trebuie sa mergi la sala.

poti sa faci exercitii acasa de la genoflexiuni pana la abdomene shi flotari....
daca vrei sa slabesti te sfatuiesc sa faci exercitii 20 de min/zi in care sa-ti mentii pulsul la kam 160-170....

P.S. ai grija sa nu te fortezi prea tare  :lol:  ca de altfel  :death:  :P

jmenar

jmenar

New Member

merci de sfat :rolleyes:  am sa tin cont de el :D

adi185

adi185

Member

• Grup: Senior Members

View Postjmenar, on Aug 17 2007, 23:43, said:

merci de sfat :rolleyes:  am sa tin cont de el :D
du-te la sala.. fa un program calumea de antrenament si fa alergari, si regim

Edited by adi185, 17 August 2007 - 23:51.

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Vezi cate prostii gen hot dog mananci pe luna si din banii aia du-te la sala.  :lol:

jmenar

jmenar

New Member

View Postkeeekeeess, on Aug 18 2007, 01:01, said:

Vezi cate prostii gen hot dog mananci pe luna si din banii aia du-te la sala.  :lol:
faza e ca nu manac din astea  :confuzzled:

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postjmenar, on Aug 17 2007, 23:17, said:

salut.am 16 ani, 164 cm si in jur de 64 kg. :mellow: Sunt cam grasut dupa parerea mea, si burtica, dovedeste acest lucru.As vrea sa imi fac un program de lucru ceva.trebuie sa recunosc ca is cam paralel cu aceste chestii.Nu dispun de atat de multe fonduri incat sa ma duc la sala,inca, si as vrea sa fac ceva acasa, sa scap de grasimi si sa dezvolt masa musculara cat de cat,nu imediat, nu astept minuni!cam asa,pe o perioada de 3-4 luni.M-am uitat prin diferite reviste,am citit si cateva topicuri de aici dar nu stiu ce sa fac, si cum sa fac.sunt multe exercitii si nu cred ca trebuiesc facute toate, si in fiecare zi.NU stiu cum sa incep :huh: .As dori niste sfaturi orice ajutor este binevenit.Era sa uit: dispun de o pereche de gantere :rolleyes: .Multumesc anticipat.Astept cu nerbadare sfaturi si indicatii de la practicanti -_-.Era sa uit: merg cu bicicleta aproape zilnic, si joc fotbal din cand in cand[cam de 2-3 ori pe saptamana].
Pai muschii se fac in ani, nu in luni :lol: Deci astepti ceva minuni, ai ?

Valy1

Valy1

Senior Member

muschii ii ai de cand te nasti.  :naughty:

ciutacu

ciutacu

Active Member

View PostValy1, on Aug 18 2007, 12:07, said:

muschii ii ai de cand te nasti.  :naughty:
probabil ca se referea la dezvoltarea muschilor :)

jmenar

jmenar

New Member

View Postciutacu, on Aug 18 2007, 12:21, said:

probabil ca se referea la dezvoltarea muschilor :)
da la asta ma refeream.. adik pierderea grasimilor si cresterea masei musculare cat de cat.. nu vreau ceva acuma.. patratele la abdomen etc.. ;) oricum.. m-am decis: ma duc la sala. mai vad eu dupa cateva luni ce fac.. :P

adi185

adi185

Member

View Postjmenar, on Aug 18 2007, 20:17, said:

da la asta ma refeream.. adik pierderea grasimilor si cresterea masei musculare cat de cat.. nu vreau ceva acuma.. patratele la abdomen etc.. ;) oricum.. m-am decis: ma duc la sala. mai vad eu dupa cateva luni ce fac.. :P
dupa cateva luni...continui ce ai inceput... adica sala...

Edited by adi185, 18 August 2007 - 19:24.

adi185

adi185

Member

rezultate vezi in multe luni de sala nu in 2-3 :P

Edited by adi185, 18 August 2007 - 19:24.

jmenar

jmenar

New Member

View Postadi185, on Aug 18 2007, 20:23, said:

pai eu ce ziceam? intai ard grasimile dupa aia cresc un pic masa musculara si dupa aia,dak am timp,bani.. am sa continui sa ca apara rezultatele=un corp bn format. nu stiu cum sa zic ca sa inteleaga lumea :huh:

Rayden3000

Rayden3000

Member

View Postadi185, on Aug 18 2007, 17:23, said:

Pai uite..ai dreptate..dar cam in vreo 6 luni sa stii ca eu eram multumit de rezultate...bine..si cu suplimente..si mers serios la sala..nu ca sa stau la discutii..deci in juma de an..oricine is doreste cu adevarat are rezultate

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

View Postadi185, on Aug 18 2007, 20:23, said:

Eu dupa 2-3 luni am vazut rezultate  :P

ciutacu

ciutacu

Active Member

View Postkeeekeeess, on Aug 19 2007, 12:37, said:

Eu dupa 2-3 luni am vazut rezultate  :P
Fii mai concret ! Cm, kg, Bf%...

oana..

oana..

New Member

Pai mai intai trebuie sa intelegi motivul pentru care te ingrasi. Ingrasarea are loc cand mananci mai multe calorii decat consumi, asa ca energia se stocheaza sub forma de grasime. Ca sa slabesti,  trebuie sa consumi mai mult decat mananci, si asta poti sa faci ori nemancand mai nimic (ceea ce evident nu este sanatos, dar ca sa ti faci o idee, un organism consuma aprox 500 de cal/zi pentru functiile vitale... restul pana la 1500 sau cat mananca un om normal sunt (trebuiesc) arse prin diferite activitati...asa ca poti sa ti faci calculul la cate calorii mananci, sa nu depasesti cele 500 :)). glumesc, nu e bine sa faci asa deoarece ca sa ai suficienta energie si sa nu fii molesit, nu trebuie sa scazi sub 1200 cal.zi). Asa ca o slabire sanatoasa presupune un regim sanatos (fara zaharuri, prajeli, fast-fooduri, si alte prostii din astea ... in schimb fructe, legume, carne slaba la gratar sau fiarta, peste, branza degresata) si efort fizic depus.

Acum, daca vrei sa si faci masa musculara, evident trebuie sa tragi de fiare :) Dar ideal ar fi sa faci acest lucru dupa ce ai scapat de grasime, fiindca altfel muschiul se dezvolta sub grasime, si tu o sa cresti. :P

Sper ca ai inteles ceva din postul meu..chiar daca ideile sunt puse cam alandala. :)

adi185

adi185

Member

View Postoana.., on Aug 19 2007, 22:08, said:

Pai mai intai trebuie sa intelegi motivul pentru care te ingrasi. Ingrasarea are loc cand mananci mai multe calorii decat consumi, asa ca energia se stocheaza sub forma de grasime. Ca sa slabesti,  trebuie sa consumi mai mult decat mananci, si asta poti sa faci ori nemancand mai nimic (ceea ce evident nu este sanatos, dar ca sa ti faci o idee, un organism consuma aprox 500 de cal/zi pentru functiile vitale... restul pana la 1500 sau cat mananca un om normal sunt (trebuiesc) arse prin diferite activitati...asa ca poti sa ti faci calculul la cate calorii mananci, sa nu depasesti cele 500 :)). glumesc, nu e bine sa faci asa deoarece ca sa ai suficienta energie si sa nu fii molesit, nu trebuie sa scazi sub 1200 cal.zi). Asa ca o slabire sanatoasa presupune un regim sanatos (fara zaharuri, prajeli, fast-fooduri, si alte prostii din astea ... in schimb fructe, legume, carne slaba la gratar sau fiarta, peste, branza degresata) si efort fizic depus.

Acum, daca vrei sa si faci masa musculara, evident trebuie sa tragi de fiare :) Dar ideal ar fi sa faci acest lucru dupa ce ai scapat de grasime, fiindca altfel muschiul se dezvolta sub grasime, si tu o sa cresti. :P

Sper ca ai inteles ceva din postul meu..chiar daca ideile sunt puse cam alandala. :)
stii ce zici... imi place de tine...:D dar tin sa te contrazic un pik la chestia cu masa musculara... mult mai repede pui masa musculara daca esti mai grasut.. adica mananci mai mult... ai mai multe calorii, proteine, etc.. ca sa cresti...deasta toti culturistii au perioade de masa unde unii din ei se ingrase de zici ca is obezi , n-au fgacut sport in viata lor.. . apoi urmeaza perioadele precompetitionale... cu diete severe... unde dau jos si 15-20 de kg..:) depinde  de fiecare... si is definiti la sange..:D

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate