![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Alexandrina Hristov
Last Updated: Feb 16 2009 19:39, Started by
yapy
, Aug 05 2007 00:29
·
0

Posted 05 August 2007 - 00:29

mi-a spus cineva un citat si mi s-a parut cel putin interesant...am intrebat de unde e ...si astfel am ajuns sa ascult aceasta fata incredibila
nu stiu ce am,m-a dat pur si simplu pe spate canta superb ALEXANDRINA HRISTOV e din Chisinau,are o fata de 7 ani,canta si la pian,are voce super,e foarte frumoasa si sper sa vina sa cante odata macar in romania.....doaamne,unele melodii mi-au dat atata putere ,mai ales in momentele in care aveam mare nevoie de un impuls sa trec peste anumite chestii v-o recomand cu mare caldura are doar cateva melodii .... printre flori au sud de cand ai plecat dorm numai tu un,deux,trois dans les fleurs si altele pe care va las pe dumneavoastra sa le descoperiti n-o pot incadra intr-un anume stil.... aveti si melodia cea mai frumoasa facuta de ea,dupa parerea mea Attached Files |
Posted 05 August 2007 - 08:41

Acum 1 an cand le vorbeam prietenilor de ea, se uitau la mine ca la un ciudat, ca nu auzise nimeni de ea. Ma bucur sa vad ca intre timp si altii ca fata asta chiar stie sa cante.
Eu va recomand si Avionul de aur sau Nimic nu e ca tine. |
Posted 06 August 2007 - 15:38

Ii stiu doar piesa comerciala, e la CityFM de citeva luni, ceva cu "fata merge pe jos". Imi place vocea, imi place piesa aia, imi place ce ai pus aici, sper sa ii gasesc albumul pe la vreun magazin.
Ma bucur de cite ori demonstreaza basarabenii (adica moldovenii de peste granita) ca au talente si reusesc sa se impuna la noi, in ciuda prejudecatilor unei mari parti a populatiei. Edited by abancor, 06 August 2007 - 15:39. |
Posted 19 February 2008 - 14:56

Cine stie unde, cand si daca Alexandrina are concert?...
|
Posted 21 April 2008 - 13:18

si mie imi place mult!!
mai stiti ceva de ea? concerte, piese noi? |
Posted 19 May 2008 - 09:58

Eu am dat din intamplare peste niste piese de-ale ei acum vreun an si am ramas uimita de ce voce poate sa aiba. Daca aude cineva de vreun concert ceva in romania sa dea un semn
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users