![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
baie balcon postati poze plss
Last Updated: Aug 21 2007 14:43, Started by
IONUTBC
, Aug 08 2007 12:54
·
0

Posted 08 August 2007 - 12:54

![]() ![]() Edited by IONUTBC, 08 August 2007 - 12:56. |
Posted 08 August 2007 - 15:32

da' de ce ai scris asa ...mic ?
on : de ce nu arunci un ochi si prin revistele de specialitate ? |
Posted 08 August 2007 - 19:47

![]() ![]() |
Posted 09 August 2007 - 07:31

![]() ![]() Hai ca-ti dau eu niste idei: 1. In baie iti pui tot ce ai tu nevoie (wc, cada, dus, etc.) astfel incat sa incapa toate si eventual sa mai incapi si tu printre ele... 2. In balcon iti amenajezi niste cutii cu lucruri vechi, ca sa nu te mai incurce prin casa... ![]() Textul simplu e sfant, salveaza planeta de la consumul de curent, ca pozele is mari, pana faci upload, download.... |
Posted 12 August 2007 - 07:20

Hai ca-ti dau eu niste idei: 1. In baie iti pui tot ce ai tu nevoie (wc, cada, dus, etc.) astfel incat sa incapa toate si eventual sa mai incapi si tu printre ele... 2. In balcon iti amenajezi niste cutii cu lucruri vechi, ca sa nu te mai incurce prin casa... ![]() Textul simplu e sfant, salveaza planeta de la consumul de curent, ca pozele is mari, pana faci upload, download.... as mai adauga si eu ceva, in balcon as pune niste dulapuri pentru lucruri mai putin importante ( dar totusi cu valoare) de ex. sculele lu sotu meu..pantofii care nu-s de sezon.. si altele in functie de cat spatiu ai.. poate chiar niste flori..sau o masa de lucru am sa pun o poza de indata ce o sa termin balconu...vreau sa-l renovez, sper sa reusim ca noi stam la parter si vrem sa-l facem cu usa spre gradina am calculat in mare si ne ajunge vreo 50 mil |
Posted 21 August 2007 - 14:43

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users