Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...

Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi
 SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra

Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...
 Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

Plata TVA cumparare teren

Ce melodie ati vrea sa va fie can...
 LED auto H4

Se oprește motorul la Golf 5...

GPS Aonerex ajutor Harti

Probleme MacBook Air A1466

Programul meu de antrenament

- - - - -
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

allah2

allah2

Member

• Grup: Members
Pai nu e buna o pauza mare deoarece creste nejustificat durata antrenamentului, atata tot, dar eu am timp suficient :P In fine, eu asta am citit de acolo, nu stiu daca o fi corect sau nu.

ciutacu

ciutacu

Active Member

• Grup: Senior Members

View Postallah2, on Aug 27 2007, 15:21, said:

Pai nu e buna o pauza mare deoarece creste nejustificat durata antrenamentului, atata tot, dar eu am timp suficient :P In fine, eu asta am citit de acolo, nu stiu daca o fi corect sau nu.
Nu e vorba de lipsa de timp, ci de faptul ca muschiul incepe sa leneveasca in timpul pauzelor foarte mari. Acum vezi si tu in cat timp iti revii, durata pauzelor, depinde, cum am mai spus, de fiecare.

allah2

allah2

Member

Alta nelamurire  :P

Cand antrenez in aceeasi sesiune de antrenament doua grupe musculare, cum e mai bine, sa alternez exercitiile pentru fiecare grupa sau sa fac intai prima grupa musculara, termin pentru ea toate exercitiile si apoi trec la a doua grupa?

Eu pana acum faceam, de exemplu, in prima zi cand am bicepsi + piept, un exercitiu pentru biceps (cu toate seriile), apoi faceam un exercitiu pentru piept (din nou cu toate seriile) si tot asa pana terminam toate exercitiile.
Faceam asa pentru a termina cu grupele musculare din acea zi cam in acelasi timp, incat proteina din zer (combinata cu dextroza) pe care o iau dupa antrenament sa-si faca efectele maxime la ambele grupe, nu mai mult la cea terminata ultima.

Sau mai bine termin o grupa total ca apoi sa trec la urmatoarea in cadrul aceluiasi antrenament ?

adi185

adi185

Member

View Postallah2, on Sep 4 2007, 12:25, said:

Cand antrenez in aceeasi sesiune de antrenament doua grupe musculare, cum e mai bine, sa alternez exercitiile pentru fiecare grupa sau sa fac intai prima grupa musculara, termin pentru ea toate exercitiile si apoi trec la a doua grupa?

Eu pana acum faceam, de exemplu, in prima zi cand am bicepsi + piept, un exercitiu pentru biceps (cu toate seriile), apoi faceam un exercitiu pentru piept (din nou cu toate seriile) si tot asa pana terminam toate exercitiile.
Faceam asa pentru a termina cu grupele musculare din acea zi cam in acelasi timp, incat proteina din zer (combinata cu dextroza) pe care o iau dupa antrenament sa-si faca efectele maxime la ambele grupe, nu mai mult la cea terminata ultima.

Sau mai bine termin o grupa total ca apoi sa trec la urmatoarea in cadrul aceluiasi antrenament ?
total aiurea ai facut.. intai se face grupa mare de muschi apoi cea mica

keeekeeess

keeekeeess

Active Member

Ce puneti pauze mici intre serii, alea-s daca vrei sa slabesti. Daca nu poti sta toata ziua in sala si sa faci cand ai chef. Intr-un timp cand mergeam la o sala ma stiam cu aia si mai mult vorbeam decat faceam, faceam pauze si de 10 minute si am crescut, pentru ca duceam exercitiile la capat, chiar daca stateam vreo 3 ore peacolo. Nu vedeti pe aia care taie lemne ce maini au ? Si aia taie un copac si fac pauza 1 ora pana-l muta. Faci pauza pana cand vezi ca poti sa faci din nou sau iti vine chefu, nu o sa fie diferenta de la cer la pamant. Pana la urma imbini utilu si cu placutu ..

adi185

adi185

Member

View Postkeeekeeess, on Sep 5 2007, 12:56, said:

Ce puneti pauze mici intre serii, alea-s daca vrei sa slabesti. Daca nu poti sta toata ziua in sala si sa faci cand ai chef. Intr-un timp cand mergeam la o sala ma stiam cu aia si mai mult vorbeam decat faceam, faceam pauze si de 10 minute si am crescut, pentru ca duceam exercitiile la capat, chiar daca stateam vreo 3 ore peacolo. Nu vedeti pe aia care taie lemne ce maini au ? Si aia taie un copac si fac pauza 1 ora pana-l muta. Faci pauza pana cand vezi ca poti sa faci din nou sau iti vine chefu, nu o sa fie diferenta de la cer la pamant. Pana la urma imbini utilu si cu placutu ..
total pe dos ce spui tu

OarMih

OarMih

Junior Member

Salut,

Poate sa imi spuna si mie cineva cat trebuie sa stau inainte sa repet urmatoarea serie de exercitii pt. biceps...eu lucrez acasa.Sa imi spuneti daca timpul intre serii are legatura cu obiectivele mele: crestere in volum si forta si cu tipul exercitiului.

ciutacu

ciutacu

Active Member

View PostOarMih, on Sep 7 2007, 11:54, said:

Salut,
Poate sa imi spuna si mie cineva cat trebuie sa stau inainte sa repet urmatoarea serie de exercitii pt. biceps...eu lucrez acasa.Sa imi spuneti daca timpul intre serii are legatura cu obiectivele mele: crestere in volum si forta si cu tipul exercitiului.
Mai intai trebuie sa dai mai multe detalii: cu ce greutati lucrezi, cate repetari, numarul de serii... In fine, stai pana crezi ca poti face urmatoarea serie. Nu prea mult, insa.

jiklo

jiklo

New Member

View Postallah2, on Sep 4 2007, 09:25, said:

deci pauza intre serii max 1 min si treaba cu piept/biceps total aiurea ... mie mi se pare ca tu te cam grabesti sa cresti sa fii musculos ... ai rabdare ca esti tanar inca .

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate