Help: despre filmele cu extensia MKV
Last Updated: Dec 30 2008 17:30, Started by
Strike
, May 31 2004 21:15
·
0

Posted 30 December 2008 - 07:50

Acuma n-o sa ne apucam de "transcodari" de filme HD toata ziua nu ? Cu CoreAVC ai incercat ? Da sa ruleze prin CoreAVC nu prin decoderele playerului, la VLC oricum nu se poate doar la KMplayer si Gom Player. Daca PowerDVD8 poate inseamna ca duce procesorul si motivul pentru care nu-ti merge e legat de anumite setari din player, transcodarea nu modifica rezolutia si nici codecul folosit pur si simplu le muxeaza in VOB ca sa le poata citi SonyPS3. Sunt foarte importante setarile din player: am un 3450 care sacadeaza si corupe frameurile cand randeaza hardware in KMPlayer si Mediaplayer classic in schimb in GOM player merge perfect toate 3 folosind acelasi MPCVideoDec.ax care se ocupa de accelerarea hardware? De ce inca nu stiu mai lucrez la problema: oricum nu va luati ATI au niste porcarii de driveri evitati cat puteti aceste "produse" :).
Edited by gamezcdr, 30 December 2008 - 07:55. |
Posted 30 December 2008 - 12:16

la câtă informație este aici, i-mi trebuie 10 vieți sa o citesc, asa ca o sa i-mi scriu off-ul.
la un fișier .mkv cu partea video in MPEG4/AVC / X264 - CALITATE HDTV , Si fișier audio, formatul AC3, nu găsesc un player care sa mi-l ruleze in totalitate cursiv, Am tot "săpat" pana am găsit doua programe cu funcționalitate mkvMerge GUI, cu asta am văzut ce fișiere conține filmul, si le-am separat, si Adobe Premier 2 . Am observat un lucru, fișierul de sunet era mult mai lung decât cel video, iar din câte am observat, fișierul .mkv avea in BSPlayer un decalaj de video inapoi cu 4-5 secunde. am luat un sample din film si am comprimat-o cu nero care a scăzut mut calitatea imagini, ca era setat pe mobile template, dar dupa ce am comprimat se mișcă cursiv si audio părea sa fie sincron. P.S. Am luat filmul complet, am ajustat lungimea la sunet in Adobe Premier, si la export cu nero, nu a rentat am stat 2 zile pt un film de 4 ore ! :confuzzled: :angry: <_< |
Posted 30 December 2008 - 13:53

2.8 p4
2 Giga de Ram hard extern de 200giga (partitia, pe care era fisierul original si 21giga free pe partitia unde salvam. video ATI 128mb Edited by anonimus001, 30 December 2008 - 13:55. |
Posted 30 December 2008 - 14:08

Calculatorul este prea slab. 1080p in nici un caz n-o sa mearga.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users