![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Nu pot edita GPO prin Remote Desktop !
Last Updated: Aug 17 2007 11:35, Started by
billy the kid
, Aug 10 2007 11:11
·
0

Posted 10 August 2007 - 11:11

Salut!
Am un server Windows 2003 cu SP2 proaspat instalat. Ruleaza DNS si Active Directory si este si pe post de router. Problema e ca nu pot crea sau edita GPO prin conexiune Remote desktop. Daca ma conectez la server direct, merge. De asemenea merge si daca dau disable la conexiunea placii de retea cu internet in Remote Desktop. Mesajul de eroare este ceva de genul "Failed to open the Group Policy Object. You may not have appropriate rights." De obicei nu folosesc Remote Desktop ci consola pentru a configura, dar s-a intamplat odata si mi-a dat eroarea asta. Care poate fi cauza? Attached Files |
Posted 10 August 2007 - 12:44

Pare de la DNS problema. un nslookup pe domain name-ul ce-l ai pus ce returneaza?
|
Posted 14 August 2007 - 11:34

nslookup imi returneaza dns extern, nu imi ia dns-ul de pe placa din LAN (pe conexiunea la net IP-ul se ia prin dhcp). daca pun manual DNS-ul pe conexiunea externa, nslookup merge normal, dar eroare initiala persista. Si repet ce am spus mai sus, daca merg la server, nu mai apare eroarea, doar prin remote desktop.
Iata si rezultatul exact al comenzii cerute: C:\>nslookup domeniu.local Server: gate.domeniu.local Address: 192.168.3.1 Name: domeniu.local Addresses: 192.168.3.1, 89.x.x.x Edited by billy the kid, 14 August 2007 - 11:54. |
Posted 14 August 2007 - 13:39

administrator si user creat de mine adaugat in grupul domain admins .... aceeasi problema pe ambele conturi
|
Posted 15 August 2007 - 09:24

O alta eroare primesc atunci cand dau click pe Group Policy Objects -> Default Domain Controllers Policy sau atunci cand vreau sa creez o regula noua.
Attached Files |
Posted 15 August 2007 - 09:31

nu imi explic ce se intampla acolo dar clar ca acolo nu iti gaseste DC-ul. tot de la DNS cred ca e....
|
Posted 15 August 2007 - 09:40

e normal ca atunci cand dau nslookup pe numele domeniului sa-mi intoarca ambele adrese IP ale calculatorului (si cea publica si cea privata) ?
|
Posted 17 August 2007 - 11:35

Problema a aparut cumva dupa ce ai instalat SP2? Nu de alta dar vad si altii au avut o problema asemanatoare: http://techrepublic....threadID=169979
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users