![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Programul meu de antrenament
Last Updated: Sep 14 2007 13:36, Started by
allah2
, Aug 03 2007 09:49
·
0

Posted 27 August 2007 - 14:21

Pai nu e buna o pauza mare deoarece creste nejustificat durata antrenamentului, atata tot, dar eu am timp suficient
![]() |
Posted 27 August 2007 - 14:33

Pai nu e buna o pauza mare deoarece creste nejustificat durata antrenamentului, atata tot, dar eu am timp suficient ![]() |
Posted 04 September 2007 - 11:25

Alta nelamurire
![]() Cand antrenez in aceeasi sesiune de antrenament doua grupe musculare, cum e mai bine, sa alternez exercitiile pentru fiecare grupa sau sa fac intai prima grupa musculara, termin pentru ea toate exercitiile si apoi trec la a doua grupa? Eu pana acum faceam, de exemplu, in prima zi cand am bicepsi + piept, un exercitiu pentru biceps (cu toate seriile), apoi faceam un exercitiu pentru piept (din nou cu toate seriile) si tot asa pana terminam toate exercitiile. Faceam asa pentru a termina cu grupele musculare din acea zi cam in acelasi timp, incat proteina din zer (combinata cu dextroza) pe care o iau dupa antrenament sa-si faca efectele maxime la ambele grupe, nu mai mult la cea terminata ultima. Sau mai bine termin o grupa total ca apoi sa trec la urmatoarea in cadrul aceluiasi antrenament ? |
Posted 04 September 2007 - 16:49

Alta nelamurire ![]() Cand antrenez in aceeasi sesiune de antrenament doua grupe musculare, cum e mai bine, sa alternez exercitiile pentru fiecare grupa sau sa fac intai prima grupa musculara, termin pentru ea toate exercitiile si apoi trec la a doua grupa? Eu pana acum faceam, de exemplu, in prima zi cand am bicepsi + piept, un exercitiu pentru biceps (cu toate seriile), apoi faceam un exercitiu pentru piept (din nou cu toate seriile) si tot asa pana terminam toate exercitiile. Faceam asa pentru a termina cu grupele musculare din acea zi cam in acelasi timp, incat proteina din zer (combinata cu dextroza) pe care o iau dupa antrenament sa-si faca efectele maxime la ambele grupe, nu mai mult la cea terminata ultima. Sau mai bine termin o grupa total ca apoi sa trec la urmatoarea in cadrul aceluiasi antrenament ? |
Posted 05 September 2007 - 11:56

Ce puneti pauze mici intre serii, alea-s daca vrei sa slabesti. Daca nu poti sta toata ziua in sala si sa faci cand ai chef. Intr-un timp cand mergeam la o sala ma stiam cu aia si mai mult vorbeam decat faceam, faceam pauze si de 10 minute si am crescut, pentru ca duceam exercitiile la capat, chiar daca stateam vreo 3 ore peacolo. Nu vedeti pe aia care taie lemne ce maini au ? Si aia taie un copac si fac pauza 1 ora pana-l muta. Faci pauza pana cand vezi ca poti sa faci din nou sau iti vine chefu, nu o sa fie diferenta de la cer la pamant. Pana la urma imbini utilu si cu placutu ..
|
Posted 05 September 2007 - 13:54

Ce puneti pauze mici intre serii, alea-s daca vrei sa slabesti. Daca nu poti sta toata ziua in sala si sa faci cand ai chef. Intr-un timp cand mergeam la o sala ma stiam cu aia si mai mult vorbeam decat faceam, faceam pauze si de 10 minute si am crescut, pentru ca duceam exercitiile la capat, chiar daca stateam vreo 3 ore peacolo. Nu vedeti pe aia care taie lemne ce maini au ? Si aia taie un copac si fac pauza 1 ora pana-l muta. Faci pauza pana cand vezi ca poti sa faci din nou sau iti vine chefu, nu o sa fie diferenta de la cer la pamant. Pana la urma imbini utilu si cu placutu .. |
Posted 07 September 2007 - 10:54

Salut,
Poate sa imi spuna si mie cineva cat trebuie sa stau inainte sa repet urmatoarea serie de exercitii pt. biceps...eu lucrez acasa.Sa imi spuneti daca timpul intre serii are legatura cu obiectivele mele: crestere in volum si forta si cu tipul exercitiului. |
Posted 07 September 2007 - 11:59

Salut, Poate sa imi spuna si mie cineva cat trebuie sa stau inainte sa repet urmatoarea serie de exercitii pt. biceps...eu lucrez acasa.Sa imi spuneti daca timpul intre serii are legatura cu obiectivele mele: crestere in volum si forta si cu tipul exercitiului. |
Posted 14 September 2007 - 13:36

Alta nelamurire ![]() Cand antrenez in aceeasi sesiune de antrenament doua grupe musculare, cum e mai bine, sa alternez exercitiile pentru fiecare grupa sau sa fac intai prima grupa musculara, termin pentru ea toate exercitiile si apoi trec la a doua grupa? Eu pana acum faceam, de exemplu, in prima zi cand am bicepsi + piept, un exercitiu pentru biceps (cu toate seriile), apoi faceam un exercitiu pentru piept (din nou cu toate seriile) si tot asa pana terminam toate exercitiile. Faceam asa pentru a termina cu grupele musculare din acea zi cam in acelasi timp, incat proteina din zer (combinata cu dextroza) pe care o iau dupa antrenament sa-si faca efectele maxime la ambele grupe, nu mai mult la cea terminata ultima. Sau mai bine termin o grupa total ca apoi sa trec la urmatoarea in cadrul aceluiasi antrenament ? deci pauza intre serii max 1 min si treaba cu piept/biceps total aiurea ... mie mi se pare ca tu te cam grabesti sa cresti sa fii musculos ... ai rabdare ca esti tanar inca . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users