![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
.swf -aplicatii de la mine pentru voi.
Last Updated: Dec 03 2009 17:20, Started by
Purice`
, Aug 08 2007 23:34
·
0

Posted 02 December 2007 - 22:00

fi atent , uite 2 joculete in flash foarte misto
din pacate sunt in flash 7 si nu le pot juca pe telefon ( care are flash lite 1.1 ) crezi ca le poti face sa mearga in flash lite 1.1? sau cel putin o versiune asemanatoare ( tanks 1 e mai usor de realizat ,are mai putina variabile) bafta ![]() ![]() ![]() |
Posted 03 December 2007 - 01:13

am inteles ideea jocului
![]() Mi se pare prea afumata faza cu tancurile, e ideea originala , dar veche . PS. o sa primiti o mica "recompensa" daca va implicati ![]() Icna o intrebare : ai maxim 1.1 flash lite ? nu merge si 2.x ... ? (nu de alta ,dar ma ajuta cu mai mult spatiu recomandat 2.x...) Bafta la copca |
Posted 03 December 2007 - 14:37

am inteles ideea jocului ![]() Mi se pare prea afumata faza cu tancurile, e ideea originala , dar veche . PS. o sa primiti o mica "recompensa" daca va implicati ![]() Icna o intrebare : ai maxim 1.1 flash lite ? nu merge si 2.x ... ? (nu de alta ,dar ma ajuta cu mai mult spatiu recomandat 2.x...) Bafta la copca dupa cate vad ca scrie aici suporta doar 1.1 ![]() - cand e randu meu sa trag , sa se dea zoom centrat pe tanculetz ( dispare meniu , care ramane on-top tot timpu ) , la faza asta sa existe ori o mini harta ( care nu apare decat acuma cand trag eu) cu un arc care se muta in timp ce eu maresc puterea sau cobor/ridic teava pe care trage ( nu ceva complicat..un backround alb , 2 puncte , unu yo ,unu adversarul , si arcul ..o simpla linie indoita care isi schimba locu in functie de x,y ) , sau cand apas pe * sa faca zoom-out timp de 3 secunde , si sa revina - daca se poate sa fie jucat pe modul Horrizontal ..ar fi super - ca rezolutie..nu conteaza foarte mult ( fiind flash face resize ) , daca e ..ca idee pune la 320x240 ca sa poata juca oricine de la rezolutia aia in jos E un joc vechi.. ![]() ![]() ![]() |
Posted 29 December 2007 - 18:01

dupa cum am promis, voi pune joculetul cu tancuri dupa revelion. Am facut doar o chestie minora ...sau nu la joc pana acum
![]() ![]() Stefane, nu stiu cum se joaca moara ![]() ![]() Ai putea sa-mi detaliezi cu ce se mananca moara iar daca aveti idei dragute , postati-le caci sunt multi programatori/ciumpalaci ca mine care pot face ceva din ideile voastre. Succes la voi si sa beti moderat ![]() |
Posted 29 December 2007 - 18:30

dupa cum am promis, voi pune joculetul cu tancuri dupa revelion. Am facut doar o chestie minora ...sau nu la joc pana acum ![]() ![]() aaa , stiu ![]() sti jocu ala de trebuia sa prinzi berea in niste lazi , ca sa se dezbrace niste gagici? ![]() ce zici ![]() sau chicken invaders ![]() |
Posted 03 January 2008 - 19:16

Posted 16 April 2008 - 16:39

O aplicatie java ptr. telefon care sa faca poze la un interval prestabilit(1s-1000s) si la anumite ore. de exemplu: de la ora 20.30-23.00 sa faca poze din 30 in 30s la o rezolutie de 640+480.
Mar interesa aceasta aplicatie ptr a folosi telefonul la paza . astept indrumari. multumesc. |
Posted 04 May 2008 - 19:11

sal.as avea si eu nevoie de un programel de aflat CNP dak se poate!am nevoie mare si nu am gasit pe net.sa fie un programel de aflat CNP k si la pc.doar k pt tel:D.trimite-mi pe e-mail rsp k nu prea intru pe forum ms. [email protected]
|
Posted 05 May 2008 - 07:52

[ http://www.j2me.info/images/stories/cnp.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Este un programa JAVA pt "citirea" CNP-ului Attached Files |
|
Posted 05 May 2008 - 13:57

[ http://www.j2me.info/images/stories/cnp.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Este un programa JAVA pt "citirea" CNP-ului ![]() ![]() |
Posted 05 May 2008 - 17:08

Posted 06 May 2008 - 16:11

Posted 06 May 2008 - 17:10

Posted 03 December 2009 - 17:20

mai faci programe in flash?ultima postare era in 2008
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users