![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
muzica romaneasca ,reprezentativa
Last Updated: Jun 15 2009 12:18, Started by
silvia71
, Aug 11 2007 18:22
·
0

Posted 09 June 2009 - 16:18

ce melodii ar trebui sa recomand unui strain, interesat de romania, pentru a-i facilita intelegerea culturii muzicale romanesti?
cam ce melodii ar indeplini urmatoarele criterii de selectie:
va rog sa recomandati cate 10 melodii / gen muzical (populara, psaltica, clasica, romante, usoara, rock vechi si nou, hip-hop etc.) resursele online ar fi de folos (ex. liste youtube, referinte etc) va multumesc! |
Posted 10 June 2009 - 00:20

Ar fi multe, dar nu ce e acum pe val. Recomand cu caldura Dan Spataru, Cornel Constantiniu, Ion Suruceanu, Alexandru Jula, Constantin Florescu, Zavaidoc, Liviu Vasilica etc. Ar merge si cateva melodii de la Phoenix ( gen Nunta, Numai una) si Mihaela Runceanu.
|
Posted 10 June 2009 - 00:27

Ducu Bertzi - M-am indragostit numai de ea
Phoenix - Pasarea Colibri Catalin Crisan - Daca pleci Talisman Numai una Pasarea Colibri - Vinovatii fara vina Edited by marius_stp, 10 June 2009 - 00:36. |
Posted 14 June 2009 - 20:04

Dumitru Fărcaș - Suită din Țara Moților (asta-i chiar originală și românească)
Maria Tănase - Trenule mașină mică, Ciuleandra, Bun îi vinu ghiurghiuliu, ș.a. Paraziții - Mesaj pentru Europa ![]() Edited by m3th0dman, 14 June 2009 - 20:05. |
Posted 15 June 2009 - 12:11

Primul lucru la care m-am gindit cind am citit titlul topicului. N-am stat sa aprofundez
![]() Mihaela Runceanu – Fericirea are chipul tau Daca imi mai aduc aminte, revin... PS: Strainului ar trebui sa i se traduca si versurile... ca altfel... nu prea are sens. |
Posted 15 June 2009 - 12:17

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/zqPvqBH4zRA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
|
Posted 15 June 2009 - 12:18

Daca nu stie limba romana nu-i recomanda nimic. Este irelevant.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users